UK slengs

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Vispār varētu padiskutēt par šo tēmu, iekopēšu ko beztēmas
Vispār kopš es esmu atkal UK, man atkal sāk besīt tas slengs kā viņi runā. Aizvakar aizgāju uz veikalu un es pilnīgi apstulbstu, kad man pie kases saka nevis Hello, bet you allright? - Tad nu es stāvu un domāju ,ko man atbildēt? Hello vai yes,im allright ? Un nevis Thank you, bet Cheers!

UK dzīvojošās, kā jūs šo uztverat un kā atbildēt tiem cilvēkiem, kas runā slengā all the time ? :D
13.09.2013 15:42 |

Reitings 471
Reģ: 18.06.2013
Man ļoti patīk britu slengs, viņu youtuberi, viss par un ap!

Te tieši mīļākie angļu vlogeri paši par savu valodu

http://www.youtube.com/watch?v=uX_lwbqQsOg

http://www.youtube.com/watch?v=P5-r2wfiIck
14.09.2013 00:06 |

Reitings 471
Reģ: 18.06.2013
No viņiem visu laiku biežāk dzirdams cheeky, peeps, mate, fit
14.09.2013 00:08 |

Reitings 2059
Reģ: 20.11.2012
Oooooo, Ance, es arī biju Newquay! Tik skaisti tur! :)

Hahaha, man gan darbā viens onka strādā, un ja kaut ko nesadzird, tad uzreiz izsauc: Aaaaai? Un tas tik nenormāli smieklīgi jāklausās :D ar draudzeni citreiz sakikinamies un speciāli ejam pajautāt kaut ko un nobubinam zem deguna,lai tikai dzirdētu to Aaaaaai?! :D

Nu jā, tas how u doing? Vai how are u? kā sasveicinasanas daudziem.. tā jocīgi,ka kolēģis nāk pretī un saka: how are u? un nesgaidot atbildi iet tādā pašā solī tālāk.. no sākuma nesapratu, ko darīt, bet tagad vnk atbildu: helllllouuuu vai great,u?

Aaaaa un man tā jocīgi likās,ka citi, kad kko nesadzird, tad saka: Pardon? Nebiju 2gadu laikā dzirdējusi,ka tā Uk saka.
14.09.2013 01:09 |

Reitings 291
Reģ: 13.07.2013
Nav ko satraukties.
Kad Oma bija pie manis UK ciemos, pie kases pārdevējai vairākkārt uzstājīgi teica - labdien!
Pārdevēja nesaprašanā samulsusi. :D
Lai gan man gadījušās tikai "Do you need a bag?" tantes. Noteikti atkarīgs kā nu kurā UK daļā pieņemts..
14.09.2013 01:33 |

Reitings 1814
Reģ: 29.01.2009
Manā pielsētā vispār reti kādu angli dzirdu, skumīgi. :( Te dzīvo kādi 75% imingranti.

Vienreiz darbā sāku runāt ar vienu puisi, es jautāju no kurienes viņš ir - viņš man atbild ka ir anglis. Es biju ļoti šokēta, jo parasti angļus ir nedaudz grūtāk saprast, bet viņš runāja bez briesmīga akcenta.
14.09.2013 12:46 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits