stulbi

Reitings 2872
Reģ: 26.10.2012
hei, man te uznācis vārāmais :D

Laikam jau vnk gribas kkur to stulbo situāciju izlikt :D taātad, es jau iepriekš rakstīju, ka man kkas tā kā veidojas ar puisi. Es jau neiespringu ne uz ko. Tā nu mēs pa laikam tikāmies, sarakstījāmies, līdz vienā jaukā dienā, viņš izdomāja, ka vnk ignorēs mani. Nu tā vienkārši - neatbild uz sms, pats arī nekādu ziņu nedod. (un neuzbāžos, es nedēļas laikā 2 sms aizsūtīju, lai pajautātu, kur pazudis un kā iet, bet atbildes tā arī nesagaidīju). Saprotu, ka viņš neko tālāk vnk vairs negrib. Viss jau būtu ok ( ļoti pieķērusies nebiju, un asaras spilvenā izpaliks) taču man liekas tas ir mazliet stulbi, ka bez tāda īsta iemesla vnk ignorē. Var tak pateikt, kaut vai caur puķēm, ka negribas turpināt. savādāk, jāsēž un jādomā, ko es tāāādu izdarīju, ka pret mani šitā :D
Tad nu tā es te izgāzu savas dusmas :D varbūt kādai arī tā bijis, ka čalis vnk uzmet :D un tā arī neko nepaskaidrojot viss beidzas?
03.09.2013 23:40 |

Reitings 2872
heii, kurai tā intuīcija nostrādāja? :D šodien tak pats padeva ziņu, tā neitrāli, it kā nekas nebūtu bijis :D
04.09.2013 21:43 |

Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
Izlasot autores situāciju mani nepamet sajūta, ka puisis drīzāk ir aizņemts. Varbūt veido ar tevi paralēlas attiecības vai ko tādu, nezinu cik tuvu patiesībai, bet nu tā izklausās :D
04.09.2013 21:49 |

Reitings 2872
nu teicās, ka bijis saspringts laiks utt. Bet nu redzēsim, redzēsim, kā te tālāk būs :D Liekas jau, ka vienalga uz to finišu arī viss virzās :D

Tagad paskatīšos vai vēl kādu reizi man pados ziņu :D
04.09.2013 22:53 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits