mazuliite_ru
Vienīgais jautājums,kas Tev sev ir jāuzdod-cik daudz Tu esi gatava upurēt,lai glābtu savu laulību?Pēc tevis teiktā,var noprast,ka nevēlies viņu bez cīņas atdot ne citai,ne vienkārši laist prom,tajā pašā laikā,tu nemitīgi atrodi kādu attaisnojumu,kāpēc tomēr necīnīties,jo viņš taču nemaaz nav tā vērts,visi citi(kas tie citi?tie Tevi izmitinās,pabaros un aprūpēs,ja paliksi viena uz ielas?)tev to apkārt stāsta,kāds viņš slikts,kāds slikts. Tajā pašā laikā,ja viņš ir piedalījies dzemdībās,sākumā aprūpējis bērniņu,tagad arī apgalvo,ka ļoti mīl,tad taču nemaz tik slikti nav,vai ne? Turklāt,ja vēlās,tad vīrietis var palīdzēt arī pa vakariem,bet Tu pati to esi pieļāvusi,ka viņš netiek likts pie bērna aprūpēšanas. Mans vīrietis strādā līdz 20,mājās ir 21..dažreiz bez brīdvienām,un viņam,mājās atnākot jau nu nemaz negribās ne par ko citu domāt,kā tikai atpūtu,lai arī es pa dienu,ar diviem maziem,esmu nogurusi divtik,jo viņš darbā morāli atpūšās,kamēr man ir iespringums visas dienas garumā.Tomēr atnākot no darba viņš liek gulēt vecāko puiku-mazgā,pabaro. Dažreiz vēl traukus nomazgā. Un nečīkst-NEMAZ! Jo viņš saprot lietas,jo es ar viņu runāju-uzreiz,nevis gaidu kaut kādsu mistiskos 4 gadus..vai nezin cik vēl. Tātad,pie tā,ka viņš Tev nepalīdz vainīga esi Tu pati. Tas,ka viņš labāk izvēlās sēdēt mašīnā viens,tas nozīmē tikai vienu-ka viņš pēc iespējas ilgāk negrib nākt mājās,un tur jau atkal esi vainīga Tu. Tev jau nav viņš jāsagaida kailai ar pušķi ap kaklu,bet samīļot,sabučot,radīt māju sajūtu,tas ir viegli,ja ir vēlme,par cik viņš labāķ sēž mašīnā via iet uz treniņiem,nekā ir mājās,tas liecina par to,ka māju sajūtu Tu viņam neesi pratusi radīt. Tālak,par to,ka viņš nevēlās runāt,nu-Heloo!!Lielākā daļa vīrieši NEGRIB runāt par problēmām,un sieviete ir spējīga vien viņām to pati iemācīt. Par to arī padomā. Ir sievietes,kas paņem savu vīŗieti atpakaļ pēc ilgstošas krāpšanas-viņas upurē TIK daudz sava pašlepnuma un ego,lai saglābtu to,ko pašas ir izpostījušas,jo,esi godīga pret sevi,šajā situācijā viņam nevarētu pārmest,ka viņš būtu atradis citu. Paņēmšana atpakaļ ir ar noteikumu,ka tas notiek vienu reizi,ja tas nenotiek sistemātiski,ja tas maina attiecības par 360 grādiem,abas puses saprot,kas ir likts uz kārts. Tāpēc padomā,vai tiešām tu viņu tik ļoti mīli,kā pati saki,vai būtu gatava piedot,ja vien viņš nāķtu atpakaļ,protams,pat ja būtu Tevi piekrāpis? Piekrīu Melns-sievietes,kas vienas audzina dēlus-tas ir slikts variants,turklāt šobrīd puikam ir vecums,kad tēvs viņam ir ļoooti nepieciešams,un tāds būs vēl ilgus gadus. Tajā paša laikā,bērns nedrīkst redzēt vecāku strīdus vai vienaldzību,tas iesēžas zemapziņā un izlien tad,kad jāveido jau pašam sava ģimene. Esi godīga pret sevi,nemāni sevi,un atceries,ka sievietes lielākais spēks slēpjas tajā,ka viņa ir tas kakls,kas groza to ģimenes galvu-vīrieti,tikai tas ir jāmāk darīt gudri,šobrī Tev ir dota paraugstunda,kā nevajag darīt. Tas vai mācīsies no savām kļūdām-tas ir tavā ziņā. Turklāt,ja tu aprunātos ar citiem vīriešiem,tad saņēmtu daudz līzīgus viedokļus,kā izteica Melns,tāpēc necel nu degunu gaisā.