dienaa, kad es kaartoju eksaamenu, pirmo reizi uzkrita sniegs, it kaa nekas iipass, bet es nebiju braukusi pa sniegu, labi, ka neuzsniga baigaa kaarta. biju diezgan satraukusies, bet man gadijas tads mierigs instruktors, sedeja atlaidies kreslaa blakus, nebija pat izvilkta vinam kladiite, kur pieraksta kko. :D eksamens ilga apmeram 30min, bet mani pat neizveda no csdd rajona, obligato figuru veicu tikai ar otro reizi, vins izkapa ara no masinas, iecekoja, ka riepa atrodas uz baltas liinijas un velreiz veicu figuru, viss ok.
iesaku - ja tu atrodies uz muukusalas apla, un vins tev saka, ka nogrieziisies nevis pirmajaa nobrauktuvee prom, bet nakosaja, silti iesaku, no labaas joslas, ieskatiities spogulii, iesleegt pagriezienu, asi ar galvu paskatiities paari plecam un parkartoties uz videjo joslu, kad pienak briidis nogriezties, taisies atpakal uz labo joslu. Mani par to uzslaveja, ka es to izdariiju un teica, ka daudzi to nedara. luuk taa, tikai man nacas iespraukties starp trolejbusu un vieglo automasiinu, diezgan nepieklajigi,lai tiktu atpakal :D bet nu neko neteica, galvenais nebaidies.