Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

ieniistu sevi par to ka esu tik kautriiga

Reitings 139
Reģ: 21.06.2012
staasts ir taads, ka pirmo reizi muuzaa straadaaju oficiaalu darbu, saaku juulija beigaas. straadaaju mainaas, un peec dabas esu kautriiga, oraa mainaa ir otra meitene, kurai ir dazaadas augstaakaas izgliitiibas, man tikai parasta profesionaalaa. bet darba paarrunaas prieksnieks man jautaaja vai buusu gatava straadaat arii peec sezonas, tas ir oktobrii vai novembrii, tikai jau kaartojot visaadas papiiru lietas, es teicu ka protams.
BET..man liekas ka vins tomeer izveeleesies to otru meiteni, jo vina tik viegli komunicee, ir mazliet bezkauniiga, visu laiku plaapaa ar prieksnieku, bet es tikai seezu un kluseeju :( protams ja vins saak runaat tad es atbildu un turpinu sarunu, bet lai pati uzsaaktu sarunu esu par kautriigu. man tas sevii riebjas, jo vins arii vairs man neko nesaka par to ka atstaas mani straadaat taalaak, taa kaa taa otra butu (atvainojos par izteicienu) ieziepeejusi vinam.

kaa juus domaajat vai taadai kura runaa daudz ir lielaakas izredzes kaa man taadai klusajai..?
29.08.2013 15:31 |

Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
Ja viņa ir labs darbinieks, nav tikai tarkšķētāja, tad tas, ka viņa ir atvērta un komunikabla ir pluss.
29.08.2013 15:34 |

Reitings 2338
Reģ: 28.06.2012
es esmu tāda kā tā Tevis minētā ,,otrā'', bet es no dabas tāda esmu...un teikšu godīgi, uzskatu, ka tādiem cilvēkiem ir lielāka iespēja tikt atstātam darbā, jo ļoti daudz ko dod spēja komunicēt, brīvi runāt...un tā nav ieziepēšanās...
29.08.2013 15:34 |

Reitings 139
Reģ: 21.06.2012
ehh..
29.08.2013 15:35 |

Reitings 305
Reģ: 18.07.2013
Ne vienmēr liela runāšana nozīmē pozitīva iespaida atstāšanu. Dari savu darbu centīgi un iemācies latviešu valodā vārdu 'ESMU'
29.08.2013 15:35 |

Reitings 1701
Reģ: 16.07.2013
kaa juus domaajat vai taadai kura runaa daudz ir lielaakas izredzes kaa man taadai klusajai..?

Jā, ja vien
1) tā otra meitene nav galīga nejēga, kas visus darba pienākumus veic greizi (bet pēc tā izglītības apraksta tā neizklausās)
2) priekšnieks ir introverts un viņam besī runīgie cilvēki (bet arī pēc tava apraksta tā neizklausās)
3) darba pienākumiem runīgums nav vajadzīgs un citus pienākumus tu veic labāk (par to gan neviens cits nezina, tikai priekšnieks)

Loģiski, ka sabiedriskiem cilvēkiem ir vairāk iespēju izsisties.
29.08.2013 15:36 |

Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011
Kas ir tikai profesionālā (vidusskola vai prof.bakalaurs).

Esi uzcītīga, dari darbu pēc labākās sirdsapziņas, pat vairāk kā prasa, centies bez kļūdām. Vai viņa ir tik pat laba/ labāka par tevi? Ir zināms gadījums, kad viens ar bija liels draugs un runātājs ar priekšnieki, bet reāli kā darbinieks bija apaļa nulle, darīja citi.
29.08.2013 16:18 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Godīgi sakot, mums no darba atlaida meiteni, kura knapi pār lūpu varēja pārspļaut. Kad kaut ko nezināja, badījās jautāt - līdz ar to ziepes savārīja.
Ar kolēģiem arī attiecības nekādas neizveidojās.. žēl jau meiteni, it kā gudra, bet ļoooti bailīga. Un līdz ar to arī lēni strādāja.

Bet nu mums tāda sfēra, ka daudz ar klientiem jāstrādā - kā gan var strādāt, ja baidās uzsākt sarunu, piezvanīt viņam. Tad nu viņa nederēja.

Cerams, ka Tava darba specifika ļaus Tev palikt darbā.
29.08.2013 16:29 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Nesatraucies, dari savu darbu no labākās sirdsapziņas, tas ir maximums ko vari izdarīt. Un nešausti sevi ja paņem otru meiteni, nu tā gadās dzīvē.
Un zini, jo vairāk strādāsi ar laiku kautrība atkāpsies, protams varb;ut nekļūsi par ballītes centru, bet būs labāk. Es kādreiz biju tiešām sāpīgi kautrīga, bija reizes kad skolā pat apraudājos ja nezināju kādu atbildi uz skolotājas jautājumu :D Vienmēr lūdzos lai mani neizsauc klases priekšā. :) Bet tas pārgāja. labāk palika kad sāku dzivot kojās un tad kad vēlāk sāku strādāt ar cilvēkiem - veikalā. Zini, pirmā diena bija šausmas, es trīcēju, balss aizkritusi, paduses slapjas :D Bet pirmās darba dienas beigās sapratu, ka nav taču tik traki, neviens man nekož :D, nesit, ja ko nesaprot, pārprasa :)

Būs tev viss labi!
29.08.2013 16:31 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits