attieksme vienam pret otru un vai reāli ko glābt?!

Reitings 972
Reģ: 18.02.2011
Brīžiem liekas, ka viņa šāda uzvedība liecina tikai par to, ka viņam jau interesē cita. Un nu jau visam ir par vēlu.. Kaut arī pirms nedēļas vēl teica, ka grib labāku dzīvi, grib būt laimīgs un just manu mīlestību nevis zināt tikai kā faktu. Ai pat nezinu, vai ir kas glābjams un vai vajag ko glābt, ar varu jau mīļš nebūsi.
21.09.2013 17:35 |

Reitings 42
Reģ: 29.01.2009
mazuliite_ruu Sākumā konkrēti pajautā vai viņam nav citas? Savādāk tas būs apburtais loks... pēc Tevis rakstītā nav tur draugi vainīgi bet cita sieviete. Pajautā un tad paskaties vai pati spēsi piedot :)
22.09.2013 18:07 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
mazuliite_ruu Tik atceries ja strīdies ar viņu tad tiešām viņam ir konkrēti jāsaka problēmas, jo vīrieši savādāk īsti nevar ielīst sievietes ādā un viņu saprast, konkrēti ir jāsaka kam jāmainās un ko tu gribi no viņa un kā gribi dzīvot.
22.09.2013 18:08 |

10 gadi
Reitings 1002
Reģ: 24.09.2010
Kā lai viņa viņam pasaka-ja viss tas, kas nav pateikts pozitīvā nozīmē-ir zāģèšana? Kāda jēga prasīt-vai Tev nav cita? Labākajā gadījumā atbildēs 'nē' vai arī 'atkal sāc zāģēt?' un ko tālāk? Mazulīte Ruu, ai kā man Tev to negribàs teikt... Es šodien visu dienu domāju par Tavu situāciju un kad Tu pastāsti viņa teikto, atgriežoties mājās-es sliecos domāt-ka viņam vairs nav mīlestības, seksuālas intereses pret Tevi... Un tur vairs nav svarīgi, vai ir kāda cita... Vietu kāda cita var ieņemt, ja tā atbrīvota..
22.09.2013 18:15 |

Reitings 17203
Ja viņa uzsāk diskusiju ar puisi un viņš atkal saka ka viņa viņu zāģējot tad tā ar jātbild - Jā es tevi zāģēšu jo es gribu atrisināt šo problēmu kas mums ir, un tev kā manam puisim un mūsu bēra tēvam tas ir jāpieņem, jo mēs abi nevaram šādi turpināt dzīvot mokot viens otru.
Vai nu izrunājamies un risinam problēmu vai tiešām šķiramies ja uzskati ka nav vērts censties ko labot. VISS. Tad lūk vīrietim ar būs jaizvēlas ko viņš grib.
22.09.2013 18:18 |

Reitings 42
Nu ja atbildēs -nē, mazuliite_ruu - tak pazīst savu vīrieti un redz, kad melo.. vai arī diezvai redz, jo 8 gados laikam savu veci nav iepazinusi :) Vispār jau ir tāds teiciens - palaid un skaties vai atgriežas, ja atgriežas tad vienmēr bijis tavs, ja nē- tad nekad tāds nav bijis... Tak lai palaiž to vīrieti un tad varbūt džeks spēs novērtēt ģimeni :) a tagad tāda tukšu salmu kulšana vien sanāk :)
22.09.2013 18:18 |

Reitings 1493
Vienkārši attieksme kas ir tagad pēc tusiņiem ur ļoti pazemojoša un to NAV pelnījis neviens cilvēks..

Pēc tā apraksta pilnīgi iedomājos (plus vēl draugi ierosināja paņemt tik drēbes un braukt atpakaļ), ka viņš tur viņiem šausmas par Tevi stāsta. Un ka draugi viņu uzņem savos dvēseli dziedējošajos tusiņos... :D
Palasīju diskusiju, vairāk kļuva skaidrs, kad vairāk izklāstīji situāciju.
Šobrīd lielākā problēma šķiet viņa tusēšana. Tas NAV normāli KATRU nedēļas nogali dzerstīties un pārnakšņot pie draugiem. Vai - kā viņa salīdzinājums, ka cits draugs vispār tikai 2x nedēļā parādās mājās.
Man viņš izklausās pēc alkoholiķa-tusētāja.
Es pastāvētu uz to, ka jāizrunājas par tusiņiem, kā arī tiešā tekstā paprasītu, vai ir cita, vai šajos tusiņos flirtē ar citām sievietēm.
Tā nebūtu saruna par jūsu attiecībām per se, lai viņš par to varētu apvainoties (jo takš Tev teica, ka negrib par pašām attiecībām runāt).
Viņš tomēr ir pieaudzis ģimenes vīrietis. Jā, lai atpūšas, bet lai atrod laiku arī bērnam, pat ja šobrīd jūsu starpā ir tā plaisa, kuru viņš vēlas aizmirst iztusējoties un nerunājot. Kāpēc Tev un bērnam brīvajā laikā (jo Tu taču arī atsāki strādāt) jāsadzīvo tikai ar klāt neesošu vai mūžīgi pohainu vīrieti? Tā jau ir pārlieka brīvības došana vīrietim. Jo tad tikpat labi arī Tu vari tusēties atsevišķi vai doties ar tusiņiem kopā ar viņu - kāpēc ne reizi jūsu situācijā nav uzpeldējusi tāda opcija?
22.09.2013 18:19 |

Reitings 17203
Nav jēga ar prasīt vai ir cita, tas nav nepieciešams, kāda starpība, vienkārši ir jārisina problēmas kas pastāv pašlaik nevis vel jaizfantazējas ka varētu būt tā cita, ja ar bija tad bija, bet ja vīrietis gribēs ko attiecībās labot, tad tam nebūs liela nozīme. Mēs visi pieļaujam stūlbas kļūdas kuras nožēlojam.
22.09.2013 18:19 |

10 gadi
Reitings 1002
wendi ++
Mazulīt Ruu, Tu viņam pasaki, lai zina laikus-ka nākamo vīkendu Tu dodies Vecrīgas ielās un lai viņš sagaravojas pieskatīt dēlu!
22.09.2013 18:22 |

Reitings 42
Salabot ģimeni, kur nekas vairs nav salabojasm :) Vispār lai vīrieti pierunātu uz runāšanu par nepatīkamām tēmām, der sievietes viltības- apakšveļa, minets, sekss un džeks runās par visu , bet 8 gadu laikā laikam to šī sieviete nav sapratusi :D
22.09.2013 18:24 |

Reitings 972
Es domāju, ka citas PAGAIDĀM nav, bet nedomāju,ka būs ilgi jāgaida, ja izskirsimies.

Bļaut es nemāku, laikam nav bijusi nekad tāda situācija lai bļautu. Arī uz bērnu nekad neblauju, pacelt balsi varu, bet ne bļaustīties.

Nu jācer, ka šovakar kaut kas notiks.. Un kaut kas tiks atrisināts. Vai ati es nobersu savu sakāmo un viss. Ka mīlu, esmu gatava glābt mūsu attiecības, bet tas jāgrib abiem. Ja viņš vēlas dzīvot tā ka tagad, tad es to pieņemt nevaru un negribu. Gribu labu un mierīgu dzīvi mums un mūsu bērnam, ja viņš to nevēlas tad mums ir jāšķiras un ar rītdienu es sāku meklēt dzīvokli. Jo mums aug burvīgs dēls, kurš nav pelnījis tā dzīvot un visu šo redzēt. Lai kaut vai bērna dēļ pasaka ko grib no dzīves.
Vai ne?
22.09.2013 18:26 |

10 gadi
Reitings 1002
Noseksot un pēc tam jautāt-vai Tu vairs tā nedarīsi-neplostosi apkārt katru mīļu brīdi? Vai sievietei kāda pašcieņa vispàr pienākas?
22.09.2013 18:27 |

Reitings 972
Jā, tūliņ rausu bikses nost :D
22.09.2013 18:30 |

Reitings 42
Saprotiet es man šķiet zini šo sievieti mazuliite_ruu . Tak nevar vīrietim uzreiz brukt virsū ir sākumā jākļūst mīļai maigai... nevis jāsaka davai- salīgstam mieru un es centīšos būt laba dzīvesbiedrene kāda neesmu bijusi? :D
22.09.2013 18:32 |

Reitings 1425
Reģ: 25.08.2013
mazuliit_ruu- tiešam ej un viņam saki. lai tad viņš atbild
. tur nav ko gaidit vairs
22.09.2013 18:34 |

Reitings 1012
Reģ: 20.08.2013
Vispār nesaprotu tos vīriešus, kuri labi apzinās, ka attiecībās ir problēmas, bet negrib pat izrunāt. Kā sāc runāt, tā uzreiz tā skaitās zāģēšana un lai liek viņus mierā. Kā tad lai savādāk runā par problēmām, pasaka to, kas nepatīk? Un nav runa par to, ka var mierīgi pateikt u.t.t. (un uztaisīt minetu un kotletes), bet reāli tiešām nevar nekādā veidā izrunāt. Man tā bija ar bijušo... I mierīgi, i bļaujot - viņam vispār nebija nekādas vēlmes saprast un labot visu (labot, ne tikai viņam, bet mums abiem, jo kā zināms, nekad nav vainīga tikai viena puse). Cilvēks gribēja dzirdēt tikai visu labo, jauko, bet kā problēmas, tā "atkal sākas, liec mani mierā".
22.09.2013 18:35 |

Reitings 1493
Vai ati es nobersu savu sakāmo un viss. Ka mīlu, esmu gatava glābt mūsu attiecības, bet tas jāgrib abiem.

Jā, vismaz man tas šķiet labs risinājums.
Izstāstīt savu sāpi un piedāvāt risinājumus, ļaut apdomāties, uzsvērt, ka tas nav ultimāts, vienkārši ģimenes un bērna vārdā šāds neizrunāts zilonis - nezināmā ģimenes nākotne - vairs nedrīkst pastāvēt, jo ved stresā Tevi un bērnu (kā arī viņš pats to problēmu "risina", vienkārši aizmirstoties dzerstiņos).
Ja nevēlas, lai uzreiz neko nesaka. Bet, lai saprot, ka par to būs jārunā. Lai ir kāds brīdis tuvākajā nākotnē, kad viņš kā vecis saņemas dot atbildi. Vai piedod Tev par pagātnes kļūdām, pats labo arī savējās un jūs STRĀDĀJAT abi pie attiecībām, vai beidzat čakarēt bobi... :(
22.09.2013 18:36 |

Reitings 42
un vispār jau vajag pajautāt- vai tu mani vēl mīli? Nevis es Tevi mīlu, man ir vienalga vai tu mani jā vai nē, bet mums ir dēls un dzīvojam laimīgi kopā :D
22.09.2013 18:38 |

Reitings 972
wendii
Paldies. Pateici to ko domāju, tikai sakārtotāk, jo man iekšā viss maļās.
22.09.2013 18:40 |

Reitings 17203
Godīgi sakot es tev ieteiktu saņemt drosmi un vienreiz par visām reizēm viņam ar uzbļaut virsū, varbūt tad viņš ar sapratīs ka tas viss ir pavisam nopietni un ka ir jāpieliek tam punkts.
22.09.2013 18:42 |

Reitings 42
Primārais ir uzzināt vai viņš to sievieti vēl mīl, jo ja nav mīlestības vairs nav ko glābt, bet tā sieviete viņam to nejautās... nostādīs dēlu kā attiecību neijukšanas iemeslu un viss. jo bail pajautāt vīram- tu mani vēl mīli? ērtāk uzstādīt ultimātu, jo bail no atbildes nē es Tevi nemīlu :)
22.09.2013 18:44 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits