Tātad ir viens paziņa, kas tieši tā ir izteicies, ka vēlētos, lai viņa meitenei nebūtu krūtis. Neiet runa par AA, bet tā, lai viņas krūtis līdzinātos netrenēta vīrieša torsa izciļņiem. Tas, ka viņam nav pilns rublis, ir skaidrs, bet tas mani iedvesmoja izveidot diskusiju ar jautājumu - ar kādām vīriešu dīvainībām attiecībā pret sievieti esat saskārušās?
Tad jau vsiem ir kādas "novirzes". Vienkārši ir pieņemts,ka normāli ir iekārot tievās ar lielām krūtīm un dibenu vai vienkārši tievās, resnās, redz, jau ir kaut kāda dīvainība. Manam draugam patīk manas lielās(cik nu lielās) krūtis, vai viņam ir novirzes,jo kaut kas manī patīk?
Pašas te rakstat,ka nepatīk kaulaini vai pārāk resni veči, tad jau jums ar novirzes.
Mans vīrietis apakšveļu nenēsāja, ilgi brīnījos,tad sapratu,viņš dzīvoja 5.gadus Portugālē. Siltajās zemēs, reti kurš vīrietis to nēsā un arī sievietes nemēdz to vilkt.
Par cik pati dzīvoju siltajā vietā,bieži var redzēt bāros caur kleitām spīd pakaļa :D
Ance , varbūt viņš nebaidās no lielām krūtīm ,bet tas vienkārši neizraisa viņam nekādu kaifu, tie divi bumbuļi. :D Man lieliski patika teksts ko twitterī vai kādā blogā izlasīju- Kāpēc vīriešiem tā patīk krūtis? Tie taču ir tikai divi tauku kunkuļi. un kad kādai ir riepa visiem tas liekas pretīgi, bet ja tauki ir krūšu rajonā uzreiz visi ir sajūsmā. .... Bet vai nav interesanti? :D
Bet vispār, padod ziņu tam puisim , liekas es derētu viņam! :D
wee, tādu vīriešu ir daudz! Man liekas,ka to daudzums ir pietiekams,lai tā pat neskaitītos novirze. Neviens gan nav definējis,kad kaut kas pārstāj būt novirze,un tomēr.
Man reiz bija vīrietis, kuram liekas pievilcīgas tikai sievietes ar pienbaltu ādu. sapratu, ka šī ir principiāla novirze, kad viņš neļāva man sauļoties :D
Katram cilvēkam ir kāda novirze. Pasaulē nav absalūti normālu cilvēku un tas būtu katram jāpieņem. Un jēdzienu "normāls" arī katrs saprot savādāk. Psiholoģijā tāda termina vispār nav "normāls", jo nav iespējams definēt to robežu, kas tad ir tas "normālais". Ja visi cilvēki būtu vienādi, tad vai maz mums pasaulē būtu interesanti? Par dažādām seksuālām novirzēm un kā tās rodas daudz ir pētījuši un rakstījuši Freids un Jungs, kā arī viņu sekotāji. Ir tāds teiciens: "Vienam patīk māte, otram meita, citam tikai kleita!"
Un palasot seit minetas novirzes, man jasmaida. Tas ko minat, nav novirzes, tas vienkarsi ir gaumes jautajums. Par novirzem varetu sakt runat tad ja personu sexsuali uzbundinatu tikai cilveks bez kaajaam piemeram.
Beibe.Marta tu pārāk nopietni uztvēri šo diskusiju :P Meitenēm vienkārši ir interesanti dalīties ar vīriešu dīvainībām ar kurām nācās saskarties :D Sievietēm taču arī ir savas... ;)
nee, es neuztveru parak nopietni, man nepatik ja dazadam situacijam piesien nepareizos vardus. Es vienkarsi aizdomajos, izlasa so diskusija kada jutigaka dvesele. Vinai ka ar bomu pa pieri, vina saks uzkskatit, ka ir ar novirzem, ja jau ta saka vairakums, un kompleksi saks augt geometriska progresija.
Vienīgā dīvainība un novirze šajā diskusijā man liekas- čalis gribēja notriekt baložus, bet ne jau tas,ka vīriešiem patīk resnas, bālas, bez krūtīm, ar krūtīm sievietes! Kaut kāda kastes domāšana te dažām-domā,ja sver 50kg un esi 170cm, B -C izm. krūtīm, tad nu esi nez cik iekārojama un visiem ir Tev jāpatīk, ja nepatīk, značit, vecim novirzes, ne vienkārši gaume savādāka.
protams, ka seit var apvainoties meitenes, kuram nav tiesam to pupinu, bet diemzel ta ir taisniba, ka lielakajai dalai viriesu patik slaidas meitenes un ar krutim. neapsaubami ir iznemumi. viens no tiem man zinamais ir virietis, kuram simpatize resnas meitenes(uz kadiem100kg). tievas vins pat nodirs. un kas ir pats interesantakais-oats vins ir kulturista tipa miesas buves, vislaik sporto, bet patik resnas.