attieksme vienam pret otru un vai reāli ko glābt?!

Reitings 972
Reģ: 18.02.2011
Brīžiem liekas, ka viņa šāda uzvedība liecina tikai par to, ka viņam jau interesē cita. Un nu jau visam ir par vēlu.. Kaut arī pirms nedēļas vēl teica, ka grib labāku dzīvi, grib būt laimīgs un just manu mīlestību nevis zināt tikai kā faktu. Ai pat nezinu, vai ir kas glābjams un vai vajag ko glābt, ar varu jau mīļš nebūsi.
21.09.2013 17:35 |

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
Melns, atmosfēru mājās viena pati sieviete arī īsti nevar noturēt ideālu, ja otrs nedara savu daļu. Un, ja pieņem, ka abi strādā, kāpēc sievietei būtu obligāti jābūt tai, kas uz sevis velk to atmosfēru tā pa lielam?

Garšīgas vakariņas var pagatavot abi, apmēbelēt mājīgi telpas var abi, uzturēt vidi tīru un kārtīgu var abi, būt mājās smaidīgiem un mīlošiem arī tā kā vajadzētu būt abiem...

Manā ģimenē lielākais ģimenes vērtību sludinātājs un piekritējs ir vīrs.

Nu, ja ir vīrs kurš savā atbildības lauciņā neko daudz nespēj (šī nav vīzdegunība no manas puses), tad Tev ir jāiet strādāt. Nu, tad ir normāli. Ja Tu uzņemies daļu no viņa pienākumiem (apgādāt ģimeni), tad lai viņš uzņemas daļu Tavējo. Manai sievai ir iespēja strādāt lietā, kura pašai patīk, un pa lielam darīt to, kad gribas un nedarīt, kad negribas. Es brīvajā laikā būvēju māju un zāģēju malku. Šai sakarā neuzskatu, ka man vēl būtu vakariņas jāgatavo. Ja puisis tā pa īstam nestrādā ne darbā, ne mājās, tad Tev varu piekrist.
22.09.2013 14:07 |

Reitings 972
Atbrauca..
Var redzēt, ka tusējis. Pajautāju ka gāja, jo piektdien bija uz dz.d pie tā čaļa. Teica,ka labi gāja, bija ari baseins utt. Prasīju vai meitenes bija un vai kopā baseinā gāja, teica,ka jā. Pajautāju vai tam draugam kuram arī sieva ar bērniem, neko nesaka, ka vīrs tā tusē, viņš tusējot vēl vairāk, 5 dienas nedēļā un mājās max 2 dienas. Teicu, tā jau man Tev jāsaka paldies, ka esi biežāk mājās :) šīs uzreiz, atkal sāc zāģēt?!
Vēlāk teica,ka tur visi čali esot palikuši un pateikuši lai aizbrauc uz mājām pēc darba drēbēm un lai brauc atpakaļ, bet viņš nebrauksot.

Ai meitenes, viņš tik augstprātīgs, ka es nezinu...
22.09.2013 14:08 |

10 gadi
Reitings 1582
Algas atnešana nav atbildēšana par visu

Algas atnešana ir mana PUSE atbildības. Un tas nav maz.
22.09.2013 14:08 |

Reitings 533
Reģ: 02.08.2011
mazuliite_ruu-nu,super draugi Tavam vīrietim. Bērnudārzs.
Nu-augstprātīgs vai ne augstprātīgs,bet pasaki visu,kas sakāms. Bet ne tādā tonī,kā tu tiko uzrakstiji,tā tiesām izklausās pēc zāģēšanas. Īpaši,ja tas tā ir regulāri. Vai pagaidi,kad izgulēs pohmeli.
Es pateikšu godīgi,es aizietu neatskatoties. Bet tu jau visu gribi glābt. tad nu viss tavās rokās.
Un par bērnu-jā,nu lielisks tēvs,kuru bērns redz labi ja vienu dienu nedēļā,kopā saskaitot stundas,ko majās pavada.
22.09.2013 14:15 |

10 gadi
Reitings 1582
Pus septiņos mani pamodināja bērns. Piecēlos, kā vienmēr, neizgulējusies, jo mazais pēdējā laikā naktīs ļoti slikti guļ un attiecīgi man arī nākas ļoti slikti gulēt. Labi, ka mazais vēl pagulēja minūtes 15 un es dabūju kafiju normāli izdzert un atjēgties, pirms sākt ar viņu ņemties. Uzvārīju bērnam tēju, uztaisīju putru, pabaroju, nomazgāju un pārģērbu bērnu, pastrīdējāmies, paspēlējāmies, viss, kā pieklājas. Ap deviņiem lejā nokāpa labi izgulējies vīrs, sāka taisīt sev tēju un apvaicājās, kāpēc es vēljoprojām neesmu salikusi miskastēs tīrus miskastes maisus.

Kā tev šķiet, Melns, man bija vai nebija pamats būt uz viņu dusmīgai par šādu jautājumu?

Tas tā, ainiņa no manas dzīves par tēmu atmosfēra mājās.

Vēlā pēcpusdienā piezvanīja klients un teica, ka viņam uz rītdienu ir vajadzīga tāme. Pats visu bija nogulējis. Klients ir labs un naudīgs, tāpēc pat nepieļāvu domu, ka varētu viņam atteikt. Rezultātā nācās palikt darbā līdz 2:30. Nākamajā dienā jau 9:00 bija norunāta tikšanās ar citu klientu. Mājās biju 3:30, modos 6:00, jo bērni bija jāaizved uz skolu pa ceļam uz darbu.
Nu, tā tāda ainiņa no manas dzīves, tikai viss (neredzamais darbs :-)) tiek darīts bez dusmošanās, jo - savai ģimenei.
22.09.2013 14:15 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Melns, nu neteiktu, ka puisis pa īstam nestrādā, darbā stipri daudz strādā, mājās arī visu ko dara, malku gan nezāģē - nav vajadzības. Nejau par to bija mans stāsts, stāsts bija par to, ka sieviete kādreiz arī var atļauties negribēt kaut ko darīt, jo ir, piemēram, nogurusi.

Es personīgi ļoti novērtēju to, ko viņš priekš ģimenes dara, tāpēc pati ceļos tajos septiņos un ļauju viņam izgulēties līdz tikiem, līdz cikiem viņš grib. Un, manuprāt, tas ir no manas puses pietiekami liels "darbs", ka es viņam iespēju robežās ļauju vairāk atpūsties. Strādāt uz pilnu slodzi es iešu momentā, tikko kā bērns būs pietiekami liels. Ne tāpēc, ka meklēju iemeslu likt vīram sākt mazgāt veļu. Vienkārši neesmu es mājsaimnieces tips. Tavai sievai varbūt patīk darboties pa mājām. Man - nē.
22.09.2013 14:16 |

10 gadi
Reitings 1582
woooooow, melns, cik drosmīgs apgalvojums. Man kaut kā likās, ka jebkuras attiecības veido DIVI.

Korī dzied veseli 50, bet atbildīgs tik un tā ir diriģents.
22.09.2013 14:18 |

10 gadi
Reitings 1582
Melns, nu neteiktu, ka puisis pa īstam nestrādā, darbā stipri daudz strādā, mājās arī visu ko dara, malku gan nezāģē - nav vajadzības. Nejau par to bija mans stāsts, stāsts bija par to, ka sieviete kādreiz arī var atļauties negribēt kaut ko darīt, jo ir, piemēram, nogurusi.

Es personīgi ļoti novērtēju to, ko viņš priekš ģimenes dara, tāpēc pati ceļos tajos septiņos un ļauju viņam izgulēties līdz tikiem, līdz cikiem viņš grib. Un, manuprāt, tas ir no manas puses pietiekami liels "darbs", ka es viņam iespēju robežās ļauju vairāk atpūsties. Strādāt uz pilnu slodzi es iešu momentā, tikko kā bērns būs pietiekami liels. Ne tāpēc, ka meklēju iemeslu likt vīram sākt mazgāt veļu. Vienkārši neesmu es mājsaimnieces tips. Tavai sievai varbūt patīk darboties pa mājām. Man - nē.

Nu, re! Varam taču arī bez dusmām sarunāt!
22.09.2013 14:21 |

Reitings 541
Reģ: 17.01.2013
Nevajag izmantot ar attiecībām nesaistītus piemērus.
22.09.2013 14:21 |

Reitings 533
Reģ: 02.08.2011
Melns,atbildi godīgi-vai Tu pazustu uz nezin cik dienām,ja Tevi mājās gaidītu bērns?
Šobrīd,man šķiet,šeit vajadzētu būt runai tikai par to. Tā ir gļēvulība no vīrieša puses-aizbēgt tā,ka viņš to konkrētā gad. ir izdarījis. Galu galā-kas nekaiš tusēt nezin cik dienas,dzersties,plunčāties basainā ar meičām,jā-kas nekaiš,tikai tad nevajag dibināt ģimeni. Es jau teicu-visi pieļauj kļūdas, bet kāpēc bērns ir tas kurš vienmēr cieš,diviem pa vidu?
22.09.2013 14:22 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Man šķiet, ka tēmas autorei uz karstām pēdām jāuzsāk nopietna saruna. Labi, šodien nē, ņemot vērā viņa paģiraino stāvokli, bet noteikti nedrīkst vilcināties, jo pēc viņa tekstiem jau jūtams, ka ir sācies aukstais karš.
Izlasīju gandrīz visu tēmu un tur nav jābūt pārāk gudram, lai saprastu, ka tas ir beigu sākums un piekrītu tām meitenēm, kas rakstīja, ka jāsāk ar sevi, jākļūst sev interesantai, jāmācās, jāatgūst enerģija, dzīvesprieks un tikai tad vīrietis paskatīsies citādāk uz meiteni, jo patlaban izskatās, ka viņš viņu uztver kā bumbu ar laika degli, kas mūžīgi izprašņājās un pie sliktākas atbildes sāk zāģēt. Tā nav tikai sievietes atbildība, protams, jo arī vīrietim visu šo laiku ir bijusi mēle mutē, kuru viņš nav izmantojis, lai paskaidrotu savas izjūtas.
Var mēģināt visu savākt atkal kopā, bet jāredz ir arī robeža, lai tas viss nekļūtu par banālu skraidīšanu pakaļ un sevis pazemošanu.
22.09.2013 14:22 |

Reitings 972
Man liekas, ka tās ir beigas.. Man jasanemas un jāpieliek punkts, jo tusēt viņš turpinās..
22.09.2013 14:26 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Es tā īsti nesapratu (vai neatradu) diskusijā, vai tavs vīrietis jau ir tāds ar asām riebīgām atbildēm tikai pēdējā mēneša/ pāris nedēļu laikā vai ar tas turpinās jau ilgāku laiku? kā ar tā nevēlēšanās izrunāt attiecību tēmu.

Nezinu kapēc bet šodien lasot diskusiju man radās tāds jautājums vai viņam ar gadījumā nav radušās problēmas darbā, jo arī tas varētu būt iemesls kapēc viņš nevēlas runāt attiecību tēmas vai ar tēmu par cita dzīvokļa meklēšanu. Un tas kā viņš uzreiz pēc tevis uzdotajiem jautājumiem ieņem aizsardzības pozīciju un dzeļ pretīm riebeklības, nozīmē ka vai nu viņš pats ko ir pa lielam salaidis grīstē, un nespēj ar to samierināties/ tik pāri, vai ar ka viņam tiešām esi līdz kaklam ar visiem jautājumies. Es laikam tomēr censtos viņam dot to personīgo zonu, lai varbūt pats sevi saved kārtībā, līdz ir gatavs kā cilvēks izrunāties, līdz tam centies neizlemt šos attiecību jautājumus, dod viņam laiku.

Kā ar vai gadījumā kopš viņš satiekas ar tiem jaunajiem draugiem nav tā ka viņš ar uzvedas kā ezelis? vai ar tāds viņš bija pirms tiem draugiem? Un vai viņš viegli varētu ietekmēties no tiem citiem vīriešiem? Jo ja viņi tur varbūt par tevi smejas, tad varbūt tāpēc ar tavs vīrietis palicis riebīgāks.

Ai grūti jau lemt kas būtu pareizā rīcība, no vienas puses gribētos mukt prom no tāda, bet no otras puses jau nav zināms kas ir tas īstais iemesls viņa pašreizējai uzvedībai.

Man tik ļoti žēl jūsu bērna un tevis, ka bērns prasa pēc tēva un raud, bet tu pat neesi spējīga bērnam pateikt kad tēvs būs mājās. Skumji.
22.09.2013 14:29 |

Reitings 259
Reģ: 16.07.2009
Zini,man liekas,ka Tev vajag vinam pajautat, vai jus turpinasiet attiecibas sevis del, vai tikai muljasieties talak tikai tapec,ka ir berns. Pasaki vinam skaidri un gaisi,ka Tu velies gimeni un kopa but laimigi,bet ja vins to nevelas lai nemoka tevi!!!! Dzivojot nezina tu saiesi sviesta...
22.09.2013 14:30 |

Reitings 1425
Reģ: 25.08.2013
autorei- pagaidi, lai viņš bišķin atjēdzās. jo šobrīd tavs teksts tiešām likās kā nedaudz zāģēšana.. :/ vispār smagi tev. bet vaig tiešām atri tikt skaidrībā.. Varbūt vaig tieši ar pajautāt, vai viņs pats vēlas šo murgu turpināt..
22.09.2013 14:31 |

10 gadi
Reitings 3710
Reģ: 29.01.2009
Izlasi vēlreiz visu to, ko esi sarakstījusi un saproti, ko tad īsti tu gribi!!!
Un samierinies ar to, ka nebūs viss kā uz burvju mājienu..nekas pats no sevis nemainās, ir apzināti kaut kas jādara lietas labā..un tas prasa vairāk kā 2 dienas!
22.09.2013 14:36 |

Reitings 17203
Jāpagaida ir kamēr paģiras beidzas, bet man ar tādam gribētos uzjautāt vai viņš vispār vel vēlas attiecības, vai ar piespiedu kārtā ir viņās tikai bērna dēļ un kaut cik ērtā dzīves veida dēļ. (Kaut vai dēļ tām pašām ikdienas ēst gatavošanas pēc). Daļēļi jjau liekas ka tu viņam vairāk kļūsti par māti, kas tik viņam gatavo est un prašņa par tusiņu notikumiem. Neliekas ka viņš tevi pat drusciņ uztvertu kā sievieti vairs, drīzāk mājkalponi.
22.09.2013 14:36 |

10 gadi
Reitings 1582
Nevajag izmantot ar attiecībām nesaistītus piemērus.

Domā līdzībās!
22.09.2013 14:41 |

Reitings 17203
joselyn Man liekas ka Autore vēlas saglabāt ģimeni, un mīļoto vīrieti, bet pēc viņas rakstītā liekas ka ir par vēlu jo vīrietis vienkārši viņai vairs nedod iespēju. Tā kā pati ja viņa zin ko vēlas, reāli, pašlaik neizskatās ka viņa var ko vispār darīt lietas labā. Vienkārši putra, visur, gan sirdī gan prātā, šī problēma ir gana smaga un viegla ceļa laukā nav.
22.09.2013 14:41 |

10 gadi
Reitings 1582
Melns,atbildi godīgi-vai Tu pazustu uz nezin cik dienām,ja Tevi mājās gaidītu bērns?
Šobrīd,man šķiet,šeit vajadzētu būt runai tikai par to. Tā ir gļēvulība no vīrieša puses-aizbēgt tā,ka viņš to konkrētā gad. ir izdarījis. Galu galā-kas nekaiš tusēt nezin cik dienas,dzersties,plunčāties basainā ar meičām,jā-kas nekaiš,tikai tad nevajag dibināt ģimeni. Es jau teicu-visi pieļauj kļūdas, bet kāpēc bērns ir tas kurš vienmēr cieš,diviem pa vidu?

Ne par autori, bet tā kā es neesmu mazohists, tad gadījumā, ja tam bērnam blakus būtu fūrija sievietes izskatā, - pazustu bez sirdsapziņas pārmetumiem. Es nedzeru un netusēju, bet, kur palikt un ar ko nodarboties, - tāpat atrastu. Man nav vajadzīgi lieki un nevajadzīgi nervu stiprības pārbaudījumi. Ja kāda hobijs ir tāds ekstremāls sportta veids, tad - lūdzu!
22.09.2013 14:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits