es nelasīju visu komentārus, bet man par šo ir viedoklis.
Jā, tas nav īsti pierasti. Taču tā ir jaunā pāra izvēle. Ja cilvēkam nav naudiņas, tas nozīme, ka viņs nedrīkst precēties un just sev dārgu draugu/radu klātbūtni? - iespējams šis ir variants, kur ir mazas naudiņas, bet grib šo svarīgo brīdi. Un?
es teikšu godīgi, man "kaulus nelauztu" šāds pasākums.
par komentāros izskanējušo: 50 cilvēki nav nemaz tik daudz. Tur nav jābūt saaicinātiem "visiem pēc kārtas". Piemēram, mums tie bija tikai tiešām mīļi un tuvi radi. Un pat ne visa ģimene, bet no ģimenes tikai tie cilvēki, ar kuriem kontaktējamies.
Šeit saskaramies uz manis gūto atziņu (nu jau otro reizi šajā forumā) nedrīkst aicināt svešus cilvēkus (jeb paziņas u.tml)- tad rodas šādas diskusijas, jo cilvēks nenovērtē, ka jaunais pāris grib jūs redzēt savā dienā.
dāvanas? kāda "uzvārīšanās" (par jauno pāri). Kāzas (arī nelielas) ir lieli izdevumi. Un ja lielākā daļa te par 20 latiem dāvanā runā (kas, manurpāt, ir "dzimšanas idenas" summa, jau par naudām ir runa)- tad kāda uzvārīšanās?
te var skaidri redzēt, ka lielākajai daļai nav saprašanas- cik izmaksā kāzas, ko tās nozīmē, un liekas, ka lielākā dala komentēteju vēlas atnāk, paēst, uzdāvināt gandrīz neko un vēl kaut ko no kāzām (alko pudeli vai karbonādi) mājās atnest. Tas nav smuki.
atbalstu tikai sirsnīgas kāzas, ar tuviem cilvēkiem, tad nevienam "nesāp" ne dāvanas, ne groziņi. visi smaida, un tecina prieka asaaras :)