attieksme vienam pret otru un vai reāli ko glābt?!

Reitings 972
Reģ: 18.02.2011
Brīžiem liekas, ka viņa šāda uzvedība liecina tikai par to, ka viņam jau interesē cita. Un nu jau visam ir par vēlu.. Kaut arī pirms nedēļas vēl teica, ka grib labāku dzīvi, grib būt laimīgs un just manu mīlestību nevis zināt tikai kā faktu. Ai pat nezinu, vai ir kas glābjams un vai vajag ko glābt, ar varu jau mīļš nebūsi.
21.09.2013 17:35 |

Reitings 972
Un vēl kas-vai puika neprasa pēc tēta? Nepārdzīvo?Ko tu viņam saki,kur tētis palicis?

Kā kuru reizi, vakar tikai 1x pajautāja, tad teicu, ka tētis atpūšas pie drauga (netaisos melot bērnam), bet protams nekad neteikšu, ka tēvs dzerstās vai ir slikts vai vēl ko sliktu, NEKAD.
Ir brīzi, kad sāk raudāt un prasa tēti, tad gan man sirds lūzt un raudāju līdzi.
ŠODIEN GAN VISU RĪTU PRASA TĒTI.
22.09.2013 12:09 |

Reitings 533
Reģ: 02.08.2011
mazuliite_ruu-nabaga bērns. Ai,ai...tiešām,diezgan bēdīgi Jums tur. Es pat nezinu..
Vēl kas,ja tu no viņa aiziesi,nepastāv iespēja,ka bērns tiks traumēs tādā veidā,ka tēvs negribēs atdot,sāksies kaut kāda čakarēšanās? Jo ir arī gana daudz situāciju,kad tēvi aiziet galīgā sviestā-bez atļaujas paņem bērnu,aizved,neko neapskaidro,noskaņo pret mammu utt. Jā,ir arī mātes,kas tā uzvedās,bet,šeit,cerams,ka tas tā nebūs.
22.09.2013 12:13 |

Reitings 972
Nu es ceru, ka viņam nav nkas tiktāl sagājis greizi galva, lai tā darītos, ja nu šķiramies. Es viennozīmīgi nekad nenostādītu bērnu pret Tevu. Tētis ir pats labākais un viss. Vismaz kamēr viņš pats nav pieaudzis un neizdara savus secinājumus.
22.09.2013 12:20 |

Reitings 533
mazuliite_ruu-Turies!!Un neraudi sava bērna klātbūtnē,tas viņa rada nedrošības sajūtu,viņš tad ir nelaimīgs. Aizejiet uz kādu foršu vietu-kinu,pie draudzenes ciemos,vienalga kur,lai bērnam ir kaut kas jauns,nevsi trīs dienas sēdēt majās,gaidīt tēti un skatīies uz raudošu mammu. Šobrīd tas ir tomēr mazliet egoisms, padomā par bērnu,turklāt,arī Tev pašai nāks par labu izrauties,varbūt vīrs pa to laiku atgriezīsies un aizdomāsies,kur tad jūs.
22.09.2013 12:28 |

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
ja iet prom,tā arī pasaki-iziesi,atpakaļ nenāc. Nonāc pie tā sākumpunkta-vai viņš VISPĀR GRIB vēl jūs,un vai ir gatas upurtē savas trīsdiennieku plostošanas.(p.s.tas jau izskatās pēc alkoholisma,starp citu,un ja tā-tad gan es saku-laidies lapās,alkoholiķi nav tā vērti)Bet ,kas ir PATS GALVENAIS,lai Jūsu sarunu dēls NEDZIRD un neredz,aizved pie kāda ciemos uz stundu vai divām. Nenodari to savam puikam. Un bērni mēdz dzirdēt,pat tad,ja šķiet,ka viņi guļ,stapr citu. Katrā ziņā,situācija ir sarežģīta,un pirms sāc ko darī,izlem,ko patiešām vēlies-viņu un jūsu laulību,vai sākt jaunu dzīvi,katrā ziņā-27 gadi,tas nav nekas,un ir pilna pasaule ar fantastiskiem vīriešiem,kas ir gatavi pieņemt sievieti pat ar 4 bērniem,kur nu vēl vienu.

Nu, ja gribas vēl lieku reizi puisim atgādināt, ka viņš Tev, autore, neko nenozīmē, tad droši vari rīkoties tieši tā, kā dan_dan Tev iesaka. Jūs ko? Iedomājaties, ka viņam ir jāvar vienā mirklī izmest no galvas visu, kas ir krājies četru gadu garumā? Ko jūs vispār no tiem vīriešiem gribat? Viņš ir kāds traktors vai dators, kur no smadzenēm ar "delete" visu var vienā mirklī izdzēst? Četrus gadus viņš ir čakarēts ,bet tagad es, lūk, vienas stundas laikā izmainījos (viņš pie sevis vēl domā: "Interesanti, uz cik ilgu laiku šīs izmaiņas ir iestājušās?), un tev, dārgais vīrs, ir momentā viss jāaizmirst! Jocīgas esat? Un, ja tu, vīrs, to nespēj, tad - tur ir durvis! Nu, super! Kaut kāds 14 g. vecu pusaudžu domāšanas stils.
Jā, ir pilna pasaule ar fantastiskiem vīŗiešiem, tikai reižu pa reizei ir vērts arī atvērt logu un paskatīties, kas notiek ārā, nevis tikai dzīvot savu iedomu pasaulē. Pat jaunām sievietēm bez bērniem un bez laulību pieredzes ir grūti atrast tos fantastiskos, ar kuriem esot pilna pasaule (ja kāda netic, - varat palasīt šeit pat vecākās diskusijas sadaļā "Attiecības" un " Vīrieši"), tā kā es aicinātu būt atbildīgākām, sniedzot padomus par attiecību pārtraukšanu.
22.09.2013 12:31 |

Reitings 533
Melns- tas,ka vīrietis nav bez vainas,tas arī ir šeit parādījies. Patiesībā runa ir par to,kas ir šodien-bērns,kuram dara pāri nevis viņa māte,bet viņa tēvs. Jo,labi-attiecības starp dieviem ir viens,bet attiecīas starp bērnu un tēvu ir kas cits. Šobrīd viņs ir aizbēdzis un pametis arī savu bērnu. Man tas šķiet svarīgāk,kā viss cits,un te nav ko attaisnoties ar sievietes vainā,bērns neko nav viņam nodarījis. Un par fantastiskajiem vīriešiem,nu,značit es dzīvoju citā pasaulē,laikam. Tad,ja zini,ko vēlies no dzīves,tad tas agri vai vēlu arī atnāk,arī vīrietis,kādu vēlēsies. Bet vīrietim-vulgaris šādas dumības taču nesaprast.
22.09.2013 12:37 |

Reitings 1425
Reģ: 25.08.2013
tiešām tā bēdīg paliek. iepriekšējās attiecībās man bij diezgan līdzīg.. eh... Turies, ceru, ka jums būs viss labi. Tu liecies gudra sieviete. Lai veicās.
22.09.2013 12:41 |

Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Melns, vīrietis vienīgais šajā situācijā ir mazais nabadziņš, kam pāri nodarījusi lielais bubulis viņa sieviete???
22.09.2013 12:42 |

10 gadi
Reitings 1582
Melns- tas,ka vīrietis nav bez vainas,tas arī ir šeit parādījies. Patiesībā runa ir par to,kas ir šodien-bērns,kuram dara pāri nevis viņa māte,bet viņa tēvs. Jo,labi-attiecības starp dieviem ir viens,bet attiecīas starp bērnu un tēvu ir kas cits. Šobrīd viņs ir aizbēdzis un pametis arī savu bērnu. Man tas šķiet svarīgāk,kā viss cits,un te nav ko attaisnoties ar sievietes vainā,bērns neko nav viņam nodarījis. Un par fantastiskajiem vīriešiem,nu,značit es dzīvoju citā pasaulē,laikam. Tad,ja zini,ko vēlies no dzīves,tad tas agri vai vēlu arī atnāk,arī vīrietis,kādu vēlēsies. Bet vīrietim-vulgaris šādas dumības taču nesaprast.

Tad Tu uzskati, ka, ja autore savam vecim parādītu durvis, tas sīcis lēkātu uz vienas kājas un priecātos? Nu, ko? Savdabīgi!
Atnāk, jau atnāk, tikai dzīve nav svarcelšana, kur katram ir doti trīs mēģinājumi. Par to, diemžēl, daudzas aizmirst.
22.09.2013 12:46 |

Reitings 482
Reģ: 22.09.2013
cik vīrietim gadu un cik vecs ir bērns?
22.09.2013 12:48 |

10 gadi
Reitings 1582
Melns, vīrietis vienīgais šajā situācijā ir mazais nabadziņš, kam pāri nodarījusi lielais bubulis viņa sieviete???

Izlasi vēlreiz autores ievadu šai tēmai!
Un katram no mums tomēr ir un paliek atšķirīgas atbildības jomas. Lai kā jūs uzskatāt, ka viss ir jādara abiem, sabiedrība tomēr atbildību par to, lai būtu apmaksāts jumts virs galvas un visi - apģērbti un paēduši (finansiālā nozīmē, protams), vairāk tomēr pieprasa un pieprasīs no vīrieša. Attiecības un atmosfēra mājas, dārgās draudzenes, tomēr ir un paliek vispirms jūsu atbildība.
22.09.2013 12:51 |

Reitings 482
Reģ: 22.09.2013
cik vīrietim gadu un cik vecs ir bērns? Un cik gadu starpība Tev pašai ir ar vīrieti? Pēc tā ko raksti pagaidām izklausās, ka viņam ir cita... bieži netiekas, bet domā gan... bet pagaidām nezin ko darīt ar Tevi... jo visticamāk nepametīs bērna dēļ un lai pasargātu savu statusu sabiedrībā (ja ir gados vecāks vīrietis)
22.09.2013 13:08 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
atmosfēra mājas, dārgās draudzenes, tomēr ir un paliek vispirms jūsu atbildība.

Melns, kāpēc?
22.09.2013 13:18 |

10 gadi
Reitings 1582
Melns, kāpēc?

Nu, tā īsti nezinu. Varu teikt tikai to, ka, ja man vienam pašam par visu būtu jāatbild, tad pēc kāda laika neviļus sāktu rasties domas, kāda suņa pēc man vispār tas otrs cilvēks ir vajadzīgs? Ja nu jūs uzskatāt, ka sekss nu ir tas, bez kā vīrieši nekādi iztikt nevar, tad tie ir jums pašām bīstami maldi.
Otrkārt, kā rakstīja viens latviešu autors: "Atklāšu jums briesmīgu noslēpumu. Attiecības un ģimene ir vajadzīgas vairāk sievietēm nekā vīriešiem!"
22.09.2013 13:28 |

Reitings 17280
Melns, atmosfēru mājās viena pati sieviete arī īsti nevar noturēt ideālu, ja otrs nedara savu daļu. Un, ja pieņem, ka abi strādā, kāpēc sievietei būtu obligāti jābūt tai, kas uz sevis velk to atmosfēru tā pa lielam?

Garšīgas vakariņas var pagatavot abi, apmēbelēt mājīgi telpas var abi, uzturēt vidi tīru un kārtīgu var abi, būt mājās smaidīgiem un mīlošiem arī tā kā vajadzētu būt abiem...

Manā ģimenē lielākais ģimenes vērtību sludinātājs un piekritējs ir vīrs.
22.09.2013 13:33 |

Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
ja man vienam pašam par visu būtu jāatbild, tad pēc kāda laika neviļus sāktu rasties domas

Pag, bet tas, ka sievietei par visu jābūt modrai, tas gan ir pašaprotami, ne? Ir kaut kas ārkārtējs, ja sieviete sagrib kaut ko nedarīt, tad tas ir ārkātēji...

Algas atnešana nav atbildēšana par visu ;)
22.09.2013 13:34 |

Reitings 17280
Ir kaut kas ārkārtējs, ja sieviete sagrib kaut ko nedarīt

Pus septiņos mani pamodināja bērns. Piecēlos, kā vienmēr, neizgulējusies, jo mazais pēdējā laikā naktīs ļoti slikti guļ un attiecīgi man arī nākas ļoti slikti gulēt. Labi, ka mazais vēl pagulēja minūtes 15 un es dabūju kafiju normāli izdzert un atjēgties, pirms sākt ar viņu ņemties. Uzvārīju bērnam tēju, uztaisīju putru, pabaroju, nomazgāju un pārģērbu bērnu, pastrīdējāmies, paspēlējāmies, viss, kā pieklājas. Ap deviņiem lejā nokāpa labi izgulējies vīrs, sāka taisīt sev tēju un apvaicājās, kāpēc es vēljoprojām neesmu salikusi miskastēs tīrus miskastes maisus.

Kā tev šķiet, Melns, man bija vai nebija pamats būt uz viņu dusmīgai par šādu jautājumu?

Tas tā, ainiņa no manas dzīves par tēmu atmosfēra mājās.
22.09.2013 13:48 |

Reitings 533
Melns-ai,nu tikai nevajag, ir gana daudz vīriešu LV(par pārējo pasauli šobrīd nerunāsim),kuri ir sasnieguši to,ko savā dzīvē ir sasnieguši,tikai tapēc,ka viņiem blakus ir sieviete. Un ir vēl vairāk tadu,kas vispār strādā tikai tāpēc,ka ir sieviete,kas vāķī,lai uz to darbu ietu. Tālāk vēl ir gana daudz tādu,kas vispār nestrādā,un arī par ģimenisku,mājīgu atmosfēru negādā. Tas tā..
Un vīriešiem to laikam grūti saprast,bet bērns ir laimīgāks,tad,ja abi vecāki ir laimīgi,ja abi kopā-lieliski,ja atsevišķi-arī labi. Nav nekādas vajadzības palikt kopā,kaut viss jau sen beidzies,bērns to jūt,un vecākiem pēcāk,to nepiedos,un pat ja-viņš nebūs spējīgs veidot normālas attiecības. Uzmanība ir jāvērš uz to,lai tēvam būtu tiesības tikties ar bērnu, pavadī laiku kopā,bez visādām smadzeņu skalošanām no abu vecāku puses. Ja vīrietis nav spējīgs pat pateikt-jā es jūs gribu,domāsim-ko un kā,vai kaut vai vnk cilvēcīgi noklausīties ko sieviete saka,pat ja viņš neatbild,tad nav ko. Turklāt nevajag,šeit neizksatās,ka vīrietis ir pataisīts par pēdējo no pēdējiem,lamāts,bāzts zem tupeles utt. Visi kļūdās,bet tik apt liela māksla kā lūgt piedošanu,ir to arī uzklausīt,piedot. Ja nav vēlmes nemaz,kaut ne drusciņas ,nākt pretī tad,ja otrs no sirds vēlās runāt,atvainoties,tad tas ir garām.
22.09.2013 13:52 |

Reitings 259
Reģ: 16.07.2009
Vai nav nekadu jaunumu?nav vel majas????
Varbut runajat pa tel vai uz sms atbildeja?????
22.09.2013 14:02 |

Reitings 541
Reģ: 17.01.2013
Attiecības un atmosfēra mājas, dārgās draudzenes, tomēr ir un paliek vispirms jūsu atbildība.

woooooow, melns, cik drosmīgs apgalvojums. Man kaut kā likās, ka jebkuras attiecības veido DIVI.
22.09.2013 14:03 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits