Jutos un izskatījos lieliski, slimnīcā biju atpūtusies kā kūrortā! ;) Ar laiku mazais sāka sliktāk gulēt, biežāk cēlās, tad arī man tas miegs bija tāds - nekāds. Tētis mazo iemīlēja jau tad, kad viņš vēl bija pupas lielumā, goda vārds - nekad nebiju redzējusi viņu tik starojošu un laimīgu, visu laiku punci mīļoja un runājās ar mazo. Vēlāk jau taustīja un mēģināja uzminēt, kuru ķermeņa daļu mazais izspiedis caur manu vēderu, kad piedzima - bez problēmām un teikšanas pats ņēma uz rokām, mainīja pamperu, es pat tik droša nebiju. :D
Man jau bērniņa klātbūtne likās pati par sevi saprotama, tētim tā grūtāk gāja, ka ir vēl kāds, ar kuru jārēķinās. Nebija baigās problēmas vai kašķi, tikai tāds adaptācijas periods, kamēr viens pie otra pieradām un mazais pie jaunajiem apstākļiem. Kopumā viss tā ļoti pozitīvi, pat prieks atcerēties. :) Tētis bija vairāk kā saprotošs par to, ja nebija laicīgi ēst, pat teica, ka var nopirkt kādu picu vai ko tādu un paēst, lai man nav jāgatavo, arī trauki un viss pārējais varēja pagaidīt, kamēr man bija laiks pieķerties mājas kārtošanai. Tagad jau mazais liels, kopā ar mašīnītēm vizinās, iet uz veikalu utt.