Es vēlējos painteresēties, vai tās, kuras šogad uzsāks 1. kursu jau zina savus lekciju grafikus?
Man pagaidām nenāk nekāda informācija no manas skolas. Nezinu arī neko par 2. septembri vai par kaut ko citu. Jums uz e-pastiem nāk kāda informācija?
Pirmajā dienā jau tāpat nekas sakarīgs nenotiek, tad arī pasaku visu informāciju uz vietas!
Nezinu, kā citur, bet man LU pirmajā dienā (ti, pēc Aristoteļa) bija lekcijas kā lekcijas. Viena informatīvā (neobligātā) lekcija bija vēlāk, papildus pārējām.
Man vēl lekciju saraksts nav zināms, un tas ir stulbi, jo pārsvarā visi maģistranti strādā un ir nepieciešams savu laiku saplānot laicīgi.
Parasti ir pāris nedēļas jau iepriekš zināms lekciju saraksts, šogad nekā.
Oj, galīgi, nejauki. Es arī studēju LU, bet man ir normāls grafiks. Un arī cilvēkiem, kuri studē LU un kurus pazīstu, ir normāls grafiks. Normāls grafiks - darba dienās un ne brīvdienās.
Jā,tāpēc esmu ļoti neapmierināta par jauno lekciju grafiku. Vismaz varēja ar studentiem drusku pakonsultēties (zinu,ka citās fakultātēs tā ir darīts), nevis tik kaut ko liek. Tāpēc 1dien rakstīšu metodiķei un izteikšu savu neapmierinātību!Pēdējais maģistra gads būs
mani arī interesē RSU.. bet, nu cik es lasīju pagājušo gadu rsu diskusijas, tad mediķiem jau pirmajā dienā arī pirms tās svinīgās daļas ir lekcijas.. Kā būs šogad, nav ne jausmas, es ar nevaru sagaidīt :D
man riebj, ka RTU muitas un nodokļu studiju programmai vienmēr kavējas grafiks! pati gan pirmo semestri vēl nemācīšos, bet interesē, kādi priekšmeti man būs jākārto papildus, kad atgriezīšos augstskolā...
saņēmu savu provizorisko grafiku, pagaidām izskatās tīri tā neko, bet nezinu, kurā grupā esmu, tāpēc nemāku spriest, toties 5dien ir brīva visiem! super! :D :)
Vai nu es galīgi nemāku meklēt info, vai arī manai programmai (baltu filoloģija) vēl grafika vienkārši nav. :D kā arī nekādu info par 2.septembri vēl nezinu. :D kā man patīk LU. ;)