Tātad... Jautājums virsrakstā :) Un papildus jautājums - kas agrāk negaršoja, bet tagad garšo?
Man pašai negaršo jēlas zivis, garneles, kalmāri, ikri, mīdijas (liela daļa jūras velšu), jēla gaļa, trekna gaļa (speķis)... Neesmu sajūsmā arī par svaigām seleriju saknēm, pienu (tikai kopā ar kafiju vai kakao), zaļajām olīvām (melnās ir ņammas) un jebkādiem ķirbjiem.
Negaršo lakrica, zaļās olīvas, hurma, paniņas. Ir vēl vesela rinda ēdienu, no kuriem neesmu sajūsmā, bet šad tad ēdu, jo mēdz gadīties ēdieni, kuros šie produkti garšo tīri labi.
Lasu un saprotu, ka man tomer nav daudz kas negarso. Esmu lakicas fane, vnm braucu uz sky, lai sapirktos lakricu.
Negarso piens tira veida, cipsi, ledenes, cepumi.
Pasaulē negaršīgākā ir sintētikas garša! Piemēram, vispretīgākā garša - karstie dzērieni Coldrex, Teraflu u.tml.
Arī visi sintētiskie gāzētie dzērieni, "sulas" tetrapakās, želejkonfektes, ledenes, u.tml.
Garšo VISI augļi un dārzeņi, gaļa (tikai no maniem laukiem) un zivis. Žēl, ka zivis ir grūtāk dabūt nesaķīmiķotās.
Tiklīdz jūtu, ka ir lielos apmēros sintētika klāt, nāk vēmiens no pretīguma.