Jums arī tā ir?????

Reitings 273
Reģ: 24.08.2013
Jautājums tām,kuras dzīvo kopā ar vīrieti...

Tātad,viņš man stradigs viriņš,strada no 8-20 vakarā(majas ap 21)bija plānots ka vienu nedēļu būs brīvas 3diena,6diena,7diena un otraja nedēļa 4diena,5diena.6diena,7diena,bet nu kādu laiku ir sanācis,ka darbinieki slimo vai vel nav atpakal no atvaļinajuma un viņam ir jastrada regulāri katru dienu +6dienas,es protams priecajos,jo maksā varen labi un 6dienas + 50%,bet mani uztrauc un grauž tas ka viņam nav nekropatiņas laika mums(ar bērnu)
Viņš atnāk pārguris,jo darbs smags,paēd,pieiet pie neta,drusku uzmet aci Tv un guļ,un pirms tam aprunājas ar bērnu(maziņa),bet man gribas to ģimenes sajūtu,kautkādu mīļumu sev blakam,bet tā nav un tik ļoti trūkst,bet viņš to nejūt,un atbildet var tikai-es daudz stradaju,lai mums butu vairāk naudas...bet tā nauda nedara mani laimigaku,es gribu ģimeniskas attiecības...

Kāāā Jums???
12.09.2013 21:53 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Cik saprotu, taa ir iislaiciiga situaacija. Pazeelo cilveeku un meegini saprast, ka vinjsh ir ljoti, ljoti noguris. Vinjam stunda aiziet celjaa turp un stunda atpakalj? Kopaa ar 12h darba dienu taas ir 14h. Miegam ir vajadziigas kaadas 8h, pusstunda no riita, lai sagatavotos pirms darba un pusstunda dusha, eeshana vakaraa. Sanaak, ka vinjam paliek paari 1h briivaa laika, kura laikaa tu pieprasi, lai vinjsh seedeetu un klausitos par to, ko tu esi dariijusi dienas laikaa. Gjimene vai nee, bet ja kaads meeginaatu man pie taada ritma vieniigajaa briivajaa diennakts stundaa iesaistiit sarunaas un veeleetos, lai es speeleetos ar mazu beernu, es aiz shausmaam iesleegtos WC un aaraa nenaaktu.
13.09.2013 00:54 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Gjimene vai nee, bet ja kaads meeginaatu man pie taada ritma vieniigajaa briivajaa diennakts stundaa iesaistiit sarunaas un veeleetos, lai es speeleetos ar mazu beernu, es aiz shausmaam iesleegtos WC un aaraa nenaaktu.

Jā, es arī. Pašai ir bijis, ka man ir smaga diena, nolieku mazo gulēt, draugs sāk kaut ko runāties ar mani un viss, ko es varu pateikt, ir - klusē, lūdzu, es vienkārši gribu klusumu. Pēdējā laikā tas ir mazāk, bet periodā, kad strādāju un vienlaikus skatījos bērnu, bija tieši tā.
13.09.2013 00:57 |

Reitings 944
Reģ: 12.03.2013
man draugs visu nedeļu ir prom,.. 5dienas vakaros atbrauc un pirmdienas rīta ap 5 no rīta jau brauc prom.. lielākoties man brīvdienās jāstrāda... šomēnes ir ideali., visas sesdienas svētdienas man brīvas, tad varam pabūt kopā.. protams skumji arī vēlos , lai ir mājās katru dienu...
13.09.2013 01:04 |

10 gadi
Reitings 2916
Reģ: 27.08.2009
Tik traki nav, bet man vīrietis arī strādā vairāk par tām 40h, kad vien var (tā ir viņa izvēle, jo ir mērķis, kam krāt). Protams, citreiz arī trūkst tās uzmanības un parunāšanās, un man reizēm darbā sanāk visu dienu ne ar vienu nerunāt, tādēļ vēl jo vairāk. Bet es esmu iemācījusies saprast. Man ikdienā pietiek ar to, kā redzu, kāds viņš atnāk pārguris, bet kad paēd manis taisītās vakariņas, kad es viņu apčubinu - traukus pēc viņa nomazgāju, drēbes sakārtoju viņa vietā, ļauju pa to laiku viņam kko rakties pa netu - , stundiņas laikā paliek cits cilvēks. Priecīgāks, enerģiskāks. Tā arī ir mana uzmanība. Un tad es atceros, kā tajās reizēs, kad esmu mājās no darba pirms viņa vai man iekritusi brīvdiena, viņš bieži pasaka - kā man patīk atnākt mājās, kad tu te esi. Un ar to pietiek. Čubināšanās, runāšanās un kopīgs laiks paliek brīvdienām, lai cik reti viņas iekristu.
13.09.2013 01:11 |

Reitings 43
Reģ: 22.01.2013
fuuu, man pašai ir maiņu darbs un es zinu cik tas ir pretīgi. Arī man ir tā pati situācija, ka tad, kad strādāju - redzamies ļoti reti. Kad viņš iet uz darbu, kas ir no 8:00-18:00, es guļu, kad viņš atnāk, manis vairs nav. Un brīvdienas viņam nereti jāpavada vienam, bez manis, jo es strādāju nakts maiņas. Traki...
13.09.2013 07:33 |

10 gadi
Reitings 1513
Reģ: 29.01.2009
Redz kā - daudz to bēdu māsu:D
Jo man arī ir kas līdzīgs.. Pagaidām gan esam divi vien, bez bērna.
Mums ir tā, ka - pirmdien no rīta viņš aizbrauc (citā pilsētā) uz darbu, tad iekārtojas tā, lai var atbraukt trešdienas vakarā (bet tas parasti sanāk ap 10 vakarā), cetrutdien no rīta atpakaļ Tad atkal atbrauc piektdienas vakarā vai sestdien..
Bieži vien man ir nedēļas nogalē darbs. Un nedēļas nogales arī ir tās, kad parasti visādas ciemošanās,utt.
To divvientulības brīžu ir maz, bet kā jau meitenes teica- tie ir nenovērtējami!
Mēs jau iesmejam - vēlāk viens otram apniksim:D

Uznāk man arī reizēm gruzons par to visu - kad zvanu un čīkstu. Abiem jau gribās katru rītu kopā celties un katru vakaru iritināties otram blakus..

Un parasti manas sievišķīgās emocijas tiek piespiestas pie zemes ar vārdiem - labi, nākšu strādāšu te (kur es) un pelnīšu 3x mazāk.. P
Protams, nauda ir svarīga - taču tajā pašā laikā - ko dot nauda, ja neredzi mīļoto cilvēku.

Tagad gan, kad plānojam bebi es nopietni apsveru iespēju beidzot doties arī uz Rīgu - lai varam dzīvot kopā kā normāla ģimene.

Bet ir arī labās puses - retāk redzo savu vīrieti satikšanās prieks ir dubultā un taureņi vēderā lidinās! :)
13.09.2013 08:39 |

10 gadi
Reitings 1513
Un manu vecāku attiecīibās arī tā ir - tētis braukā reisos un ļoti reti ir mājās.
Protams, mammai nav viegli - visi jau jūsu minētie iemesli.
Tomēr es jorpjām redzu, kā manējie vecāki čubinās, mīlinās, kopīgajās brīvdienās kaut kur aizbrauc..
Tas var būt atkarīgs no cilvēkiem, bet, peimēram, zinu cilvēkus, kuriem ir tas darba laiks no 8:00-18:00 un tajās attiecībās tā nav.. ir ikdienas rutīna.
13.09.2013 08:42 |

Reitings 3328
Reģ: 14.02.2013
Man ir atkal otra galējība- dzīvojam kopā, strādājam kopā, uz darbu / no darba ceļu mērojam kopā, brīvdienas kopā u.t.t. Mēs ar vīru iepazināmies darbā. Tā ka visus šos gadus kopš iepazināmies principā esam kopā 24/7. Un ziniet- man reizēm pietrūkst laika vienatnē. Un tapēc tās retās reizes, kad vīram ir komandējumi, es tāāāā izbaudu!!! Pat neko nedarot, priecājos par būšanu vienai:)
13.09.2013 08:59 |

Reitings 8272
es nekad neesmu pārmetusi draugam, ka viņš daudz strādā. bet tāds ir viņa darbs. un pašlaik mums nauda noteikti ir nepieciešama nedaudz vairāk kā agrāk. es mēdzu varbūt bišķi pačīkestēt, ka skumji vienai un tamlīdzīgi, bet neīdu stundām un tas nav pārmetumu veidā.

autores situācijā es redzu to, ka tas ir tikai uz laiku. tev taču tā situācija tāda nevelkas gadiem?

vakarā mēs nedaudz parunājam, paēdam pie tv. pa galda ēst nevienam no mums nepatīk :D izņēmums ir tad, ja esam ciemos :D nu tā jāmāk redzēt tos labos mirkļus. ja abi ir dien dienā pārāk bieži kopā, tas arī nav pārāk labi, lai arī cik liela mīlestība nebūtu. manuprāt, labi ir tad, ja ikdienā viens otram nedaudz pietrūkst. un tās nav domātas tikai parastās 8h dienā. draugs bieži strādā pa naktīm vai ir vēlu vakarā mājās, bet tā nav nepārtraukti. tas man vairāk ļauj darīt arī savas lietas. kaut vai paskatīties, ko tikai es gribu.
13.09.2013 09:10 |

10 gadi
Reitings 1513
Jā, patiesībā pie tāda režīma man jau ir izveidojušies savi rīta rituāli, vakara TV pārraides,utt..
Un reizēs, kad draugs no rītiem ir mājās - ir pavisam savādāk.
Un tas, kas mani iepriecina - nav jāiespringst uz ēst gatavošanu dzīvojot vienai:D
13.09.2013 09:13 |

10 gadi
Reitings 1513
aizmirsu piebilst - kad tajās reizēs, kad draugs ir laicīgi mājās atkal ar prieku rosos virtuvē un pagatavoju ko garšīgu - tā īpaši:D
13.09.2013 09:14 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Es tieši pēdējā laikā par šo tēmu domāju, kā vispār rast līdzsvaru, jo tā bieži ir - vai nu nauda, vai vairāk laika kopā.
13.09.2013 09:16 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
patiesībā pie tāda režīma man jau ir izveidojušies savi rīta rituāli, vakara TV pārraides,utt..

tirši tā..Mumparasti veidojas kašķi ar to,ka viņam riebjas tas,ko skatos es, bet tā ir mana ikdiena. mans rituāls un tad es saku,lai neiedomājas jaukt manu kārtību. Ja grib, tad lai katru vakaru ir mājās..:D miers, tad..šādi sāka skatīties gan Brīvdienas Meksikā, gan Ugunsgrēku. :D Kādreiz arī Lauku sētu šitā skatījāmies.:D
13.09.2013 09:18 |

Reitings 1557
Reģ: 09.05.2013
Ai, zini, kad mans krabītis komandējumā uz 2 mēnešiem uz otru Eiropas galu aizbrauc, vot tad ir grūti. Bet, ja viņu kaut vai uz 5 min katru dienu satieku, tas jau ir ļoti labi. Arī mēs ar draugu tagad satiekamies tikai pašā vakarā pirms gulētiešanas, bet es esmu priecīga par to pašu. Man ir svarīga nevis kvantitāte, bet kvalitāte. Arī 2h ir iespējams saņemt tik daudz, ka visu nākamo dienu esmu pacilātā stāvoklī :)
13.09.2013 09:41 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Es vairs neatļaušos čīkstēt par drauga komandējumiem - citām tā ir ikdiena :-/
13.09.2013 10:58 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Es uztrauktos primāri par vīrieša mīļotā veselību.Kas tiek šādi stradajot ilgāk ļoti bojāta. Ta jau vīrieši dzīvo videji desmit gadus mazāk. A Tu te tik par sevi, savām sajūtām... vāks klau
13.09.2013 11:18 |

Reitings 273
Reģ: 24.08.2013
Vismaz tagat zinu,ka citiem arī tā ir...Vakaros vedu bērnu uz parku un asaras acīs citreiz saskrien ka abi vecāki atveduši bērnu un parku kopa,bet es vienmēr viena un cik berns ir laimigs par tam retajam reizem kad varam aiziet kopa,bet tās reizes paliek aizvien mazak..
Kada jega no naudas ja nav tā isti laimes sajūta...Teret jau tapat nesanak,jo 6dienas nekur netiekam un 7dienas veikali ir ciet :(
13.09.2013 11:20 |

Reitings 27552
Atkal par sevi, par sevi,par savām asarām. Pieaudz klau. Sac par otru unn viņa veselību domat. Visn vergo lai tev būtu. A tu ta vieta lai palidzetu, saktu ar ko pelnit te ņaudi. Cūcība klau uin egoisms.
13.09.2013 11:23 |

10 gadi
Reitings 13809
Tak tērē kopā ar mazo. Vai tad vīrietis jums nedod naudu?
13.09.2013 11:25 |

Reitings 27552
Kada jega no naudas ja nav tā isti laimes sajūta...Teret jau tapat nesanak,jo 6dienas nekur netiekam un 7dienas veikali ir ciet
Nabadzīte kā Tu pārdzīvosi šito klau, cita pelnītu naudu nav laika tērēt. Cilveks ka zvērs rukā bezs jēdzīgas atpūtas, a viņai redziet nav kad teret naudu:D
13.09.2013 11:26 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits