juutos tik dranjkjiigi ;(
pat nezinu kaa nosaukt savu attieciibu modeli. paaris meeneshus atpakalj sagaaju kopaa ar savu bijusho, shajaa laika posmaa, protams, esam arii pakasiijushies, nevienam nevar buut ideaalas attieciibas.. katru reizi kaa striidamies, tad vnm es esmu taa, kas visu laiku ir dusmiiga. nedeelju viss ir skaisti, peekshnji vienaa dienaa, kad sadusmojos tad ir katastrofa - visu laiku mani kkas neapmierina, un taas dienas, kad viss ir bijis labi taas vairaak neatceras. :@
peedeejaas dienaas esmu vinjam jautaajusi, lai uzliek facebook mani par draudzeni. no taa izveertaas taads skandaals. vinjsh tam neesot gatavs, vinjsh neesot drosh par muusu attieciibaam.. blaa blaa blaa ( vairaak liekas, ka kaads nedriikst redzeet vinja statusu, un arii vinjsh savai gjimenei ir sastaaastiijis kaada ragana esmu pec peedeejaas shkjirshanaas, taapeec arii vinji vinjam par taadu soli paarmestu) bet, kad vinjam saku, ja tev nevajag shiis attieciibas, tad liec man mieru, ej prom, vinjsh neiet. es vinjam 100 reizes esmu teikusi, man vajag lai vinjsh buutu attieciibaas 100% nevis tikai tad kad ir viss labi..
vakar no riita pirms darba atvadiijaas, prasiiju vai vinjsh atbrauks pie manis peec darba, jo vinjam vakaraa uz koncertu bija jaaiet, vinjsh teica, ka atbrauks. neko vakar neuzrakstiija un veel jo projaam neko no vinja neesmu dzirdeejusi.
es pat nezinu, ko jautaat.. viedoklji? sirdi gribeeju izkratiit