attieksme vienam pret otru un vai reāli ko glābt?!

Reitings 972
Reģ: 18.02.2011
Brīžiem liekas, ka viņa šāda uzvedība liecina tikai par to, ka viņam jau interesē cita. Un nu jau visam ir par vēlu.. Kaut arī pirms nedēļas vēl teica, ka grib labāku dzīvi, grib būt laimīgs un just manu mīlestību nevis zināt tikai kā faktu. Ai pat nezinu, vai ir kas glābjams un vai vajag ko glābt, ar varu jau mīļš nebūsi.
21.09.2013 17:35 |

10 gadi
Reitings 1002
Reģ: 24.09.2010
Ak, Mazulīt Ruu! Es redzu,ka Tu esi ļoti gudra sieviete! Lai cik sāpes Tev nebūtu nodarītas-Tu nevaino viņu vien,redzi savas kļūdas un analizē.Tas ir tik daudz! Es saprotu, ka Tu jūties! Šī ir tā izvēle, kad stavi uz robežas-uz vienu pusi ejot Tu saglabāsi kādu atlikušu pašcieņas un pašpaļāvības drusku, uz otru-savu laulību... Es esmu droša, ka Tu pārvarētu šo krīzi, bet vai tas nebūtu signāls viņam, ka tiklīdz būs nākamā krīze (kāda notikti būs) Jūs atkal būsiet šajās pašās lomās-Tu būsi tā,kas cenšas saglābt attiecības, bet viņš vēl domās-kas un kā! Vai vispār viss var būt tā kā agrāk?
22.09.2013 10:31 |

Reitings 972
platinum

No tā arī ļoti baidos, ja arī viss nokārtojas, ka tas var atkārtoties un atkal cīnīšos es viena, par to lai viņš runā, runā, runā...

Par to vai viss var būt kā agrāk, domāju, ka gluži kā agrāk ne, bet savādak un labāk var būt, ja mēs ABI centīsimies, ne tikai ES.
22.09.2013 10:37 |

10 gadi
Reitings 1002
Ā-un piesardzīgi ar tādiem viedokļiem,ko izsaka Melns. Kad vīrietis ir gana pieaudzis,lai precētos, bet vēl ne tik nobriedis, lai stātos pretī manipulācijām-tad viņa dzīves traģēdija ir sievas mēģinājumi viņu nolikt zem savas tupeles! Vienmēr būs kāda daļa vīriešu, kurus nekas cits neinteresē kā īslaicīgas seksuālas attiecības bez tālejošiem pienākumiem un vienmēr atradīsies pāris sievietes, kuras būs gatavas viņiem piekrist! Tas nav Tavs gadījums, tāpēc Melns šeit nav pa tēmu.
22.09.2013 10:39 |

Reitings 972
Pilnībā piekrītu platunum. Lai Melns neapvainojas, bet diemžēl tas ir cits stāsts-Tavs stāsts.
22.09.2013 10:43 |

10 gadi
Reitings 1002
Tur tā lieta-ka priekos viņš ir ar Tevi, bet tad,kad jāsavāc abu kopā samēslotais, tad Tu attopiez divatā ar slotu.Viena. Es cienu, ka Tu neesi ļāvusies pašlepnumam - iznīcinošam un izolējošam, bet uzmanīgi-ja Tu atteiksies no tā pavisam-rezultāts var būt tikpat graujošs pretējā virzienā.
22.09.2013 10:44 |

Reitings 972
Nē, pašlepnums man liels un tikai gadiem esmu iemācījusi sevi savaldīt ļoti daudzās lietās, tapēc arī tagad nepsihoju un pat raudiens vairs nenāk, tāds jocīgs stāvoklis..
22.09.2013 10:50 |

10 gadi
Reitings 1002
27 gados-tad ir daudz.Man arī 27 un pašlepnumu grūti savaldīt
22.09.2013 10:54 |

Reitings 533
Reģ: 02.08.2011
mazuliite_ru
Vienīgais jautājums,kas Tev sev ir jāuzdod-cik daudz Tu esi gatava upurēt,lai glābtu savu laulību?Pēc tevis teiktā,var noprast,ka nevēlies viņu bez cīņas atdot ne citai,ne vienkārši laist prom,tajā pašā laikā,tu nemitīgi atrodi kādu attaisnojumu,kāpēc tomēr necīnīties,jo viņš taču nemaaz nav tā vērts,visi citi(kas tie citi?tie Tevi izmitinās,pabaros un aprūpēs,ja paliksi viena uz ielas?)tev to apkārt stāsta,kāds viņš slikts,kāds slikts. Tajā pašā laikā,ja viņš ir piedalījies dzemdībās,sākumā aprūpējis bērniņu,tagad arī apgalvo,ka ļoti mīl,tad taču nemaz tik slikti nav,vai ne? Turklāt,ja vēlās,tad vīrietis var palīdzēt arī pa vakariem,bet Tu pati to esi pieļāvusi,ka viņš netiek likts pie bērna aprūpēšanas. Mans vīrietis strādā līdz 20,mājās ir 21..dažreiz bez brīdvienām,un viņam,mājās atnākot jau nu nemaz negribās ne par ko citu domāt,kā tikai atpūtu,lai arī es pa dienu,ar diviem maziem,esmu nogurusi divtik,jo viņš darbā morāli atpūšās,kamēr man ir iespringums visas dienas garumā.Tomēr atnākot no darba viņš liek gulēt vecāko puiku-mazgā,pabaro. Dažreiz vēl traukus nomazgā. Un nečīkst-NEMAZ! Jo viņš saprot lietas,jo es ar viņu runāju-uzreiz,nevis gaidu kaut kādsu mistiskos 4 gadus..vai nezin cik vēl. Tātad,pie tā,ka viņš Tev nepalīdz vainīga esi Tu pati. Tas,ka viņš labāk izvēlās sēdēt mašīnā viens,tas nozīmē tikai vienu-ka viņš pēc iespējas ilgāk negrib nākt mājās,un tur jau atkal esi vainīga Tu. Tev jau nav viņš jāsagaida kailai ar pušķi ap kaklu,bet samīļot,sabučot,radīt māju sajūtu,tas ir viegli,ja ir vēlme,par cik viņš labāķ sēž mašīnā via iet uz treniņiem,nekā ir mājās,tas liecina par to,ka māju sajūtu Tu viņam neesi pratusi radīt. Tālak,par to,ka viņš nevēlās runāt,nu-Heloo!!Lielākā daļa vīrieši NEGRIB runāt par problēmām,un sieviete ir spējīga vien viņām to pati iemācīt. Par to arī padomā. Ir sievietes,kas paņem savu vīŗieti atpakaļ pēc ilgstošas krāpšanas-viņas upurē TIK daudz sava pašlepnuma un ego,lai saglābtu to,ko pašas ir izpostījušas,jo,esi godīga pret sevi,šajā situācijā viņam nevarētu pārmest,ka viņš būtu atradis citu. Paņēmšana atpakaļ ir ar noteikumu,ka tas notiek vienu reizi,ja tas nenotiek sistemātiski,ja tas maina attiecības par 360 grādiem,abas puses saprot,kas ir likts uz kārts. Tāpēc padomā,vai tiešām tu viņu tik ļoti mīli,kā pati saki,vai būtu gatava piedot,ja vien viņš nāķtu atpakaļ,protams,pat ja būtu Tevi piekrāpis? Piekrīu Melns-sievietes,kas vienas audzina dēlus-tas ir slikts variants,turklāt šobrīd puikam ir vecums,kad tēvs viņam ir ļoooti nepieciešams,un tāds būs vēl ilgus gadus. Tajā paša laikā,bērns nedrīkst redzēt vecāku strīdus vai vienaldzību,tas iesēžas zemapziņā un izlien tad,kad jāveido jau pašam sava ģimene. Esi godīga pret sevi,nemāni sevi,un atceries,ka sievietes lielākais spēks slēpjas tajā,ka viņa ir tas kakls,kas groza to ģimenes galvu-vīrieti,tikai tas ir jāmāk darīt gudri,šobrī Tev ir dota paraugstunda,kā nevajag darīt. Tas vai mācīsies no savām kļūdām-tas ir tavā ziņā. Turklāt,ja tu aprunātos ar citiem vīriešiem,tad saņēmtu daudz līzīgus viedokļus,kā izteica Melns,tāpēc necel nu degunu gaisā.
22.09.2013 11:15 |

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
Pilnībā piekrītu platunum. Lai Melns neapvainojas, bet diemžēl tas ir cits stāsts-Tavs stāsts.

Runa nebija par manu vai kāda cita stāstu. Rakstīju to, tikai, lai Tu saprastu, kā veidojas tas REFLEKSS, par kuru patiesībā runa bija. Ir arī vīriešiem tādas situācijas, kad noteiktas lietas, vietas un cilvēki neapzināti asociējas ar kaut ko sliktu. Tad ir grūti ko izmainīt. Doma bija, ka var nākties mainīties ne tikai pašai, bet arī mainīt uzturēšanās vidi.
22.09.2013 11:15 |

Reitings 972
dan_dan

Pateici visu kā ir, bet tikai to vai mīl vēl mani, o gan es nezinu. Nu attaisnojumi protams, ka man ir, jo neesmu jau nu galīgi sliktā, kā varbūt liekas.
Jā, tieši tā, apkartējie mani neizmitinās un nebūs blakus, tieši tapēc es neieklausījos, jo tad jau man sen vajadzēja pateikt, ka viss cauri, bet es tak to nedaru, jo pieslēdzu savu sirdi, atcerējos visus + un - mūsu attiecībās, kur man ir kaut kas nogājis greizi, kur viņam un lūk rezultāts.
Par palīdzēšanu, jā protams, ka tajā esmu vainīga tikai es pati, es tak nevainoju viņu par to, man te jautāja vai palīdzeja man,es atbildēju kā ir, nevis žēlojos par to, jo arī pirms bērna man nepalīdzeja mājas darbo un es nesūdzejos par to :) tā kā motorzāģis galīgākais es neesmu.
Domāju par to vai es spētu piedod krāpšanu, šobrīd liekas, ka spētu, bet es nezinu kā es reaģētu uz to kad to uzzinātu, tas nav paredzams.
22.09.2013 11:31 |

10 gadi
Reitings 1002
Mazulīte Ruu sēž mājās ar bērnu un vakar sapucējusies gaidīja vīru atpakaļ mājās. Fakts. Viņa rakstīja-ka ar dēlu ļoti gaida mājās, bet viņš neatbrauca.Fakts. Mēs varam apskatīt detaļas, kas runās par labu vienai vai otrai pusei, bet ja mēs aukstasinīgi paskatamies uz faktiem-aizvakar, vakar, šodien! Tā ir realitāte šobrīd, nevis viņa dalība dzemdībās vairākus gadus atpakaļ! Tad viņš saņēma to cieņu un apbrīnu, ko bija pelnījis. Bet tā ir pagātne.Cilvēkam sevi jàpierāda katru mīļu dienu! Ruu uzrakstīja forumā savu problēmu-viņai rūp notiekošais, viņa meklē atbildes un ur gatava, ka te viņu nosodīs, norās, bet viņš nav papūlējies parādīties mājās trešo dienu! Tie ir fakti!
22.09.2013 11:32 |

10 gadi
Reitings 1002
Ruu-Tu nestrādā?
22.09.2013 11:35 |

Reitings 972
Doma bija, ka var nākties mainīties ne tikai pašai, bet arī mainīt uzturēšanās vidi.

Nesapratu..
22.09.2013 11:42 |

Reitings 972
Strādāju. Bet tikai nesen atsāku.
22.09.2013 11:43 |

Reitings 972
Mazulīte Ruu sēž mājās ar bērnu un vakar sapucējusies gaidīja vīru atpakaļ mājās. Fakts. Viņa rakstīja-ka ar dēlu ļoti gaida mājās, bet viņš neatbrauca.Fakts. Mēs varam apskatīt detaļas, kas runās par labu vienai vai otrai pusei, bet ja mēs aukstasinīgi paskatamies uz faktiem-aizvakar, vakar, šodien! Tā ir realitāte šobrīd, nevis viņa dalība dzemdībās vairākus gadus atpakaļ! Tad viņš saņēma to cieņu un apbrīnu, ko bija pelnījis. Bet tā ir pagātne.Cilvēkam sevi jàpierāda katru mīļu dienu! Ruu uzrakstīja forumā savu problēmu-viņai rūp notiekošais, viņa meklē atbildes un ur gatava, ka te viņu nosodīs, norās, bet viņš nav papūlējies parādīties mājās trešo dienu! Tie ir fakti!

Trāpīts !!!
22.09.2013 11:44 |

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
Nesapratu..

Skaidroju tieši. Manā gadījumā bija tā, ka sieva varbūt arī būtu mainījusies, bet tas dzīvoklis, kurā notika visas tās riebeklības bija tas, kurā viss atgādināja par tiem murgu gadiem. DZĪVOKLIS, (vide), nevis sieva bija tas, kurā es atgriezties nespēju. Skan varbūt muļķīgi, bet tā nu tas bija. Es nevarēju atgriezties TUR, nevis - PIE VIŅAS.
22.09.2013 11:52 |

Reitings 972
Sapratu.
Nu vispār mēs plānojām nomainīt dzīvokli, jo te mūs neapmierina pelējums un arī vietas paliek par maz. Vēl pirms 2.ned., kad viņam jautāju ko daram ar dzīvokli, atbilde bija, meklējam citu. Kad aizvakar pajautāju vai dzīvokļa jautājums mums tiek atlikts, pateica, lai tak beidzu vienreiz čakarēt.
22.09.2013 12:00 |

Reitings 533
mazuliite_ru, Tev viņš ir jāsagaida mājās,un jāpavēro,kas un kā. Vai iet samīļot puiku,vai kaut kā,kaut mazliet,mēģina paskaidrot,to,ka nav mājās 3 dienas(laikam,ja? ),ja nē,tad saruna,ka Te dažas uzskata,ka nav ko runāt utt,nezinu,domāju,ka ir gan vērts parunāt. Tikai runā skaidru valodu,bez visādiem sievišķajiem-caur puķēm,gan jau viņš pats sapratīs,viņam IR jāsaprot,ko es saku tad,kad saku pavisam kaut ko citu utt..Un kas tās par muļķībām,ka tiek uzreiz aizvērta mute? Kas,viņš bļaut sāk,sit? Nē taču,tātad ajutājums ir vien tajā,cik ļoti pati esi ieinteresēta. Runā,vienkārsi neapstājies,un dibini ar viņu acu kontaktu-tas ir kā ar mazu bērnu,viņš tevi dzirdēs un sapratīs tad,ja būsiet tiešā kontaktā,nevis viņš sēž un lūr tv,tu kaut ko vāries savā nodabā. Ja ieslēdz Tv-izslēdz,ja iet prom,tā arī pasaki-iziesi,atpakaļ nenāc. Nonāc pie tā sākumpunkta-vai viņš VISPĀR GRIB vēl jūs,un vai ir gatas upurtē savas trīsdiennieku plostošanas.(p.s.tas jau izskatās pēc alkoholisma,starp citu,un ja tā-tad gan es saku-laidies lapās,alkoholiķi nav tā vērti)Bet ,kas ir PATS GALVENAIS,lai Jūsu sarunu dēls NEDZIRD un neredz,aizved pie kāda ciemos uz stundu vai divām. Nenodari to savam puikam. Un bērni mēdz dzirdēt,pat tad,ja šķiet,ka viņi guļ,stapr citu. Katrā ziņā,situācija ir sarežģīta,un pirms sāc ko darī,izlem,ko patiešām vēlies-viņu un jūsu laulību,vai sākt jaunu dzīvi,katrā ziņā-27 gadi,tas nav nekas,un ir pilna pasaule ar fantastiskiem vīriešiem,kas ir gatavi pieņemt sievieti pat ar 4 bērniem,kur nu vēl vienu. Bet atceries,ka attiecīas nebūs tādas,kādas tās bija kaut kad-tad,agrāk. Tāš būš citas attiecīas-varbūt part 100 reizes labākas,varbūt tieši otrādāk.
22.09.2013 12:00 |

Reitings 533
Un vēl kas-vai puika neprasa pēc tēta? Nepārdzīvo?Ko tu viņam saki,kur tētis palicis?
22.09.2013 12:03 |

10 gadi
Reitings 1002
Tas ir labi, ka Tu strādā. Tad Tu esi patstāvīgāka un lēmumus var pieņemt nevis izejot no tā, ka zaudējot vīru zaudē arī iztikas līdzekļus, bet no tā, cik patiešām vērtas ir pašas attiecības. Ja būtu padoms, kā visu pareizi nokārtot-kāds jau noteikti Tev būtu to decis.Tāda nav, tāpèc Tev pašai ir visvairāk visu par un pret un jārīkojas tā, lai prāts ir mierā un sirds vesela! Lai Tev veicas, Mazulīte Ruu. Atceries, ka neviens cilvēks nav tik ļoti svarīgs, lai Tu aizmirstu par sevi, jo kas gan cita par Tevi gādās, ja ne Tu pati vispirms ;) Take care!!!!
22.09.2013 12:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits