Pagaajusho vasaru pavadiju ar lielisku puisi. Bijam attiecibaas, viss bija supper, harmonija, vnm biju prieciga un laimiga, nekadu stridu, pirmo reizi man bija tik tiesham lieliskas attiecibas.. Diezheel viss beidzas, kad aizbraucu septebrii apmainas programmmaa. Kaa viss beidzas? Tas bija drausmigi, vins oktobrii man neko nesakot atbrauca te, lai mani apsveiktu dzimshanas dienaa..Bet es jua pedejaas nedeeljas jutu, ka jaaizbeidz viss ar vinu. Nezinu, vnk vinu vairs negribeeju.. Drausmas.
Tgd jau gandriz gadu esmu attiecibaas ar shejienieti. ZInu ka vins nav mana muuzha milestiiba, arii ka braukshu uz LV pec 2 meenesiem, nedomaju vinu aicinat lidzi, vismaz ne uzreiz. Parak liels solis prieks manis. Gribu tikt atpakal savaa realitatee un tad saprast vai arii LV nevaru bez vina.
Tomeer pedejos meeneshus daudz domaju par savu bijuso. Galvaa salidzinu attiecibas. Ieprieksejaas attieicbaas valdiija prieks, harmonija, uzticiiba, nekadu stridu, vnm biju prieciga, smaidiga, laimiiga..+ ar katru dienu jutos arvien sliktaak par too kaa visu izbeidzu, nozheeeloju. Un vispar kkur dzili sirdii juutu ka pazaudeeju "savu" cilveeku...
Lieta taada, ka 2 menesus peec musu skirsanas vins sagajas ar meiteni, kurai ir beerns..sobriid vini ir kopaa, dziivo kopaa.
Bet mani nebeidz nomaakt domas, ka vins sagaja ar vinu aiz izmisuma, jo esmu parliecianta ka pec manis vins loti pardzivoja. Liekas, ka vini joprojam ir kopaa, jo saprata ka isnibaa ir labi kopaa, abi pietiekami veci cilveki, izdomaja ka janostabilzejas, javeido gimene. Es vnk neticu ka tur ir lielaa milestiiba. Neticu.
Gribetu loti vinam uzrakstit, izstastit savas sajutas. Zinu ka ir pa veelu Bet man ir tik loti bail, ka varbut arii vins domaa par mani. Liekas, ja jau domaa, tad jau man rakstiitu ne? Bet es arii esmu attiecibas, bet domaju par vinu..varbut vinam ir taapat..
Es netaisos bojaat vina siibriizha attiecibas..bet mani beidz nost doma, ka varbut ar vinu viss vel butu iespejams.
Rakstit? Ja vins man atbildetu, ka ir par velu un ka ir laimigs ar to meiteni, es pilnibaa liktos mieraa..bet kamer esmu nezinjaa..
Ko juus daritu? Risketu, ja justu ka tas ir juusu cilveeks? Vai tomeer liktos mieraa un pat nemeginatu? Kas bijis tas bijis? Pagaatne?