Jāsaka, ka ļoti interesanta diskusija. :) Man patika palasīt, paldies, dāmas! :)
Autorei man uzreiz rodas jautājums, izejot no savas pašreizējās dzīves pieredzes. Man regulāri uz ielas parasti nāk klāt cilvēki, kuri lūdz palīdzību (nerunāju par tiem, kuri prasa naudu šņabim) dažādās situācijās, piemēram, atrast ceļu uz tādu un tādu vietu. Es, protams, paskaidroju, ja zinu šo ceļu. Tad vēl man ir bijušas situācijas, kur negaidot uz ielas man priekšā iet cilvēks un pēkšņi viņam izkrīt, piemēram, lakats un cilvēks pats nemana. Es līdz ar to šo lakatu paceļu un cilvēkam pasniedzu. Nesen kā veikalā bija cilvēks, kurš pirms mani maksāja par pirkumu, bet, ja es nebūtu pateikusi, tad šis cilvēks būtu aizgājis prom no veikala bez preces (būtu aizmirsis veikalā). Pats neparastākais ir tas, ka man ceļā patrāpās cilvēki, kuri pēkšņi sāk ar mani sarunāties un izstāsta visu savu dzīves stāstu (tas notiek visneiedomājamākajās vietās - pieturās, vilcienos utt.). Godīgi sakot, es jūtos kā tāda labā feja, kurai dzīve vienkārši piespēlē cilvēkus, caur kuriem es parādu savu (laikam jau) sirds siltumu, mīļumu un labestību (tajos brīžos, kad palīdzu, par šīm īpašībām nemaz nedomāju). Jautājums tāds - vai Tev, autore, tā nekad nenotiek? Ja notiktu, tad Tev būtu lielisks dabiskais veids, kā trenēties kļūt laipnākai un mīļākai!