Sveikas!
Jau pirms kāda laika rakstīju par vīrieti, ar kuru biju jau pazīstama, bet, pēc viena vakara klubā sekoja arī turpinājums.
Nekas tagad nav ne īsti sācies, ne beidzies. Turpinām sazināties ik pa laikam, simpātijas viennozīmīgi ir, bet liekas, ka viņš nevēlas neko vairāk kā vieglu, vasarīgu romāniņu bez saistībām.
Pēdējā sarakste notika vienu piektdienas vakaru, kad ballējos, un viņš piedāvāja aizvest naktī mājās. Es zināju, kā tas beigsies, ja piekritīšu, tāpēc nolēmu neko neatbildēt, arī tēlojot "nepieejamo sievieti". Beigās viņš vairākkārt zvanīja, no rīta rakstīja - kur esmu palikusi utt. Tātad nav vienalga..bet nekas tālāk nenotiek!
Viņam tuvojas dzimšanas diena. Viena draudzene ieteica, ka tas ir labs iemesls, lai parādītu, ka varam izklaidēties arī ārpus gultas, un kādā dienā (saistot to ar dz.d. atzīmēšanu), spontāni uzaicināt. Piemēram - esi pēc stundas tur un tur, un viss. Doma ir par kādu aktīvu atpūtu, piedāvājumi ir dažādi (kartigi, kuteri, lidojumi utt.). Varbūt tā viņš iepazītu mani nedaudz savādāk, bet tomēr biedē viņa reakcija, jo mēs tomēr neesam pāris...bet tikai friends with benefits!
Kā jūs rīkotos? Vai šādu pārsteigumu rīkotu? Ja jā, ko tieši un kā pasniegtu, lai nav neērta situācija, ka kaut ko tādu rīko meitene (kaut gan vairāk to parasti dara pārīši un vīrieši)