bembijs##, :D labs joks. Miltus no matiem nekad ārā neizdabūsi bez ūdens un šampūna.
Pats labākais sausais šampūns ir Batiste (var nopirkt Mildas tirdziņā), bet tas ne vienmēr ir pieejams. No Drogu klāsta man patīk Andrew Barton sausais šampūns.
Man sausais šampūns liekas kā līdzeklis tikai extra gadījumos, visādi citādi neredzu iemeslu neizmazgāt matus. Esmu mēģinājusi no Syoss, taukainumu noņemt, bet tīrības sajūtu noteikti nerada.
Kosmētikas fiksator - domā tos sprejus? Ir Urban Decay, E.l.f. un citi, bet ne par vienu neesmu lasījusi atsauksmi, ka tas produkts tik tiešām labi strādā. Labāk lietot praimeri zem kosmētikas. Man patīk Benefit Porefessional (Latvijā nav), no Latvijā nopērkamiem patīk Bioderma Pore Refiner.
meitenes, kaa ir ar tiem sausajiem shampuuniem? mani paliek ne-taukaini? nekad neesmu meegjinaajusi, bet varbuut kaadaa situaacijaa tieshaam ir vajadziiba :)
Es sausos šampūnus nepērku gadījumiem, kad nevar izmazgāt matus. Man viņi patīk tādēļ, ka mati ātri saplok. Tad nu es, piemēram, eju uz kādu pasākumu (īpaši uz tiem brīvdabas, kas ilgst visu nakti) un kad mati jau "paplakuši" pēc pāris stundām, tad iepūšu to sauso šampūnu. Izskatās gandrīz kā tikko izfēnoti. Un tā ik pāris stundas.
Es esmu lietojusi tikai Lee Stafford
so.so tu esi tumšmate? Meklēju sauso šampūnu arī tādiem gadījumiem, bet vienmēr dabūju sirmus matus. Bu galīgi neder tie sausie šampūni tumšmatēm. Syoss man patīk pēc iedarbības, bet atkal sirma veča palieku.
Es neesmu tumšmate, bet neesmu arī gaišmate :D Tāda vidēji gaišbrūna matu krāsa. Bet es pūšu, noliecot galvu, tad sabužinu, tad izķemmēju un skrienu tālāk. :D
Es domāju kaut kādā mērā visi tie sausie būs bālgani, jo sastāvā noteikti ir talks, kas "savāc" taukus. Es neesmu lietojusi, kad biju tumšmate, tāpēc nezinu, bet vai tad arī no attāluma pūšot un izķemmējot, ir redzams tas "bālums"?