Puiša vecāki!

Reitings 582
Reģ: 11.11.2010
Kāda jums bija iepazīšanās ar puiša vecākiem?Kā viņi izturējās pret jums?Jums patika viņi?Kāda bja atmosfērā mājās?Manējais bija pamatīgi satraucies ,jo esot bijusi pirmā ,ko veda atrādīt un iepazīstināt.Kopumā vecāki patika un šie jau puisim bija iečukstējuši, ka meitene viņiem patīkot.Viņa vecāki reizēm var būt asi un ļoti tieši, tāpēc biju pamatīgi satraukusies.Kāda jums ir bijusi pieredze?
30.08.2013 01:40 |

Reitings 824
Reģ: 09.07.2013
Tāda baigā iepazīšanās nebija, atnācu ciemos, ieraudzīja mani - iepazināmies. :) Attiecības sākotnēji bija labas, mani pieņēma, apsveica svētkos, bet drauga bijusī un vēl dažādi jauki cilvēki mani ir pataisījuši par monstru. Varat iedomāties, kas es esmu viņu acīs tagad. :) Nav ne apsveikšanas svētkos, nekā vairs.
01.09.2013 12:40 |

Reitings 1243
Reģ: 29.01.2009
Ja godīgi, es nekad vēl neesmu iepazinusies ar puišu vecākiem.
Tagadējam jau mamma prasa, lai atved parādīt, kopš vispār par mani uzzināja :D
Nezinu, man bail :D Sajūta, ka tāds solis uzliek lielāku atbildību, nopietnību attiecībām, laikam neesmu tam vēl gatava :)
Bet īstenībā vairāk man bail būtu iepazīties ar tēvu, jo viņš krievs un latviski nerunā, bet es krieviski nerunāju :D
01.09.2013 13:37 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Iepaziishanaas bija ok, nekas oficiaals, vienkaarshi bijaam vakarinjaas arii ar puisha braalja draudzeni. Tagad ir taa, ka taa meitene labaak patiik mammai, bet es teetim. Attieciibas ar abiem taapat ljoti labas
01.09.2013 13:46 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits