Brightcrystal.
Mans Viktors man jau sen ir, kādus 6gadus, kaut kā pa šiem gadiem pieradinājām pie rokām, pag.gad, iegādājāmies viņam draudzeni-viņai jau pusotru gadu nav vārda:D, bet mēs viņu saucam necenzētos vārdos, jo viņa ir psiha :D
Kad gads jau riņķī, Viktors jau sāka darboties, un uztaisīja viņai pirmo sīko :D Sitāds viņš izskatās

mazais čubriks, šeit viņš tik liels ,cik varbūt 2 sērkociņu kastītes kopā.
Ā,,laižam viņus ārā regulāri, viņi saprot, ka pašiem jāiet atpakal, bet vienīgi sīkais nesaprot, un negrib saprast:D ir jau viņam trešais mēnesis,,bet tas losis caur restēm pamanās kaut kādā veidā izlīst ārā,,ārdīties pa nakti, grauzt draugam matus utt :D
Kad staigājājies gar jūru, visiem lielas acis, kas tad tie tādi!!! Viņi smieklīgi pa smiltīm skraida, var palaist,bet jāiet līdzi, a ja viņus ierok, tad viņiem patīk, viņi nekustās un čilo, rekur bildes pāris, lai var saprast par ko runāju :D

Un par kakšiem,,diemžēl, man arī ir liels būris-5stāvi:D un viņi kakā no visiem :D visu laiku istabā stāv putekļu sūcējs, likt neko ap malām nav iespējams, visu ievilks un sagrauzīs :D vispaar,,labi,,ka šinšilu kakši un čuras neož,
,citādāk būtu ārprāts :D