Tātad situācija ir tāda, ka mans puisis pēc manām domām pārāk bieži pavada laiku ar draugiem (nu vasaras periodā, jāpiebilst, ka ne visu vasaru, jo bijām atsevišķās valstīs vairāk par mēnesi). Jau iepriekš ir bijuši strīdi par to, bet pa lielam tagad es neko nesaku un samierinos ar to, jo viņš pēc būtības ir sabiedriskāks un izskatās, ka viņam ir liela nepieciešamība pēc saviem draugiem/paziņām un laikam jau vajag izskrieties, par ko es būtībā neiebilstu. Bet problēma ir tā, ka tas ir bieži - viņam katru vakaru ir jāpabraukājās, jāsapīpē ar saviem draudziņiem (nu tā apmēram no astoņiem līdz vieniem). Tieku aicināta līdzi, bet goda vārds nu tur ir tik garlaicīgi un besīgi par to, ko viņi runā, ko dara utt, nu puišu lietas, kas man tīri neinteresē, ka labāk palieku mājās.
Gribu dzirdēt viedokli tas ir normāli jaunam puisim katru vakaru šādi izskrieties? Ir runāts visādi, bet pa lielam viņš laikam nespēj saprast, ka nevaru tomēr samierināties ar to, būtu priecīga ja pa dienu ar ar draugiem tiktos, kā piemēram, es ar savām draudzenēm daru. Vai arī vismaz vienu/divus vakarus veltītu tikai man un izslēgtu telefonu, lai nav jāatbild draudziņiem. Bet viņš īsti nedzird to, ko saku.. neesmu kategoriski paudusi savas domas, vienkārši gribu, lai pats izjūt to vēlmi un nejustos ierobežots, ka liedzu tikties ar draugiem.
Nu jūsu domas, viedokļi?