stellaglmr, bet to cāļa info vajag stipri filrēt, piekritīsi? Jo, nu, nešķiet kaut kā ticami ka ntajām grāmatvedēm vai sekretārēm vai kas nu tur ir savākušās, ir tik pilnīgas zināšanas medicīnas jomā, ka uzklausot simptomus vien var izzīlēt visas grūtniecības komplikācijas. Sievietei tomēr šajās lietās vajadzētu izglītoties pašai un paļauties uz savām sajūtām nekā uz kaut kādu garlaikotu dāmu verdiktu.
Es cālī vairāk iegūstu info par lietām - apģērbiem un tamlīdzīgi, pārējo 3x izlaižu cauri veselā saprāta filtram un atmetu 95% no ieteiktā.
Un par cāli arī manas ģimenes ārsti ir izteikušies ar vieglu smīnu, lai neteiktu vairāk. Īpaši mammas māsīca, kas ir nopelniem bagāta, progresīva, jauna pediatre/ģimenes ārste, mēdz izmest visādas piezīmes par cāli. Par mūžīgo nēsāšanu slingā, pupa bāšanu mutē tiklīdz bērns atver acis, ārā vešanu -30 grādos, lietū, sniegā, svelmē un krūtsbarošanu pēc 1.5 gadu vecuma. Ir bijuši viņai pacienti, kas to visu pārnes tādos pārspīlējumos... Man pašai personīgi ir pazīstama mammīte, kas līdz gadam nēsāja mazuli slingā, lai kur arī ietu un bērns viņai visu laiku karājās pupa galā. Uz manu jautājumu, kāpēc viņa baro bērnu ik pēc 20 minūtēm man tika atbildēts, ka tā esot barošana pēc pieprasījuma... Labi, neizplūdīšu sīkumos un domās, bet man šķiet, ka mūsdienās cilvēkiem pietrūkst spriestspējas un visi krīt vai nu vienā grāvī vai arī otrā - maniākālas "rūpes" par bērnu vai maksimāls egoisms.