Pirmās attiecības?

Reitings 74
Reģ: 23.07.2013
Sveikas visas. Gribu pajautāt, vai jūsu prāt, tas ir normāli, ka 19 gados nav vēl bijušas attiecības? Neesmu nekad bijusi ballīšu piekritēja, arī alkoholu nelietoju un esmu diezgan klusa un kautrīga, kad jārunā ar puišiem, varbūt tāpēc arī attiecību lietas ir noliktas kaut kur malā, un pievēršos citām lietām vairāk. Mazliet, sāku uztraukties, jo tomēr man jau tāds vecums, kad tomēr vajadzētu un arī īstenībā ļoti gribētos kādu blakus, bet es it kā no kaut kā baidos.. Un tas liek man satraukties vēl vairāk, jo negribas visu dzīvi pavadīt vienai, bez otrās pusītes :(
Neesmu neglīta , bet kaut kā kad lietas grozās ap puišiem , es palieku ļoti noslēgta un izvairos..
19.09.2013 20:38 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
puisis, kuram tu tiešām patiksi, to novērtēs, tici man..
vienīgais mīnuss, kurš varētu būt, ir tas, ka tev nav attiecību pieredzes. var jau būt, ka tas neko nemainīs, bet varētu nebūt viegli puisim ar tevi. bet varbūt tieši otrādi - tev nav vilšanās, neuzticēšanās utt. nu katrā ziņā no iepriekšējām attiecībām es daudz ko esmu mācījusies (iepriekš biju šausmīgi kaprīza, spītīga utt.). tagad to esmu atmetusi pie malas, jo ir daudz svarīgākas lietas. nav jau tev arī gluži 40. tad gan būtu jāaizdomājas. labāk tad vēlāk vienas attiecības un nopietnas, nekā līdz 20 gadiem jau esi paspējusi būt jau n-tajās attiecībās.
20.09.2013 08:57 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Pirmās un vienīgās attiecības izveidojās, kad man bija 21. Kad bija 22, apprecējāmies.
Tā kā Tavā situācijā neko jocīgu nesaskatu.
20.09.2013 09:33 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits