Melns, atmosfēru mājās viena pati sieviete arī īsti nevar noturēt ideālu, ja otrs nedara savu daļu. Un, ja pieņem, ka abi strādā, kāpēc sievietei būtu obligāti jābūt tai, kas uz sevis velk to atmosfēru tā pa lielam?
Garšīgas vakariņas var pagatavot abi, apmēbelēt mājīgi telpas var abi, uzturēt vidi tīru un kārtīgu var abi, būt mājās smaidīgiem un mīlošiem arī tā kā vajadzētu būt abiem...
Manā ģimenē lielākais ģimenes vērtību sludinātājs un piekritējs ir vīrs.
Algas atnešana nav atbildēšana par visu
Pus septiņos mani pamodināja bērns. Piecēlos, kā vienmēr, neizgulējusies, jo mazais pēdējā laikā naktīs ļoti slikti guļ un attiecīgi man arī nākas ļoti slikti gulēt. Labi, ka mazais vēl pagulēja minūtes 15 un es dabūju kafiju normāli izdzert un atjēgties, pirms sākt ar viņu ņemties. Uzvārīju bērnam tēju, uztaisīju putru, pabaroju, nomazgāju un pārģērbu bērnu, pastrīdējāmies, paspēlējāmies, viss, kā pieklājas. Ap deviņiem lejā nokāpa labi izgulējies vīrs, sāka taisīt sev tēju un apvaicājās, kāpēc es vēljoprojām neesmu salikusi miskastēs tīrus miskastes maisus.
Kā tev šķiet, Melns, man bija vai nebija pamats būt uz viņu dusmīgai par šādu jautājumu?
Tas tā, ainiņa no manas dzīves par tēmu atmosfēra mājās.
woooooow, melns, cik drosmīgs apgalvojums. Man kaut kā likās, ka jebkuras attiecības veido DIVI.
Melns, nu neteiktu, ka puisis pa īstam nestrādā, darbā stipri daudz strādā, mājās arī visu ko dara, malku gan nezāģē - nav vajadzības. Nejau par to bija mans stāsts, stāsts bija par to, ka sieviete kādreiz arī var atļauties negribēt kaut ko darīt, jo ir, piemēram, nogurusi.
Es personīgi ļoti novērtēju to, ko viņš priekš ģimenes dara, tāpēc pati ceļos tajos septiņos un ļauju viņam izgulēties līdz tikiem, līdz cikiem viņš grib. Un, manuprāt, tas ir no manas puses pietiekami liels "darbs", ka es viņam iespēju robežās ļauju vairāk atpūsties. Strādāt uz pilnu slodzi es iešu momentā, tikko kā bērns būs pietiekami liels. Ne tāpēc, ka meklēju iemeslu likt vīram sākt mazgāt veļu. Vienkārši neesmu es mājsaimnieces tips. Tavai sievai varbūt patīk darboties pa mājām. Man - nē.
Melns,atbildi godīgi-vai Tu pazustu uz nezin cik dienām,ja Tevi mājās gaidītu bērns?
Šobrīd,man šķiet,šeit vajadzētu būt runai tikai par to. Tā ir gļēvulība no vīrieša puses-aizbēgt tā,ka viņš to konkrētā gad. ir izdarījis. Galu galā-kas nekaiš tusēt nezin cik dienas,dzersties,plunčāties basainā ar meičām,jā-kas nekaiš,tikai tad nevajag dibināt ģimeni. Es jau teicu-visi pieļauj kļūdas, bet kāpēc bērns ir tas kurš vienmēr cieš,diviem pa vidu?