ups,pazaudēju

Reitings 3273
Reģ: 16.06.2012
Padalaties ar to, ko dzīvē esat pazaudējušas, bet nu tādas reālas lietas (nauda,telefons,maks utt.). Kā arī ar to, vai ir izdevies šīs lietas pēc tam atrast, un kā tas izdevies.

Iespaidojos no Izgāžam dusmas un paliks vieglāk! diskusijas, kur citas rakstīja, ko pazaudējušas un kā atguvušas. (l)
17.08.2013 17:51 |

Reitings 870
Reģ: 16.01.2013
Man ik pa laikam pazūd kāda zeķe no pāra,nekad nevaru atrast. :D
18.08.2013 16:51 |

Reitings 118
Reģ: 22.11.2012
Pirms divām nedēļām mob telefonu pazaudēju ..neatradu, bet es nebēdājos, man viņš nepatika tā vai tā
18.08.2013 17:58 |

Reitings 2840
Reģ: 29.01.2009
nekas tāds svarīgs nav pazaudēts, bet visvairāk žēl,ka pagājušo gadu nejaušām izmetu(vismaz mājās nevaru atrast) mistkastē divus gredzenus,kas man ļoti bija mīļi. Divas reizes ir nācies šķirties no sava maka, pamatskolā nozaga viena meitene (kas starp citu ir arī šajā portālā), tas maks bija ļoti mīļš, jo krusttēvs bija uzdāvinājis, vidusskolā pati aizmirsu maku ēdnīcā un pēc tam,kāda skolotāja bija atradusi maku mistkastē izmestu, protams naudas vairs tur iekšā nebija,bet galvenais,ka maks bija atgūts. Vienreiz man centās nozagt telefonu, bet es ātri to konstatēju un atguvu savu telefonu.

Pati bieži esmu atradusi naudu, lielākais guvums 20ls. Esmu atradusi arī telefonus, bet parasti atdod atpakaļ (jo nekas normāls nav atrasts :D ), etalonus,bankas kartes, bet parasti sakontaktējos ar tiem cilvēkiem :)
18.08.2013 18:58 |

Reitings 1823
Reģ: 17.05.2013
īsti tā neko neesmu pazaudējusi tikai kādu cimdu vai pari cimdus. :D
Vairāk lietas man ir kāds palīdzējis lai pazūd piemēram soma ar televonu un maku, maks ar naudu un protams ļaunais neģēlis to nemaz neplānoja atdot, ja vien es zinātu kas to ir izdarījis...:(
18.08.2013 20:57 |

Reitings 1997
Reģ: 30.06.2009
Pielaikošanas kabīnē atstāju somu ar maku.To,ka man nav ne somas,ne maka sapratu citā veikalā,kad biju atradusi sev topiņu un sapratu,ka man nav somas.Rokoties atmiņa atcerējos,ka skaļruņos teica,ka pielaukošanas kabīnē atrasta soma(ironiski,bet tai brīdī,kad to dzirdējusi nodomāju,ka,kas tie par idiotiem,kas savu somu aizmirst-izrādās es pati ) .Veiksmīgi atguvu.
18.08.2013 21:51 |

Reitings 1997
Reģ: 30.06.2009
Ā vēl šopavasar pazaudēju atslēgas.Un sapratu,ka sū lieli,jo durvis saplīsušas un atvērt tās var tikai ar atslēgu,rokturis vienkārši nedarbojas,bet es iekšā ar 3 suņiem,kuriem vajag laukā un vajag tagad nevis kaut kad pēc sutkas vai vairāk,kad varētu abtraukt draugs ar savu atslēgu.Bļaudama izārdīju visu māju,līdz atradu pakārtas uz drēbju pakaramā zem mēteļa :D
18.08.2013 21:57 |

Reitings 2957
Reģ: 03.03.2013
vēl makdonaldā atstāju divus gredzenus, atstāju uz paplātes, vot tas bij skumji :( un arī zelta krustiņu pazaudēju , par to pat asaras acīs ieskrēja ka sapratu ka kaut kur izkritis no maka :(
18.08.2013 23:53 |

Reitings 19
Reģ: 21.10.2009
pirms gadiem 5iem vasaras beigās pazaudēju peldiķi. visu lielo istabas skapi, visas savas drēbes toreiz izrevidēju - nekā! un tad pēkšņi pagājšvasar, pavisam negaidīti atradās :D
19.08.2013 00:45 |

Reitings 503
Reģ: 11.05.2011
atceros bērnībā ļoti bieži zuda skolas bibliotēkas grāmatas, par dažām man liekas pat maksāju :D
Tagad jau lielai meitenei esot visbiežāk zūd kosmētika - lūpu spīdumi, acu zīmuļi un auskari!kā citam cimdi, man auskari visi pa vienam :D. Bet pa šogadu esmu pamanījusies pasēt pārāk daudz :( jauns telefons, maks, satīna žakete, vairākas šalles un dažādas naudas summas. Pamatā viss klubos.
19.08.2013 01:22 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Fui, man pat negribas sākt domāt, ļoti pārdzīvoju vienmēr. Jo katra no tām lietām ir bijusi glīta un neaizstājama - vai tas būtu transportā atstāts brunais ādas cimdiņš, baltais lietussargs, no mašīnas ārā kāpjot izmesta berete ar pērlītem... vai pēdējais - burvīga bērna jaciņa ar bantēm, kādu ne ar uguni vairs sameklēt....

Ar atslēgām, makiem, telefoniem esmu malacis, nekad neesmu pazaudējusi. Bet smukumlietas... tiiik daudz.. :(
19.08.2013 01:24 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Biju saposusies kādam pasākumam un vēlāk pārnākot mājās atklāju, ka esmu pazaudējusi vienu no zelta gredzeniem (viņš man vienmēr bija tā kā nedaudz par lielu). Acīmredzot bija kaut kādā brīdī noslīdējis no pirksta. Bija ļoti žēl, bet liels bija mans prieks, kad dažas dienas vēlāk atradu šo gredzenu kādā no skapja atvilknēm. Tad atcerējos, ka pirms iziešanas kaut ko biju meklējusi šajā atvilknē un gredzens tur arī palika. Uzreiz aiznesu šo gredzenu samazināt, lai vairs neatgadītos kas tamlīdzīgs.

Skolas laikā kāds man nozaga manas mammas paštaisīto maciņu. Mamma man no ādas bija uzšuvusi tādu kā nelielu maisiņu uz kakla karamu. Ļoti ērts un skaists bija. Nozaga skolas ģērbtuvē, kur mēs pārģērbāmies sporta stundai. Toreiz daudziem tika nauda nozagta, bet man nauda ar visu maku. Tā arī neatguvu to nekad...
19.08.2013 02:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits