Matu stils un imidzs

Reitings 3350
Reģ: 29.01.2009
Meitenes, gribas padiskutet un dzirdet jusu viedoklus par imidza un stila mainu. Es, kops sevi atceros, neesmu mainijusi nedz savu matu krasu, nedz frizuru un visu dzivi "audzeju matus". Bet apkart tik daudz paziskamu meitenu, kuram ir bijusas visdazadakas matu krasa, ka ari matu griezumi.

Tad nu ka ir ar jums? Vai esat tas trakas eksperimentetajas vai preteji?

Piemeri:

27.09.2013 21:14 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Kopš krāsošanas sākšanas pagājuši kādi 13-14 gadi.
Pamatā esmu brunete
Periodiski esmu izskatījusies arī melnmate.
Bijuši sarkani manti - visvisādās intensitātēs - no kōšā līdz mahagonam
Balinātas šķipsnas visos brūnos matos, balinātas šķipsnas augšpusē, apakšā.

Pavisam blonda neesmu bijusi nekad. Nez... varbūt jāpamēģina kādreiz.

Garumi un griezumi no zem ausīm līdz lāpstiņām, ik pēc kādiem 4-5 gadiem nogriežu arī poniju
28.09.2013 09:24 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Man jau entos gadus ir viena matu grāza un griezums, minimāli pamainījusies/uzradusies čolka un viss. MAn cita krāsa nepiestāvētu bet īsus matus negribētu....
28.09.2013 09:31 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Es varu griezt, ko vien vēlos, kad izžūst un salokojas - viss viens, mati dzīvo savu dzīvi, vienīgais, kas tur varētu līdzēt - taisnošana.
28.09.2013 09:39 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Ne grāza bet krāsa :D
28.09.2013 09:41 |

Reitings 417
Reģ: 29.01.2009
Man mati ataug ļoti ātri tāpēc nebaidos griezt. Vienīgi kupluma ziņā gan ir palikuši nedaudz plānāki nekā 16 gadu vecumā.
Ir bijuši gari, vidēji, īsi. Ponijs, parastā čokla, čolka uz sāniem, mega īsta čolka. Pakāpenisks, bobs, karē, asimetriski un vēl visādi manis izdomāti griezumi.
Esmu pieaudzējusi saviem matiem blondas šķipsnas. Man ir dabīgi lokaini un taisnoju tikai ar taisnotāju, ja gribu taisnus. Liekas, ka ilgošos pēc lokām, ja iztaisnošu ar keratīnu.
Krāsu ziņā ir bijuši dažāda toņa brūnās krāsas, sarkanās, baklažāna. Divās krāsās mati. Visiem patika vai nu mani sarkanie mati vai šokolādes brūniem.
Dabīgi ir Latvijas pelēkbrūnā krāsa.

Šobrīd atkal audzēju garus (kaut gan iepriekšējo mēnesi es vienā dienā gribēju īsus un izstaigāju visas tuvākās frizētavas, bet visur bija aizņemts :D) un arī krāsot esmu pārstājusi. Eju atpakaļ uz dabīgo krāsu.
28.09.2013 10:27 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Ir bijusi rudi, tumsi bruni, platinblondi, dabigi blondi, videji bruni ar skipsnam.
28.09.2013 10:36 |

Reitings 1431
Reģ: 04.04.2012
Man krāsas ir bijušas- gaiši brūns, tumši brūns, granāts, sarkans, balinātas šķipsnas. Griezums- gari mati, pakāpeniski griesti, gribēju nogriezt karē-bobu, uztaisīja matus man trīsstūrī.

Ar to trīsstūri ar baigais stāsts- aizgāju uz salonu, pēc tam bija jādodas uz kāzām kā viesim. Salonā, protams, pirmo reizi. Viss čiki- forša, kompetenta frizierīte... Bet kad man izžāvēja un kāda es izskatījos :( Ehhhh- vēl joprojām meklēju savu meistari. :(
28.09.2013 11:17 |

Reitings 3273
Reģ: 16.06.2012
11. klase nogriezu colku, bet izskatijos pec Allas pugachovas

:D:D kā man patīk šis salīdzinājums

Man mati ir bijuši tumši brūnā karē griezumā ar slīpo čolku. Tā nostaigāju kādus 2-3 gadus. No sākuma jau baigi patika, visi teica, ka piestāv utt., bet tad pašai apnika karē.
Nogriezus visus vienāda garuma. Mati gandrīz sniedzās līdz pleciem. Izdomāju, ka gribu vēl tumšāk brūnus, rezultātā sanāca gandrīz melni.
Tad kādas 3x aizgāju pie frizieres un pabalināju šķipsnas, lai kļūtu par blondīni. Viss bija smuki, līdz nomainīju frizieri, un mati tika pārbalināti.
Raudāju kādu mēnesi. Nokrāsoju tad pati mājās tumši blondus. Mati jau atauguši pāri pleciem, var sapīt pat normālu franču bizi, neskoties uz to, ka pagāšgad dedzināju tos katru rītu. Vismaz tagad jau 4 mēnešus ir tik daudz prāta, ka taisnot ikdienā NEvar, jo visi ievēro, ka mati patiešām ātrāk aug.

Un tā. Nākamo 4dien pieteicos Kolonnā pie frizieres. Gribu apgriezt nedaudz galus, lai veselīgāki. Ceru, ka nebraukšu mājās ar asarām acīs, jo īstenībā bail iet pie nezināmas frizieres.
28.09.2013 12:04 |

Reitings 692
Reģ: 02.12.2012
gribās tādu krāsu, kā rihannai pirmajā bildē.. jautājums - kā tādu iegūt? tik dabiska, skaista šķiet..
28.09.2013 12:19 |

Reitings 1364
Reģ: 05.04.2013
Es arī audzēju matus, ir brūnīgi lillīgā krāsā, bet tagad ir sakārojies nokrāsot gaišus vai pat blondus un nogriezt ļoti īsus.
Bet tas noteikti nenotiks un nogriezīšu matus tikai ap vecumdienās kad vairs nevarēšu savākt matus ,un tad jau viņi paši būs nosirmojuši gaiši un nevajadzēs krāsot gaišus:D
28.09.2013 12:52 |

Reitings 1364
Reģ: 05.04.2013
Bet līdz 18 gadu vecumam mati ir bijuši ar lielām blondām šķipsnām(10gadu vecumā, kad māsa "pacentās") ,ar smuki izbalinātām šķipsnām pāris gadus un tad koši sarkani, tagad ir brūnīgi lillā.
28.09.2013 12:55 |

10 gadi
Reitings 2916
Reģ: 27.08.2009
Es varētu teikt, ka esmu bijusi liela eksperimentētāja. Man ir bijuši gari, gari mati, tad pusīsi, tad pavisam īsa gandrīz zēngalviņa, tad atkal pamazām ataudzēti gari un pēc tam nogriezts īss karē, tad ataudzēts pusgarš un tad atkal nogriezts īss. :D Tagad atkal audzēju garus un cerams nekāds griešanas trakums neuznāks vairs.
No krāsām ir bijušas blondas šķipsnas, sarkanas šķipsnas, brūnas šķipsnas, pavisam tumši brūni, platīnblondi - tas viss skolas laikā. Saprātīgākā vecumā ir bijusi tikai dabiskā matu krāsa (pelēkbrūnie), blondas šķipsnas un visādi tumšāk brūni toņi. Tagad atkal ir dabiskā un kamēr izaugs gari, tādu arī gribu atstāt, pēc tam varbūt kaut ko gaišāku ieķibināšu tādā obre stilā.
28.09.2013 13:06 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Vispar ir rudens un man ir dilema, es nezinu ko gribu, bet zinu, ka gribo kautko :D
tagad mati vienkarsi gaisi blondi, 3 nedelas atpakal ielikta pelekblonda izmazgajas ara(kartejo reizi parliecinajos, ka Garnier krasas man neder).

Nevaru izlemt starp siem toniem sads man nekad nav bijis, izskatas labs. otrs ir sads, tumsi blondi ar skipsnam.
Sorry, bildes uz atro mekletas.

ta ka laikam esmu experimentetaja, vismaz krasu zinja noteikti, man atri apnik.
28.09.2013 13:26 |

Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
Es izcelšos, jo nekad neesmu krāsojusi visus matus un matu griezumi arī nekad nav bijuši krasi atšķirīgi :D Nudien neesmu eksperimentētāja ar matiem, bet man ir tādas aizdomas, ka pēc 10-20 gadiem gan tik bliezīšu vaļā eksperimentus, jo tad vairs neaudzēšu garus matus un savējā matu krāsa būs palikusi nesmukāka :D
28.09.2013 22:56 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits