Sveikas!
Pacentīšos maksimāli saīsināt..
Jau kādu laiciņu, pēc šķiršanās no vīra, baudīju statusu - bez attiecībām.. tad pavisam nejauši, pat jocīgi iepazinos ar vīrieti, tā kā viņš atradās citā pilsētā (manā dzimtajā pilsētā) tad mēs aktīvi sākām sarakstīties, viņš bija tas, kas izrādīja interesi..
Tad satikāmies, un sākām pēc iespējas biežāk tikties, savu atvaļinājumu pavadīju dzimtajā pilsētā, kur mēs tikāmies gandrīz katru dienu, iepazīstināja ar savu mammu..man pateica, ka vēlas lai esam pāris, es piekritu, jo man viņš iepatikās, to pašu viņš pateica par mani..
Bet savādi, viņš nevēlējās lai mūs kopā redz viņa bijušās meitenes draudzene. Kaut gan dažas reizes nakšņoju pie viņa nebija ne mazākā mājiena uz seksu, vispār viņš noskūpstīja mani tikai vienu reizi...
Tagad esmu atgriezusies Rīgā, viņš pēc 2 nedēļām pārceļas no dzimtās pilsētas uz Rīgu, un kopš svētdienas, kad mēs pēdējo reizi redzējāmies, ir pazudis, neko neraksta, nezvana...
Jā, un bijusī ir problēma, jo viņa aizgāja pie cita, bet viņu cenšas paturēt katram gadījumam, manipulē!!
Un tagad dilemma, uzrakstīt pašai...
Jūtos kā padsmitgadniece..