Darbdienās nevaru pamosties un čīkstu, ka nākm miegs, bet brīvdienās, kad varu gulēt, cik gribu, protams, nenāk miegs :D
Kādi jums šodien plāni?
Man nekādi, jo esmu apslimusi, tāpēc šodien dzīvošu pa māju. Laikam ar vīra kungu skatisīmies filmas. Ā, borščs jāuzvāra, sen jau kārojas.
Tagad esmu pārdomās, vai cept bulciņas. Vīrs būtu sajūsmā, bet es tagad cenšos neēst saldumus. Neesmu droša, ka noturēšos nenašķējusies.
Bāc kā esmu nogurusi :(
Un tas viss tikai no iepirkšanās un ciemošanās.
Bet vismaz mammai ir vairāki jauni skapja papildinājumi un jauni džinsi arī man. :)
Tagad dzeru kafiju ar cerību, ka tā mani kaut nedaudz glābs no neaizmigšanas uz līdzenas vietas.
Bija paredzēta ballīte, tā atcēlās. Tad nu vienīgā iespēja ir gaidīt, kad 2 draudzenes pabeigs darbu, jo viņas grib iet tusēt. Bet, nav zināms cikos tas būs. Tas var būt i 11os, i 5os no rīta. :(
Baigi besī tā neziņa un gaidīšana. Tāpēc nezinu vai būs vēl vēlme kkur līst ārā, kad viņas beidzot būs pieejamas :(
Lai gan gribējās, jo sen nav būts un tūlīt siltais laiks jau arī cauri :(
Nazic a Tu zini,ka ir tikai 07/09 :D :D :D hahahah ujjjjj cik taals celjsh priekshaa ejams :D un katru ritu smaidu,daudzot savu linseeklu,jo domaju par Tevi :D :D :D