tik daudz, cik zinu par savu draugu. ja mēs tomēr būtu viena vecuma, tas ir, ja viņš būtu tieši manos gados, zinu, ka mums nekā kopīga nebūtu vai arī es ciestu tik ilgi līdz mēs izšķirtos, jo viņš 10 gadus atpakaļ bija liels tusētājs, vairāk visur kur citur bija nekā mājās.. nu katrā ziņā bijusī draudzene laimīga nebija.. tagad mums ir ļoti foršas attiecības, kad nav pārspīlēta mājās sēdēšana vai tikai tusiņi vien. daudziem dzīvē kkāds klikšķis ir, kad viņi paliek mierīgāki, nosvērtāki.. nu kā jau saka, kad vīriešiem ap 30 tas notiek.. manā gadījumā tieši tā arī bija.
man arī sākumā bija grūti pieņemt mūsu gadu starpību. zinu, ka viņam arī. par to mēs runājām, kad tas jau bija aiz muguras. tagad smiekli nāk, ja kāds sāk kko jautāt par gadu starpību.
jā, ok ir jādomā arī par nākotni, bet nevar dzīvot tikai domājot kkur par 30 gadu tālu nākotni un pašlaik nedzīvojot vispār. ja tev tā ir labi, tad dzīvo tagad. ja pārdomāsi, nu un? izšķirsieties. varbūt nākošais draugs arī nebūs jaunāks par tevi. ir sievietes vnk, kurām neder jaunāki vīrieši. lai gan īstenībā esmu dzirdējusi, ka reti kurai sievietei der vecāki vīrieši. daudzām it kā der der, bet beigās izrādās, ka neder.