Māmiņu klubā/ raidijumā stāstija par Jūrmalas slimnīcu , radās baigi labs iespaids , pašai uzreiz sagribējās uz turieni.
Un par Madonas dzemdību nodaļu ir ļoti labas atsauksmes.
man mamma māsu dzemdēja Madonā, bija ļoti lielā sajūsmā. bet viņa arī salīdzināja ar lauku slimnīcu, kurā dzemdēja mani, tā kā nezinu, cik labi tur īsti ir. es gan arī esmu vienīgi par Rīgas dzemdību namu vai Stradiņiem, liekas, ka pie viņiem ir lielāka drošība bīstamās situācijās.
Nu nezinu. Neko sliktu nesaku par Riigas dzemdibu namu, bet tur taa kaa konveijeraa, atnaak piedzemdee un aiziet! :D... kaa arii steidzina gruutnieces, lai buutu vairaak vietas jaunajam! Vismaz man tads priekštats likaas. Nezinu gan kaa tur klaajas, kas dabiskajaas dzemdee, kada attieksme utt, bet man nu taa... nekas iipašs, atlabšanas periodaa bija.
Pati gan Bulduros neesmu dzemdējusi, bet dzirdētas tikai pozitīvas atsauksmes. Par cik pati esmu no Jūrmalas, zinu, ka ļoti daudzas rīdzinieces un pat no talākām pilsētām, speciāli dodas dzemdēt uz Bulduriem.
Nu, Madonā nekāda vaina, tagad, laikam, gan tur dakteres pāris ir nomainījušās, cik dzirdēju, bet - nodaļa smuka, remontēta, ēdiens garšīgs. Nez, ja ir vēl kādi jautājumi, varu censties atbildēt.
Nu, kāda nu katrai vēlme - vienai patīk, ka bez visādiem uci-puci pasaka un lieki neauklējas, citai atkal gribās vairāk mīļuma un iejūtības un prasās tādus uci-puci, nez, man nelikās tāda skarba, jauka, saprotoša. :)
Dzemdēju Bulduros š.g. aprīlī- visvislabākās atsauksmes gan par vecmātēm, gan bērnu ārstiem. Ģimenes palāta bija kā viesnīcas numuriņš, skaņas izolācija vnk perfekta (nez kapēc biju iedomājusies, ka dzirdēšu dzemdētāju vaimanas un kliedzienus). Vienīgais mīnuss- negaršigs ēdnīcas ēdiens (tas vienīgais kam var piekasīties).