Interešu un raksturu atšķirība rada tādas situācijas. Izteikti sačupojas tie, kam kopīgas intereses un, kā pie mums bija, arī rakstura iezīmes. Ekstravertie un baigi sabiedriskie veido lielākus bariņus, intravertie un klusākie biežāk ir pa 2, pa 3 vai vieni.
Tas, ka mēģina aizskart, ir to tā, ka nevar pieņemt , ka kāds dzīvo savādāk, un tādēļ šis cilvēks viņiem automātiski ir dīvainis. Vai arī bara instinkts - re, savādāks, nu davai tagad apcelsim. Tas var beigties, ja 1) tu kļūsi līdzīgāka viņiem un tiksi bariņā 2) parādīsi raksturu un iegūsi respektu.
Padomā, vai tev tiešām gribētos draudzēties ar kādu no tiem cilvēkiem? Vai būtu kas kopīgs, un vai zinot, kā viņi izturas pret citiem, tev vēljoprojām tā vēlme būtu?
man liekas ,ka visi ir pret mani un vēlas tikai mani pārmācīt, nosodīt un uzbāzt savu viedokli.
Liekas vai tiešām tā ir? Tev droši vien rodas asa pretreakcija, dusmas, kad kāds kaut ko uzspiež, un tev gribas viņam uzspiest vai arī aizstāvēt savu. Ja pretī ir stūrgalvīgs cietpauris, kuram ir tikai balts vai melns, nav jēgas pat diskutēt, jo viņam savas domas tāpat paliks vienīgās pareizās,bet tu nervus sev tik čakarēsi, šitādus tikai pakaitināt ir interesanti.
Ir jāsaprot, ka ir daudz dzīves modeļu, bet nav pareizā. Izvēlies tādu, kas atbilst tev un ļauj citiem ņemt to, kas atbilst viņiem.