Koju dzive.

Reitings 204
Reģ: 02.01.2012
Sveikas.
Versos, kas jau ir izdzivojusas koju dzivi un varetu ieteikt savus ieteikumus par to.
Paslaik esmu ievakusies , ka pirmais kursa studens kojas. Godigi , atzisu, ka jau dzivokla komforta dzivojot , esmu sasauta. Majas atrodas 200km, vismaz brivdienas brauksu majas, mierinajums.
Lekciju sarakstos baigie robi, protams aizpildisu macoties, bet tomer tas soks, ko ieraugi, ka ir knapa gulta, skapis pussagrabejis un saura istabina, ir briesmigi.
Ka parvaret to un nesaustit sevi?
Jo paslaik iekseji raudu un grustu kopa.
01.09.2013 09:08 |

10 gadi
Reitings 3675
Reģ: 24.09.2012
Man tikko piedvāja īrēt dzīvokli kursbiedrene, katgoriski pateicu NĒ - kojas man ir kā otrās mājas :) pat atbaucot tagad, brīvlaikā uz šejieni, ne mirklīti nesajutos vientuļi, lai gan cilvēku tikpat kā te nav :D
29.12.2013 00:22 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Visdrīzāk koju dzīve atkarīga no cilvēkiem apkārt. Man ir gadījies kojās dzīvot, un nav īsti nekas negatīvs, ko teikt. Ne vienās, ne otrās kojās nebija tarakānu un uz sienām paketes arī neviens nelīmēja.

Kojas ir labs variants pirmajā gadā jaunā pilsētā, jo dod iespēju ātri iegūt draugus, sabiedrību. Jo nu, dzīvot dzīvi īrēts dzīvoklis - universitāte - īrēts dzīvoklis ir stipri vien garlaicīgi. Kad es tā vienu gadu dzīvoju, nebija baigi labi. Un tas viss neskatoties uz to, ka esmu diezgan stipri nesabiedriska. Kojas vienkārši piespiež tos nesabiedriskos cilvēkus drusku atvērties. Nu, kā jau teicu, protams tikai tad, ja paveicas ar cilvēkiem apkārt (istabā, stāvā).
29.12.2013 09:29 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Sjelo, es varu teikt tieši pretējo par burtniekiem.
Savā istabiņā labi ja 1x redzēju prusaku, labi, virtuvē ir lielāka iespējamība to redzēt,bet nav daudz :)
Viss burtniekos ir atkarīgs no tā, kurā stāvā, kurā istabiņā tu dzīvo.
Manējā bija ļoti mājīga.
29.12.2013 11:30 |

Reitings 734
Reģ: 04.12.2012
Esmu no tām, kam kojas nepatīk, izturēju 2 mēnešus.
Bet mana draudzene kojas dievināja, veljovairak, viņai tika koju itkā foršākā istabiņa - pašrocīgi bija uzbūvēts istabiņā otrais stāvs, kurš bija tikai gulēšanai, respektīvi, sanāca, ka ta ir viena liela gulta, kur visas guļ :D ok, ja paveicas ar meitenēm, bet tik un tā..
29.12.2013 11:46 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
koju laiks, atceros ar vislabakajam atminja :) Un man bija po par istabinju, gultas bija, galds bija, kautkadi skapisi bija, vejs gar logu nesvilpoja, tapetes un spuldzes vieta. visajautriba notikas arpus istabinjas..uhhh...labi laiki:D
29.12.2013 12:27 |

Reitings 2290
Reģ: 19.10.2013
Esmu dzīvojusi kojās ar drausmīgiem sadzīves apstākļiem, nespēju iedomāties, ka tagad to spētu- istabiņas neremontētas (ja kāds iedomājās uztaisīt remontu, vienmēr tā "nejauši" sanāca, ka lika pārcelties uz citu istabu), tualete gaiteņa galā, dušas pagrabā, siltais ūdens bieži nebija, prusaku pilns.
Neskatoties uz visu to, tie bija labākie gadi manā dzīvē, apkārt bija kolosāli cilvēki, tusiņi, jautrība. Atmosfēra tur atsvēra sadzīves nebūšanas.
29.12.2013 12:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits