Viņš melo!

Reitings 223
Reģ: 27.08.2013
Sveiki! ļoti gribu dzirdēt kādu padomu. Šovakar pieķēru savu draugu, sapratu, ka viņš melo. Sākumā teica, ka palīdzēs brālēnam ko tur izdarīt, nevar pie manis atbraukt ciemos. Pašā vakarā pajautāju, ko dara, kā sokas, atbilde- 0. Gaidīju, gaidīju, pazvanīju. Neceļ. Kad zvanīju atkal, jau aizņemts. Pēc laiciņa sazvanīju, viņš saka, ka ir mājās gultā, pēc laiciņa runājot jau bija vēl tikai ceļā uz māju, tad jau centrā pa ceļam uz mājām utt. Dzirdu, ka fonā runā cilvēki- prasu, kur un ar ko tu esi. Viņš- te neviena nav. Pēc laika jau kompānija apkārt bija krietni dzirdama, tai skaitā- sievietes. Prasu, kas tās tādas ir- viņš- te nav nevienas sievietes. Un tā visas reizes, kad prasīju par to, kas tur par meitenēm apkārt ir. Prasīju- kāpēc tu man melo, viņš pasaka- es nemeloju tev īstenībā.
Tracina, ka uzskata par muļķi...
Sākumā drusku parāva emocijas, sāp, ka tā dir*, tagad jau iestājās dusmas.
Ko jūs darītu, ja pieķertu melojam otru? Kā rīkotos, vai esat rīkojušās?
27.08.2013 23:14 |

Reitings 223
chocoloco, mums ar viņu...kā lai pasaka...ir tādas dīvainas attiecības, jo es nespēju viņu uztvert kā savu mīļoto, nespēju būt mīļa, drīzāk esmu vēsa, nekā mīļa. No vienas puses mums labi saskan, no otras puses- ne velna. Saskan kā draugiem, kā mīļotajiem- nē. Kaut kas manī nobloķējas, kad esmu ar viņu, es palieku tāda.. nekāda. Nezinu kāpēc, bet ar viņu es nejūtos pašapzinīga, nejūtos kā sieviete, pati nezinu, kāpēc.

Pēdējo mēnesi jau tā tiekamies tikai vīkendos, un tāpat uzreiz strīdamies gandrīz līdz kautiņiem, par pēdējiem niekiem. Man rodas iespaids, ka viņam no manis vajag tikai seksu. Kāpēc? Jo viņš man var pieskarties tikai tad, kad grib, atvainojos, iebāzt. Tad var apķert, samīļot, skūpstīt.
Un arī pati es nespēju būt pret viņu maiga un mīļa. No vienas puses mēs abi esam tādi, ka tikai mēs viens otru varam paciest ilgstoši, no otras puses, es domāju, ka varbūt ar kādu citu es būtu savādāka...

Vārdu sakot, būtu man daudz ko teikt, sirds ļoti pilna, nav arī neviena, kas uzklausītu.
27.08.2013 23:58 |

Reitings 71
Reģ: 30.11.2012
Zane, pēc tava pēdējā komentāra tiešām šķiet, ka šīm attiecībām nav jēgas, ja vien negribi atļaut sev 'kāpt uz galvas' . Neļauj sevi pazemot !
Kautgan, ja esi to ļāvusi jau 3 gadus...
28.08.2013 01:04 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Laiks šķirties!!!
28.08.2013 01:04 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Varbuut tie ir tie saucamie "baltie meli"-nekas milziigs,bet vins negrib tomeer tev teikt to iisto patiesiibu,jo zin,ka tu taisiisi traci...Varbuut tu vinu par daudz kontrolee.Nevienam tas nepatiik...!
28.08.2013 01:14 |

Reitings 317
Reģ: 19.02.2011
Nesaprotu tās meitenes, kas autori sauc par histēriķi. A mazums jums tā gadītos? Visu vēsi uztvertu? :D
28.08.2013 01:14 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Ja meloshana paarveershaas pieradumaa, ar taadu cilveeku vismaz man nebuutu pa celjam.
28.08.2013 01:36 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Pēdējo mēnesi jau tā tiekamies tikai vīkendos, un tāpat uzreiz strīdamies gandrīz līdz kautiņiem, par pēdējiem niekiem. Man rodas iespaids, ka viņam no manis vajag tikai seksu. Kāpēc? Jo viņš man var pieskarties tikai tad, kad grib, atvainojos, iebāzt. Tad var apķert, samīļot, skūpstīt.
Un arī pati es nespēju būt pret viņu maiga un mīļa. No vienas puses mēs abi esam tādi, ka tikai mēs viens otru varam paciest ilgstoši, no otras puses, es domāju, ka varbūt ar kādu citu es būtu savādāka...

un kur tu te redzi mīlestību? pat no tavas puses to neredzu, kur nu vēl no viņa. jā, bet ir cilvēki, kuri ikdienā aizmirst to, ka jābūt kādām mīlestības izpausmēm arī neesot gultā. daži kaut kad to saprot, bet citiem tas nemaz nav vajadzīgs. no sākuma es domāju, ka draugs tev meloja, jo tu viņam varbūt nepārtraukti zāģē par to, ka viņš kaut kur iet vai vsp principā neļauj tikties ar draugiem. bet te jau sāk izskatīties, ka puisis tev melo, jo jūsu attiecības iet uz galu..esmu to piedzīvojusi. viņš sāk melot par visu un jeb ko, lai gan tam nav nekādas nozīmes, turklāt jūsu tikšanās paliek aizvien retākas un maznozīmīgākas iespējams. manuprāt, tev ar viņu ir vnk nopietni jāizrunājas par jūsu attiecību nākotni vai izbeigšanu bez bļaušanas, kaušanās, apvainojumiem un strīdiem. manuprāt, tur kur jau gandrīz katru reizi jau ir s'trīdi gandrīz līdz fiziskai vardarbībai, drīz, varētu pienākt laiks arī sitieniem. un vienalga vai no tavas puses vai no tava drauga puses, bet tad jūs attiecības būsiet pilnīgi sagrāvuši.
28.08.2013 08:29 |

No vienas puses mums labi saskan, no otras puses- ne velna. Saskan kā draugiem, kā mīļotajiem- nē. Kaut kas manī nobloķējas, kad esmu ar viņu, es palieku tāda.. nekāda. Nezinu kāpēc, bet ar viņu es nejūtos pašapzinīga, nejūtos kā sieviete, pati nezinu, kāpēc.

Un 3 gadus ar tādu? Kāpēc?
28.08.2013 09:26 |

Reitings 1823
Reģ: 17.05.2013
es arī pieķēru draugu melojam, 1 gadā kā bijām kopā, tādēļ lai es viņu pamestu nē, bet izdarīju tā lai viņš man neuzdrošinās melot atkārtoti.
28.08.2013 09:32 |

10 gadi
Reitings 2673
Reģ: 25.05.2012
Varbūt melo, jo tu pārāk ierobežo un tev nepatīk viņa kompānija? Gan jau pati vien vainīga esi

Vnk vīrietis bez mugurkaula un lupata pagadījies.

Viena no īpašībām, ko ļoti augsti vērtēju manā vīra ir tas, ka pat ja man nepatiks atbilde, tik un tā vienmēr bliež visu taisnību. Tas pats arī ar apkārtējiem cilvēkiem. Nekad nevienam nesamelos, jo kādam nevarētu patik taisnība.

Un šeit viss sākās, jo vīrietis neatbildēja uz sms. Arī muļķīgi no vīrieša puses.

Īsts vīrietis vienmēr atbildēs par savām darbībām un nemelos, lai nedabūtu pa mizu, vai vēl sazin kas.

Liels FIU tavam vīrietim!
28.08.2013 09:34 |

Reitings 223
Kāpēc 3 gadus ar tādu? Jo pārāk zemu sevi vērtēju, visā notiekošajā vienmēr atrodu savu vainu, kas manā rīcībā licis viņam ne tā izturēties, arī tagad sāku domāt, ka gan jau pati esmu vainīga. Un ar ko tas beidzas? Ka pati zvanu, rakstu, meklēju viņu. Nesaprotu, kā citi cilvēki var sevi nešaustīt par visu, kas noticis, pieņemt, ka tā noticis un dzīvot tālāk.
28.08.2013 09:59 |

Reitings 1717
Reģ: 24.05.2013
Nu ja nav, tad nav. Neliekas, ka kkas mainīsies. Cik ilgi sevi taisies mocīt? Vèl kādus desmit gadus? Un tad atjēgties, ka ir zaudēts laiks, ka varēji visu darīt savādāk. Domā tagad ar galvu.
28.08.2013 10:01 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
Kam tev tādu?!
28.08.2013 10:06 |

Reitings 223
Kam man tādu.. Kā jau teicu- man ir zema pašapziņa, visur vainoju sevi, pat šajā situācijā sāku meklēt savu vainu
28.08.2013 10:20 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
tad pārstāj!
28.08.2013 10:28 |

Reitings 1440
Reģ: 08.04.2013
Es nezinu,kāpēc šeit ir jāvaino autore. Sākumā man arī likās,ka meitene vienkārši nedaudz par daudz zvanījusies,bet ja reāli šādi puisis melo,nav brīnums,ka meitenei gribās izdibināt visu līdz galam. Es nezinu,ja es būtu tavā vietā,meklētu citu vai arī kārtīgi izrunātos.
28.08.2013 10:36 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Nu nevaino sevi! Uztver viņu kā idiotu un attiecīgi rīkojies! Piemēram, paignorē dažas dienas. Izslēdz telefonu, pazudī vai kaut kā tā. Pēc reakcijas sapratīsi, kas notiek viņa galvā.
28.08.2013 10:59 |

10 gadi
Reitings 2151
Reģ: 31.01.2012
A kapec Tu zvanijies ? Vīrieši kā tramvaji, vienmēr nāks nākamais.

Kubiet, tev laikam viegla dzīve. Kā vīrietī kaut kas neapmierina, kā uzrodas kādas problēmas, tu pamāj ar rociņu un "gaidi nākamo tramvaju".

Zane, padomā, kāpēc viņš tev melo? Viņš tāds cilvēks, vai tu pati esi ļoti greizsirdīga, ļoti uzbāzīga, ka viņam nekas cits neatliek?
28.08.2013 11:14 |

Reitings 223
Neesmu es uzbāzīga, kad viņš kaut kur ir ārā, es viņu lieku mierā, nezvanu un nerakstu. Viņš ir tāds, kolīdz iedzers ar draugiem, tā viņam par mani paliek vienalga, var ntās stundas nelikties ne zinis par mani (pēdējā reize bija 14 h). Kad viņš iedzer, viņš paliek ļooti aizvainojams, uzrakstīšu vai pateikšu kko ne tā, uzreiz būs spuras gaisā un dusmas milzīgas. Tas nekas, ka pats sarunā, izdara stulbības, vainīga galu galā būšu es, jo viņš taču ir tas, kurš visu dara kā vajag un nekad nekļūdās. Vai pareizāk sakot- pat nedomā par to, ka pats būtu kaut ko ne tā darījis.
28.08.2013 11:22 |

Reitings 305
Reģ: 18.07.2013
Zane, ir tāda suga vīriesu, kuri melo. Tāpat - ir arī šāda sieviesu suga.
Ja tā ir viena reize, iespējams, var ko darīt lietas labā. Meitenes iepriekš piemērus teikušas, kur pārmācījušas.

Bet jā tā nav viena reize, bet ir periodiksi> Tu viņu neizmainīsi. Viņs varbūt nav meļu sugas pēc būtības, bet kaut kas attiecībās pietrūkst. Satiks īsto, un būs labi. Ja ir meļu suga, arī nākamajai melos.

Bet Tu - dodies izklaidēties ar draudzenēm, iesaisties pulciņus, strāda un mācies centīgāk, un sūti meli ratā.
28.08.2013 12:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits