Sirds pilna... :(

Reitings 2329
Reģ: 25.02.2011
Sveikas!

Sirds pilna,tad nu gribas nedaudz parunāties, izkratīt sirsniņu.
Tad nu tā - vakar satikos ar puisi,lai klātienē parunātos,ka starp mums tā kā vairs nav pāru attiecības,bet paliekam ļoti labi draugi. Daudz runājāmies, visu ko apspriedām. Bija man citas domas,kāpēc viņam tāds lēmums,bet tad izrādījās-attālums,kas bija starp mums ik pa laiciņam, tā laikā tā dzirkstelīte it kā pazuda. Jā,forši bija satikties, pavadīt laiku kopā,bet vairāk kā draugiem. Ehh...putra!
Protams,kā cilvēks viņš ir ļoti foršs-interesanti,jautri,piepildīti kopīgu laiku varam pavadīt kopā (vakar pat tas pierādījās). Mums ir tik viegla komunikācija, brīva uzvedība vienam otra klātbūtnē, varam pat bez kautrēšanās arī atļauties otra klātbūtnē uzvesties nedaudz bērnišķīgi... Tiešām ir forši.
Ja GODĪGI-es nespēju pieņemt to apziņu,ka tā vairs ir tikai draudzība.Draugi.Protams,viņš atzina,ka varbūt viņam šobrīd vajag tādu kā apskaidrību par visu un nav garantijas,ka pēc mēneša vai diviem nepasaka to,ka tomēr vēlas visu atjaunot! (es jau pat vakar pamanīju,ka viņš ļoti man pievērš uzmanību-pieskārieni, apskāvieni utt.) Pats atzina,ka viņš nav pārliecināts,ka negribēs visu kā agrāk ar mani,bet viņš jau zinot,ka es viņu neņemšot, uz ko es atbildēju-nemēģināsi,nezināsi!!!
Citā vārdā man atkal tik saka-nu būs tev jauns draugs, savādāks nekā es utt. To tik sāpīgi bija dzirdēt,ka man šuj jau citus klāt,kamēr man vēl ir jūtas. Bez ar zemtekstu,ka nekas tomēr nebūs mums nākotnē. Neko nesaprotu... Izplānojis jau visur,kur mēs varētu aizbraukt kopā ekskursijās,kuras viņš man bija apsolījis,bet iepriekš nebijām īstenojuši.Protams,jauki!

Vakar pat braucot uz Rīgu ik pa laikam lija asaras...satikāmies, viss forši - smiekli, runāšana...

Šodien sēžu mājās, domāju par vakardienu un raudu, raudu, raudu....raudu.... :( :( :(

Nezinu,ko tieši gribu no jums - varbūt kādu komentāru,kas patiesībā (pēc mana rakstītā) notiek puiša sirdī, aiz viņa izteiktajiem komentāriem...
02.09.2013 11:33 |

Reitings 2329
57days,es nevaru atļauties viņa klātbūtnē raudāt,neērti.
02.09.2013 12:51 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Njā... es pat nezinu, ko teikt.

Ja tādas attiecības tevi apmierina, tad uz priekšu!
02.09.2013 12:51 |

Reitings 2329
Iespējams,ka šobrīd manā galvā ir nenormālākā putra. Gribas pēc iespējas viņam būt tuvāk, mēģināt visu atgriest tā kā agrāk....
02.09.2013 12:53 |

Reitings 17280
Bet redzi, tieši ar to būšanu pēc iespējas viņam tuvāk tu nedod viņam iespēju saprast, kā tas ir - būs BEZ tevis. Tas ir tieši tas, ko viņam šobrīd vajadzētu.

Un tad, un tikai tad, viņš varēs pats priekš sevis saprast vai viņš drīkst vai nedrīkst ļaut sev TEVI pazaudēt.

A kamēr tu kā pirtsslotas lapa viņam pielipusi, viņš to izdarīt nevarēs.
02.09.2013 12:57 |

Reitings 17280
... būt BEZ tevis, sorī :)
02.09.2013 12:57 |

Reitings 2329
57days,es tev uzrakstīšu privātu vēstulīti,ok?
02.09.2013 12:59 |

Reitings 17280
OK
02.09.2013 13:04 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Manuprāt, šeit ir galveno lomu nospēlējusi atšķirtība. Cilvēkus mēdz satuvināt attālums, bet tikai tad, ja tas ir kāda mērķa vārdā. Ja attālums jau paliek pašsaprotama lieta un ka domā, ka kkad nākotnē būs kopā, visbiežāk tas tomēr nenotiek. Man pašai tā ir bijis un esmu arī novērojusi no malas, ka pāri, kuri ir kopā, bet nedzīvo kopā nevienam nezināma iemesla dēļ, kas patiesību sakot nemaz nav tik milzīgs iemesls, tā arī paliek katrs savās mājās.
Otra lieta, ka sieviete un vīrietis, kas ir mīļotie cilvēki, pāris, draugi, katram ir sāglabā sava sievišķība un vīrišķība. Savādāk kkur pazūd tā robeža un tas, šķiet, ka arī tā dzirksts, kad viss liekas tik pašsaprotams, tik izzināts, tik vnk un paredzams.

Mnuprāt, jums vēl nav gluži laiks izbeigt attiecības, bet vispirms noskaidrot, ko jūs darīsiet. ja viņš tevi aicina kopā dzīvot, nu pamēģini. tomēr kopdzīve no ciemošanās vienam pie otram krietni atšķirās. tad redzēsi, vai jūs satuvināsieties vai atsvešināsieties. varbūt parādīsies lietas, kas apstiprinās, ka jums abiem kopdzīve nav lemta, bet varbūt tieši otrādi. bet pats galvenais, tu nenožēlosi, ka nebūsi mēģinājusi, jo tu zini, ka tev ir jūtas un jūti, ka arī puisim ir jūtas pret tevi.
02.09.2013 13:07 |

Reitings 70
Reģ: 05.08.2011
Man liekas, ka Tev ir pilnībā "jānogriež" visi kontakti un jāsāk dzīvot tālāk bez viņa...un kā jau meitenes teica, no sākuma nekontaktējoties vispār.
Vai arī, ja Tev ir tik grūti, tad tā kārtīgi un līdz galam - jācīnās par viņu! Dariet visu, ko jūs esiet sarunājuši kopā, izklaidējieties un sāciet dzīvot kopā! Gan jau viss aizies pats no sevis un būs labi...tikai vai tā būs mīlestība?! tas jau ir cits jautājums...
02.09.2013 13:13 |

Reitings 2329
Domāju,ka nākošreiz ar viņu satikšos,tad arī kārtīgāk šo jautājumu par attālumu noskaidrošu. Acis vien viņam dzirkst,ka ir kopā ar mani. Kafejnīcā arī uzmetu aci uz citiem puišiem,redzēju,cik viņam ļoti tas nepatika...
02.09.2013 13:15 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
Pilnīgi piekrītu 57days- parādi čalim, ka visā nopietnībā viņš var tevi pazaudēt.. un tad arī redzēsi, vajag viņam tevi vai nē.. un smaga kļūda par to kopīgi īrēto dzīvokli, varēji vismaz izlikties, ka tā neies krastā..- es to sauktu par kniebienu blakus istabas attālumā par baltu velti!!! Piedod, ka tik skarbi!
02.09.2013 13:27 |

Reitings 278
Reģ: 28.06.2013
Saskatījās uz citiem pārīšiem, varbūt bija tusiņā, kur visiem otrās pusītes, bet viņš viens kā pirksts vai arī bija uz kādā izbraucienā/izstādē/teātrī/utt. kur arī viens bez otrās pusītes un beigās ņēma un saķēra kreņķi, tagad kā tīnis apvainojies/sadomājies un izdomājis itkā šķirties. Tā tāda pirmā doma par to visu ...
Ja paliek draugi, tad nekādas ekskursijas vai kopā dzīvošanas...
02.09.2013 13:27 |

Reitings 2329
Jā,sāku pamazām saprast,kur ir tā mana kļūda,jebkurā mirklī jau to varu atteikt,ka nedzīvosim vienā dzīvoklī. Tā bija tikai tāda skaļa domāšana,ne akmenī iecirsti vārdi...
02.09.2013 13:32 |

Reitings 5478
Reģ: 29.01.2009
Laikam es te visvairāk ar savu viedokli atšķiršos.
Man jau vairāk šķiet,ka puisis tomēr tev vakar ir ļoti labi parādījis,ka viņš patiesībā nožēlo to,ka pieļāva šādu stulbumu,ka pieliek attiecībām punktu,jo it kā nav tās dzirkstelītes,bet tajā pašā laikā neapzinās,ka attāluma lieta taču ir labojama,kura rezultātā arī tā dzirkstelīte ir atgriežama. Tā taču nav rutīna vai vēl nezina kas. Vēl jo vairāk,ka pati saki,ka viņam esi iekārojama gan pēc vizuālā,gan rakstura.

Es atkal neieteiktu kontaktus nogriezt kā ar nazi,jo iespējams,ka viņam tagad ir grūti pat pateikt,ka tomēr nožēlo savu kļūdu.Vēlas pavadīt vairāk laika kopā,dodot mājienu,ka viss taču ir labojams un kopā jums ir forši.Grib pēc iespējas vairāk tevi visu laiku sev tuvumā redzēt, pavadīt laiku,lai pamazām tā dzirkstelīte atjaunojas ;)
02.09.2013 15:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits