Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Gatavot dienu pirms svinībām

 
Reitings 171
Reģ: 08.09.2011
Situācija ir tāda, ka svinību dienā nav iespējams neko pagatavot. Kuri ir tie ēdieni, kurus jūs esat gatavojušas iepriekšējā vakarā un nākamajā garšo labi?
Padalieties ar idejām, citādāk būs jāizmanto variants B - pasūtīt gatavu.
15.08.2013 18:53 |
 
Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Gaļas, salāti, kūkas,cepumi
15.08.2013 18:56 |
 
Reitings 171
Reģ: 08.09.2011
Ne jau visas gaļas, kūkas pagatavojot iepriekš, viņi nākamajā dienā ir labi. Īpaši jau salāti - tos tiešām iepriekš nevar taisīt, kur nu vēl vasarā.
Gaidīšu vēl kādu viedokli.
15.08.2013 18:59 |
 
Reitings 469
Reģ: 03.07.2012
Lavašu vienmēr gatavoju dienu iepriekš, tieši labi, ka pastāv un kārtīgi savelkas.
Tiramisu arī vienmēr gatavoju dienu iepriekš. Tas pats - labāk tieši ir, ka kārtīgi savelkas.
15.08.2013 19:00 |
 
Reitings 171
Reģ: 08.09.2011
Par lavašu biju piemirsusi, paldies, ka atgādināji.
Tiramisu pēdējā laikā tik ļoti apnicis, ka gribās ko citu no saldā.
15.08.2013 19:02 |
 
Reitings 1823
Reģ: 17.05.2013
Es parasti sagatvoju salātus un arī gaļas sataisu dienu iepriekš un ledusskapi, un nekas nekaiš. Nav jau jātur siltumā.
Kūkas arī parasti dinu iepriekš sagatavoju.
15.08.2013 19:02 |
 
Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Rosolu gan ir jātaisa dienu iepriekš, vai vismaz no rīta,ja grib vakarā pasniegt. Lai ievelkās tā garša. Tādus kāpostu salātus un gurķu/tomātu, tādus protams nevar taisīt iepriekš.
Kūkas lielākā daļa var stāvēt nakti, nekas viņām nenotiks.
15.08.2013 19:03 |
 
Reitings 1078
Reģ: 24.10.2009
Tieši gaļas salāti gatavoti iepriekšējā vakarā nākamā dienā garšos labāk jo būs savilkušies. Un protams lavaši. Pārējo jau var vienkārši sagriezt iepriekšējā dienā un pirms likšanas galdā sajaukt.
15.08.2013 19:03 |
 
10 gadi
Reitings 343
Reģ: 03.04.2012
Linda, nepiekrītu Tev par salātiem. Iepriekšējā dienā esmu gatavojusi salātus un vienmēr tie ir bijuši ļoti garšīgi un svaigi arī nākošajā dienā (neskatoties uz to, ka ir vasara jeb ziema). :)

Vēl, protams, var taisīt kūkas, kā jau Marilyn ieteica. Smalkmaizītes, groziņus vēl var. Piemēram, gaļu vari iemarinēt un nākamajā dienā likt cepties cepeškrāsnī - tur jau nav jāstāv klāt.
15.08.2013 19:04 |
 
Reitings 171
Reģ: 08.09.2011
Laikam būs jāiztīra tukšs ledusskapis, lai ir vieta un var visu salikt.
Paldies par viedokļiem.
15.08.2013 19:04 |
 
Reitings 1078
Reģ: 24.10.2009
un kūku jebkuru kādu izvēlēsies ir jātaisa dienu iepriekš jo tai arī jāsavelkas un tad tā būs garšīgāka. Protams viss jātur leduskapī jo ārā ir vasara un tas arī nekas nebojāsies.
15.08.2013 19:05 |
 
Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
gaļas praktiski visas vienmēr gatavoju iepriekš (ja vien nav paredzēts siltais galds, bet pat tad dažreiz jau iepriekšējā dienā sagatavoju gaļu).
Salātiem var sagriezt visas sastāvdaļas un svinību dienā tika visu sajaukt kopā. Atceros kā bērnībā pirms lielām svinībām vienmēr griezām rosolu u.c. salātus jau iepriekšējā dienā.
15.08.2013 19:06 |
 
Reitings 469
Reģ: 03.07.2012
Nu medus kūka - arī vienmēr, cik atceros, ir taisīta dienu iepriekš.
15.08.2013 19:07 |
 
Reitings 10816
Reģ: 29.01.2009
siera kuuku gatavo-atri un viegli,un ljoooti garshigi :D un dienu ieprieksh :D
15.08.2013 19:08 |
 
Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Aukstās kotletītes ir garšīgas, lavaša rullītis, gaļas salāti, siera salāti, baklažānu rullīši nākamajā dienā ir ok, cepumiņi, kūkas..
15.08.2013 19:13 |
 
Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
Lavašs, gaļas salāti, sautēti kāposti, krabju salāti, siera salāti.
Medus kūka, siera kūka, ruletes, cepumi.
15.08.2013 19:31 |
 
Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Aukstā gaļa, kā arī liellopu gaļu ar tunča mērci, tā tiek pasniegta auksta.
15.08.2013 19:37 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits