Man ir labākais draugs vīrietis. Runājam bieži un daudz - gan skype, gan pa telefonu.
Un tavs labākais draugs ir arī tavs BIJUŠAIS?
Situācija ir briesmīga uņ vēl briesmīgāk ir tas, ka arī es esmu bijusi šādā situācija. Mans draudziņš mēdza čatot ar savu bijušo, nepievērsu tam īpašu uzmanību. Lai jau čato par to, kā kuram iet, bet vienu dienu netīšām manu uzmanību pievērsa sarakste, kurā viņš stāsta savai bijušai arī par mūsu seksa problēmām, redz mums tas arī neesot pārāk bieži, viņš esot bijis pieradis pie seksa katru vakaru, bet redz es esot pārāk aizņemta ar darbu, mācībām un piedevām mēs nedzīvojot kopā, lai es apmierinātu visas viņa vēlmes. Jau šis man likās vienkārši ārprāts. Nu kāda velna pēc tu sūdzies bijušai? Es esmu tā ar kuru tev ir sekss un ja tev ir ar to problēmas, tad tev ir jānāk pie manis, nevis pie bijušās.
Super, pēc šādas sarakstes sekoja nākamais brīnums. Viņš viņai rakstīja, ka viņam pietrūkstot seksa ar viņu, ka tas esot bijis labākais viņa dzīvē un iespējams, ja viņš viņu satiks viss varot nonākt līdz gultai.
Lieki piebilst, ka pēc šāda varianta man nebija daudz izvēles iespēju. Pateicu viņam, ka esmu informēta par viņa nelielajām sarakstēm un ka nevēlos viņu redzēt kādu laiku. Nedēļu centos sagremot visu, ko esmu izlasījusi, līdz nolēmu ar viņu izrunāties par šo lietu.
Arī viņiem bija tas variants, kad nevar būt kopā, dāmai gribējās jau ģimeni, viņam nē. Izšķīrušies šī iemesla dēļ, attiecības līdz galam tā īsti neizbeiguši. Pats draudziņš man stāstīja, ka tas esot bijis mirkļa vājums (wtf???), jo esot zinājis, ka viņa došot viņam tieši to feelingu, kas viņam bijis vajadzīgs. Pats man beigās piedāvāja tādu variantu, ka ar viņu vairs nekontaktējas. Sākumā piekritu, bet vienalga tā sajūta iekšēji, ka viņš joprojām bijušo uzskatīja labāku par mani un skaidri darīja to zināmu viņai, nostādot mani muļķes vietā, kā kārtējo glupo dāmīti, kas ir tikai plāksteris viņas, redz ideālās sievietes vietā, grauza ilgi līdz es sapratu, ka tas nav priekš manis, ka esmu pelnījusi kādu labāku.