Brīvdienas šķirtiem

Reitings 547
Reģ: 04.03.2009
Pēdējā laikā esmu ļoti neapmierināta ar sava puiša darbu un brīvdienām. Viņam ir klaiskais darba laiks, bet viņš bieži strādā arī vakaros un brīvdienas birojā. Divas pagājušās nedēļas nogales viņš nostrādāja, tā kā mums kopīgas brīvdienas nebija. Arī nakamajā weekend viņš visticamāk strādās. Tad nu šī tuvojošā nedēļas nogale ir faktiski pēdējā vasaras nogale, ko varam pavadīt kopā. Es jau izdomāju, kur bruksim, ko darīsim. Bet tagad viņš man paziņo, ka labāk grib aizbraukt viens uz laukiem ar savu labako draugu iedzert, relaksēties, atslābināties no visa. Negrib nekādu romantisko nedēļas nogali ar mani, jo tā esot vairāk mana izklaide un viņam jaiespringst, bet viņš grib tā pa vienkaršo atpūsties no visa.
Vai es tiešām prasu par daudz? Vai man vienīgajai ir svarīgi būt kopā ar viņu? Un vai tas ir normāli, ja tev ir standarta 8h darbadiena 5x nedēļā, bet projektu tik daudz, ka jāiet uz darbu visas brīvdienas, vakarus.
14.08.2013 09:07 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Autorei ieteiktu iemaaciities dot viirietim atlaides, pashai neplaanot kaut kaadus tur mega pasaakumus, ja jau otrs ir taa paarstraadaajies peedeejaa laikaa, bet apvaicaaties viirietim, ko vinjsh veelaas dariit. Ja es norukaatu meenesi bez briivdienaam un kaads mani meeginaatu vieniigajaa briivajaa dienaa aizvilkt uz kaut kaadu spa, kino vai veel kaadu padariishanu, noteikti nepiekristu. Ja viirietis ir kaa izspiests citrons, tad visticamaak, vinjsh vairaak ilgosies peec nedeeljas nogales bez skuushanaas, pilniigaa mieraa pie alus pudeles un sabuuveejot meeslu kaudzi blakus atpuutas kreeslam. Ja sieviete neveelaas vinju saprast, tad vinjsh aizbeegs pie drauga uz skjuuni, lai tikai dabuutu sev tik ljoti nepiecieshamo relaksaaciju.
15.08.2013 02:06 |

Reitings 187
Reģ: 11.05.2013
Izklausās pazīstama situācija.98% viņam ir cita.
15.08.2013 02:22 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Sākumu lasīju,beigās jau tikai pārskrēju pāri. Tātad mans rezumē

Līva ir stulba aita.

Daudzas meitenes atkal parāda to,ka ir lielas histēriķes un jāpiekrīt tekstam,ko te izteica "nav brīnums,ka krāpj"
Ļauj braukt. Viņš ir noguris un romantiska nedēļas nogale neliks atpūsties. Tas,ka tev bez viņa nav draugu,nav ko darīt un vispār jūties nepilnīga ir tikai un vienīgi tevis pašas problēma. Tu,protams,vari zāģēt un izspiest romantisku vīkenu no viņa,sakostiem zobiem. Bet tu arī vari būt saprotoša draudzene,kura ļauj savam draugam atpūtināt smadzenes no darbiem.

Smieklīgi ir,kad vīrietis grib kādu vīkenu iedzert ar draugiem,tas uzreiz ir alkoholiķis,kuram tā ir vienīgā kvalitatīvā laika pavadīšana,bet sieviete,kura katru vai katru otro vakaru trekterē ~2glāzes vīna,nav nekas traks :D
15.08.2013 07:35 |

Reitings 547
Reģ: 04.03.2009
Vakar mums bija tik mīlīgs vakars. Par ilgiem laikiem atnāca mājās laicīgi. Ielīda gultā, paņēma mani azotē, un tā mēs nogulējām līdz pat rītam.
Saprotu, ka viņš ir pelnījis tādu atpūtu, kādu viņš vēlas. Es izteikšu vēlmi braukt līdzi uz laukiem. Ja viņš būs pret, tad, protams, nebraukšu. Bet, ja gribēs, lai braucu, tad braukšu līdzi.
15.08.2013 08:14 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits