izmisums -> depresija

Reitings 500
Reģ: 31.07.2012
Ko jūs darat kad uznāk izmisums? Kā turaties pretī depresijai? Nezinu ko iesākt, nav plāna.
15.08.2013 17:53 |

Reitings 500
Paldies Rolla, tiešām man tieši tā arī ir. Pēc noteikta laika esmu atgriezusies turpat kur biju sākumā.

manas problēmas ir ļoti sarežģītas, šaubos, ka zāles stipri palīdzēs. protams ir doma dzert, bet es taču jūtu apmēram kas man līdz kas nē. diezgan grūti pieņemt faktu, ka palīdzēt var iespējams vienīgi veiksme.
15.08.2013 18:25 |

Reitings 500
ja ir tāds raksturs kā man tad dzīve izvēršas par īstu murgu.
15.08.2013 18:27 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
ja ir tāds raksturs kā man tad dzīve izvēršas par īstu murgu.

Tād jācenšas tas mainīt. Kādi tad vēl ir varianti?
15.08.2013 18:32 |

Reitings 108
Reģ: 10.09.2012
Nevar ta muzigi but - tikai problemas vien. Ar laiku izkepurosies, bet tagad sac ar mazuminu, piemeram, atrodi darbu un kad jau pati pelnisi, tad, iespejams, lielaka dala problemas pazudis pasas no sevis. Reti kurs tads cilveks ir, kuram viss uz paplates pienests, ta ka nepardzivo, neesi Tu viena tada. Sac ar maziem merkiem, visu uzreiz tapat nevar dabut. :)
15.08.2013 18:33 |

Reitings 500
Desiree, paldies. ļoti palīdz uzmundrinošie vārdi. nenormāli palīdz. uzreiz vieglāk.
reizēm jūtos kā istabas puķe izstiepta laukā, vajag tikai to ienest istabā, lai viss būtu ok.

es to visu esmu darījusi. darba meklējumi utt. īstenībā šobrīd esmu ļoti tuvu tam ko vēlos pa īstam. tikai ir šis laika sprīdis, kurā nespēju sakarīgi neko novērtēt. it kā man kāds būtu iešāvis sirdī un vajag laiku, lai pārietu sāpes.

mainīt raksturu? es nevēlos mainīt savu raksturu. vienīgi stiprināt nervu sitēmu, bet citu gan neko.
15.08.2013 18:40 |

Reitings 1613
Reģ: 09.03.2010
Jasmīns tad vienigais, ko es tev varu ieteikt, ir jastrada ar sevi un sevi jamaina. Ir japiespiezas, ta vieta lai valatos divana un gruzitos, ir jasanem sevi rokas un jacelas augsa. Raksturu izmainit ir gruti, bet ne neiespejami. Izmegini japanu metodi ar 10 minutem diena. Esi tada, kada velies but. Un pec laika, tas darbosies autmatiski.
Ja mums ir dota si dzive, tad mums ta ir jadzivo. Jo nevaram drosi zinat, vai pec tam bus vel nakosa :D
Sac no mazumina, centies atrast darbu, vienalga kadu sakumam. Pelnisi savu naudinu, tiksies ar vairak cilvekiem. Istie cilveki pasi atnaks!!!! Tos nevajag meklet.
Iemeslu dzivei ir daudz, padoma cik pasaule ir plasa, cik ta ir brinumaina, ir tik daudz vietas kur pabut un tik daudz ko redzet. Cik dazadi cilveku taja dzivo. Cik lietu tu vari no sirds izbaudit- udens peldi, masazu, siltu teju rudens vakara, seksu, garsigu edienu! Padoma, cik daudz pozetivu emociju ta mums var sniegt. Tuvinieki un draugi, kuri mus mil! :) Ir jaatver acis un japaskatas visapkart, japienem izaicinajumi, bet taja pasa bridi jacentsas dzivot viegli! :)
Izzini sevi, lietas kas tev patik, un kas tevi dara laimigu- dari to, tas ir vislabakais merkis!
Tu esi valdniece par savam domam, tu pati vari izveleties ko domat!!!
Veiksmi!
15.08.2013 18:44 |

10 gadi
Reitings 361
Reģ: 31.03.2009
man arī bieži uznāk depresija. Vajag dzert nervostrongu.
15.08.2013 18:46 |

Reitings 500
es domāju, ka no tām zālēm naktīs negulētu, jo man ir ļoti dabisks miegs un zāles jauc visus līdzsvarus
15.08.2013 18:50 |

Reitings 500
apbrīnojami cik komplicētas mēdz būt problēmas. citam viss ok, citam samezglojumi tādi, ka nevar tikt gudrs ne pa kam
15.08.2013 18:51 |

Reitings 254
Reģ: 22.07.2013
Ja runa ir par t.s. sajuutu- "melnie naak virsuu", tad izraudos un izrunaajos (visbiezaak ar viiru, vai arii piezvanu draudzenei). nekaadi dizhie padomi nav vajadziigi, liidz tie nonaaku paati
15.08.2013 18:52 |

Reitings 298
Reģ: 09.01.2013
Visu problēmu cēlonis tev ir nezināšana, neticēšana tam uz ko patiesībā tu esi spējīga.

Personīgi esmu bijis un pa retam attopos mēslos, kuros liekas nereāli atrast izeju, bet tomēr piestrādājot pie tā, no tiem izkulties var. Piekritīšu jā ir sasodīti grūti krist un attapties bedrē no kuras ilgi esi rāpies ārā. Tomēr te parādās rakstura noturība, spēja nepadoties un virzīties uz priekšu, kaut sajūtu līmenī jūties itkā kāptu par eskalātoru otrā virzienā. :D
Kā ar to tikt galā.
1. ja nepatīk noteikumi maini tos
2. Tu un tikai tu nosaki to, kas ar tevi notiek.
3. Viss ko tu dari, dari cik labi vien spēj. neslinko, nehaltūrē, bet ieliec daļu sevis - un tad ja pat iegūtais nav tik labs, kā cerēts tu zini, ka esi izdarījis visu, ko spēji un būsi lepns par paveikto.
15.08.2013 19:46 |

Reitings 533
Reģ: 02.08.2011
Par Nervostrong..
Tas tieshaam paliidz,turklaat taa nav kiimija,tie nav nekaadi antidepresanti vai trankvilizatori,kas nomierina,vai liek visu skatiit gaishaak.
Es varu 100% apgalvot,ka tos ir veerts dzert,jo pati esmu guleejusi slimniicaa,tajaa,kur aarstee depresiivos un paareejos trakos :D Un es zinu,kaa iedarbojas kiimija un varu saliidzinaat ar nervostrong. Turklaat-tur ir B grupas vitamiini,kas tieshaam ir vajadziigi, tad ja ir shaads staavoklis.
Turklaat,tici,tev liidz depresijai veel taalu,ja,kaa saki,veel lako nagus un seedi sheit. Taapeec neieskaidro sev kaut kaadas mulkjiibas,jo negatiivais materializeejas daudz aatraak,kaa pozitiivaas domas. Padzer Nervostrong(vismaz 3 meeneshus) un ej aaraa,elpo svaigu gaisu, dari visu to,kas sagaadaa prieku.
Nav veerts sevi nogruziit liidz klinkjim-peec tam pati grauziisi pirksots par tik bezjeedziigi paseetu laiku.
Tici,es esmu bijusi tik dziljaa bedree,ka visiem likos norakstaama,ja es varu izraapties un buut tieshaam apmierinaata ar dziivi,tad to VAR JEBKURSH.
15.08.2013 21:08 |

Reitings 847
Reģ: 29.01.2009
daudz nervozēsi piemetīsies aši veģetatīva distonija un tad nu sāksies visādas mistiskas veselības problēmas, tici man tas nav to vērts, ja kau kas neapmierina savā dzīvē tad tikai apzinoties kas un ejot uz to, lai mainītu esošos situāciju, un b grupas vitaminus pastiprināti uzņemt, jo tie arī der "tvaika nolaišanai".
15.08.2013 21:17 |

Reitings 500
Neprātīgs, paldies es zinu, ka tā ir nezināšana. vienīgi zināšana brīžiem man liek justies vēl drausmīgāk. man šķiet vieglāk būtu neko nezināt. bet esmu pārāk dziļi tajā visā, tagad nekāda atpakaļceļa vairs nav. tikai uz priekšu.
16.08.2013 14:03 |

Reitings 500
ja kau kas neapmierina savā dzīvē tad tikai apzinoties kas un ejot uz to, lai mainītu esošos situāciju

Es to daru, tikai tas nav viegli. Tas ir smagi
16.08.2013 14:24 |

Reitings 36
Reģ: 05.09.2012
Es teiktu,ka depresija rodas,ja ir pārāk daudz laiks, lai domātu gan par ikdienas, gan citām problēmām, respektīvi, persona sāk ciest no paaugstinātas domāšanas, kura rezultātā rodas neapmierinātība. Domāju, ka labākais veids, lai cīnītos ar to, ir darbība(lietas,kuras tev liekas patīkamas), bet lai to uzsāktu, protams, ir nepieciešams liels spēks un vēlēšanās, kuru var iegūt no vistuvākā cilvēka, vai nu drauga/draudzenes,ģimenes vai draugiem.
16.08.2013 14:35 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits