Drīz būs **

10 gadi
Reitings 15
Reģ: 27.08.2013
Viss, meitenes, es pilnīgi jūtu kā lēnām tuvojas asaru kalni un skumjas un greizsirdība un viss pārējais.

Īsumā, esmu satikusi ideālu vīrieti. Izskatās kā modelis, ģērbjas labi, strādā labā amatā, īsts džentlmenis, lieliska humora izjūta, labs gultā, varam stundām sarunāties par visu, jūtos tik labi un brīvi un nepiespiesti kopā ar viņu, ļoti līdzīgs man, gandrīz vienādas intereses, dzīves skatījums, viss ir tik, tik ļoti perfekti. Bet nē, viss ko viņš vēlas no dzīves ir brīvība un nekādas attiecības. Šobrīd mēs tiekamies ik pa laikam un pavadam kopā ļoti daudz laiku runājot (viņš ir teicis, ka viņam patīk arī runāt un pavadīt laiku ar mani, nevis tikai gultā), mīļojot viens otru un šad tad ņemoties kā tāds iemīlējies pāris, +, protams, arī nedaudz no gultas.. Bet es zinu, ka drīz viņš ceļos prom pāris nedēļas, gan jau tiksies ar citām meitenēm un man viņa pietrūks. Pēc tam, iespējams, aizmirsīs mani. Kas zina. Man tik nežēlīgi gribētos ko vairāk vai kaut vai uzturēt sakarus ar viņu, esmu greizsirdīga, skumīga.. no paša sākuma jau zināju, ka droši vien beigās būšu ar salauztu sirdi un raudāšu. pie velna, tas ir tik ļoti stulbi, ka viņš nevēlas neko nopietnu. kā lai es aizmirstu kādu kurš ir TIK ĻOTI ATBILSTOŠS MANAM VĪRIEŠA IDEĀLAM? Jeb arī citādākā veidā - kā lai es panāku lai viņš gribētu ko nopietnāku ar mani - vai jums kādai ir tāda pieredze?
09.09.2013 13:55 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
saki viņam ko gribi....bet viņš visticamāk atšūs tevi :D tādas sarunas un kopīgās intereses, sekss viņam vēl ir ar tām citām "friends with benefits". smieklīgi, kad ar vīrieti ir tikai sekss, nekādu attiecību, sievietes iedomājas ka ir kaut kādas īpašas un viņš nu viņu dēļ mainīsies un būs attiecības un bla bla bla, bet patiesībā jūs visas viņam esat vienādas un kamēr nebūs kāda tiešām savādāka un tāda kas varbūt nepapletīs kājas jau pirmajā tikšanās reizē...tādai varūt ir maza cerība. bet ko gan es zinu..... :D
09.09.2013 14:30 |

10 gadi
Reitings 31
Reģ: 25.04.2013
Ha ha, kam te gribējās intrigu?:D
Becky - Lasot autores problēmu nekādi neasociēju ar sev pazīstamu, bet Tu mani mazliet izsiti no sliedēm :D Ir viens tel. ierakstīts kā A.K. :D Jautājums - latvietis/krievs?Man gan problēmu nav, tik dikti interesanti palika, vai tas tas pats?
P.s.Un citās tēmās es runāju par pilnīgi citu kadru... ;)
09.09.2013 14:31 |

10 gadi
Reitings 2152
Reģ: 02.04.2011
Manā gadījumā diezgan precīzajam aprakstam (visās jomās :D ) izsaukuma zīmi vēl pielika aizeļošana uz dažām nedēļām un pēdējā laikā pieredzētais "mazās pasaules" sindroms. :D

Un publiskot tur tiešam nav ko. :)
09.09.2013 14:32 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Saules Starss, nu it kā latvietis, bet krieviski bez akcenta un tāds krievu uzvārds! :D

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Ehhh, nu jā. Šāda problēma skar daudzas sievietes,manuprāt. Tas ir riktīgi sāpīgi,ka tevi tā aplauž. Ja vēl paspēj samīlēties tajā vīrietī ,tad vsjo !
Un zini pie kā tas novedīs ?
Tu būsi viņam tā,kas nekad nepateiks nē. Viņš zinās ko pasaukt ,kad nebūs vienas citas, ko pasaukt. Tu skriesi viņam pakaļ, pati kaifodama par to,ka vari pavadīt ar viņu kopā laiku, kamēŗ viņš turpinās negribēt attiecības, bet tikai draiskoties. Viņš gulēs ar citām un tev tas ļoti sāpēs, bet tu neko nespēsi padarīt lietas labā un turpināsi priecāties par katru minūti, ko viņš veltīs tev.

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Meitenes, mēs runājam un mīlinamies 30 reizes vairāk nekā nodarbojamies ar seksuāla rakstura lietām, tāpēc nedomāju, ka viņš ir 100% brunču mednieks

:D Tu domā, ka visi brunču mednieki kā truši padraiskojas un lec ārā no gultas?

Ērti, ka mūsdienās meitenes piedāvā ne vien dzimumsakarus, bet arī drauga, psihologa, sarunbiedra pakalpojumus bez saistībām un atbildības :)
09.09.2013 14:36 |

Reitings 305
Reģ: 18.07.2013
Becky, ne sliktu. Bet savā laikā sirdsdēstus gan. Tagad, protams, pašai jāpasmaida par to. :)

Manā gadījumā šī konkrētā persona bija visai populāra arī manā paziņu-paziņu lokā, kas nozīmē, ka man bija pat tāda viņa tikšanās liste un dienas aktivitāšu saraksts, kāds, domājams, viņam pašam nebija :) un , līdzīgi kā diskusijas autorei, arī man šis brīnišķīgais cilvēks likās vīrieša ideāls :)
09.09.2013 14:36 |

Reitings 187
Reģ: 11.05.2013
Katrai meitenei laikam būtu veselīgi iziet cauri šādām "friends with benefits" attiecībām, lai labāk saprastu vīriešus un būtu mazāk vilšanās un ilūziju nākotnē.
09.09.2013 14:40 |

10 gadi
Reitings 2151
Reģ: 31.01.2012
Mana 'tehnika' ir vienkārši nemesties uzreiz ar vīrieti gultā. Varbūt tas tikai mums, jauniešiem tā (jūsu abu gadus nezinu, liekas, ka daudz maz pieauguši), bet sieviete, kas uzreiz atdodas pilnībā, vienkārši paliek neinteresanta. Pie tam liekas, ka pa šo, cik sapratu, nelielo kontaktēšanās periodu, tu izturies tā, it kā jūs jau nez cik gadus būtu kopā. NEINTERESANTI. Tu viņam būsi interesanta tad, kad viņš tev nebūs.
09.09.2013 14:41 |

10 gadi
Reitings 2152
Reģ: 02.04.2011
Tā, tātad intriga šobrīd pārcelusi norisi aizkadrā. :D Maza, maza tā pasaule patiesi. :)
09.09.2013 14:42 |

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
++ Līvai! Lai cik sāpīgi tas būtu , tā ir milzīga pieredze, kuru savādākā veidā iegūt nav iespējams! No tā var daudz mācīties.
09.09.2013 14:43 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Ir tāds teiciens: Gudrie mācās no citu klūdām, muļķi no savējām. Nesaucot nevienu konkrēti par izglītojošu muļķi tomēr es domāju, ka varbūt labāk iztikt bez tādas pieredzes :)

No otras puses, ja ar vīrieti ir forši un tu no viņa neko vairāk negribi, tad tev atliek tikai savaldīt sevī privātīpašnieciskumu.

Un nē, es neuzskatu, ka labākais veids, kā dabūt vīrieti, ir ilgi lauzties un ar viņu negul`ēt.
09.09.2013 15:01 |

Reitings 437
Reģ: 01.09.2013
Šobrīd mēs tiekamies ik pa laikam un pavadam kopā ļoti daudz laiku runājot (viņš ir teicis, ka viņam patīk arī runāt un pavadīt laiku ar mani, nevis tikai gultā), mīļojot viens otru un šad tad ņemoties kā tāds iemīlējies pāris

Iespējams, viņš Tevi uztver kā lielisku mīļāko, bet neredz Tevī potenciālo sievu. Vīriešiem nepietiek tikai ar mīlināšanos un vētrainu seksu, iespējams, viņam pietrūkst stabilitāte.
Tāda ir mana versija par šo situāciju.
09.09.2013 15:15 |

10 gadi
Reitings 31
Reģ: 25.04.2013
Becky - Nu, šitam vārds izteikti krievu (īstais), mēdz sevi savādāk dēvēt un uzvārds nav īsti krievu. Otrais burts V. Gan jau, ka cits, tik reāls gļuks priekš manis izskatījās tas Tavs piemērs :D
Par problēmu kā tādu.Autorei varu tikai ieteikt mēģināt tomēr sevi noskaņot uz to, ka tāda laba izklaide vien ir un necensties viņu sevī iemīlināt - neizdosies, jo, ja cilvēks dzīvo tādu dzīvesstilu, tad viņam ir ļooti labi tā un beigs tikai, kad pats samīlēsies uzreiz.Nu vismaz es tā to redzu un domāju.Un atceries - ideālu cilvēku nav.Ideāls Tev būs tas, kas Tevi uz rokām nēsās un nevienu citu negribēs,Būs labi!:)))
09.09.2013 15:19 |

Reitings 82
Reģ: 28.06.2013
Bāc, man šķiet, ka es to vīrieti pazīstu, viss saskan!

Nodomāju to pašu! :D
09.09.2013 16:06 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
izrādi, ka par tevi interesējas arī citi vīrieši
vīrieši grib to ko grūti dabūt
09.09.2013 18:22 |

Reitings 1376
Reģ: 22.09.2009
Viņš ir modelis?Nu, tad aizmirsti,ka viņš būs uzticīgs ...
09.09.2013 18:28 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Ja viņš negrib ar tevi attiecības, viņš JAU vairs nav tavs ideālais vīrietis, basta. Pāris mēnešus paraudāsi, aplaizīsi rētas un dosies tālāk dzīvē.
09.09.2013 18:33 |

Reitings 1243
Reģ: 29.01.2009
Kā es tevi saprotu....
Arī es reiz sastapu savu vīrieša ideālu. Bet diemžēl viņš bija ne tikai mans ideāls, bet vēl daudzu citu meiteņu. Un viņš to ļoti labi saprata. Tāpēc arī mīlēja brīvību. Protams, bija arī vairāki mīnusi - alkohols, ballītes 3 dienas nedēļā utt.
Bet visādi citādi - mans ideāls :)
Vēl tagad ik pa laikam par viņu iedomājos, ieraugot sociālajos tīklos, dažreiz saskumstu, protams, greizsirdība uz visām, kas viņam ir bijušas pēc manis utt.

Šādu vīrieti tu nekā nenoturēsi, ja viņš pats negribēs noturēties pie taviem sāniem. Un diemžēl izskatās, ka viņš to arī negrib...
09.09.2013 18:53 |

Reitings 1378
Reģ: 24.05.2013
Virtual high five! Man arī bija tāds "ideālais". Nekas nesanāca, un esmu viņam ļoti pateicīga par šo pieredzi. Un nedomāju, ka te mēnesi jāraud, jo attiecību taču nemaz nav.
Atceries, ka viņš ir tavs ideālais tieši šai, šībrīža, 2013. gada verthin. Un pēc gada tā vairs var arī nebūt.
Un tieši tā- tu esi tā, kas pie viņa skries jebkurā brīdī pēc uzsvilpšanas. Tev taču nav nekas tāds vajadzīgs! Jo TU arī esi kādam ideālā. Un par nelaimi viņam, ne šim konkrētajam vīrietim.
09.09.2013 18:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits