Nakts maiņas

Reitings 14
Reģ: 05.05.2013
Labs vakars Jūsmājās :)

Pirms nepilna mēneša uzsāku attiecības ar burvīgu puisi. Bet te ir viens mazs (vai liels) bet.. Mūsu darba laiki galīgi nesakrīt. Līdz ar to tikties ir kā ir. Ja man ir tipiskais biroja darba laiks, tad viņam ir maiņu darbs, kur ir nakts maiņas un arī dienas maiņas. Tikties mēs varam labi ja reizi nedēļā, vai nu kad viņam dienas maiņa uz īsu brīdi vakarā. Kad viņam nakts maiņa, tad vispār vakars uz ezera, jo viņš strādā, kad es guļu, un otrādi. Līdz ar to pat īsziņas vai zvani lāgā nesanāk.

Tad nu man ir jautājums mūsu viedajiem attiecību Guru. Kā uzturēt to interesi par otru pašā attiecību sākumā? Ja ņem vērā viņa darba specifiku
11.08.2013 20:03 |

Reitings 2796
Reģ: 20.10.2009
es, piemēram, arī strādāju vēlu, naktīs, bet nestrādāju:
kaut kaadaa noliktavaa pa naktiim).

un ja arī strādā- nejau tas ir galvenais..!
Varbūt puisim šis ir pagaidu darbs..

Deeremi, bet Tev jātiek skaidrībā, ja Tu ar to netiec galā, tad nekas nebūs, jo agri vai vēlu sāksies visu sieviešu mīļā zāģēšana- Tev tikai darbs, Tev nav laika man, bla bla...
11.08.2013 23:58 |

Reitings 1249
Reģ: 07.06.2010
Kāds prieks (nosacīti) redzēt, ka daudziem pāriem ir tikpat grūti.

Ar visu to, ka dzīvojam kopā un pat strādājam vienā uzņēmumā, kopīga laika mums ir tik maz. Tik ļoti pietrūkst. Bet nu mēs kaut kā ļoti cenšamies izbaudīt to reto laiku. Es speciāli ceļos pēc 3h miega, lai tikai rīta kafiju padzertu ar viņu. Vai viņš pamostas naktī, kad es atnāku no darba. Ir ļoti grūti, bet nu pagaidām tiekam galā.
12.08.2013 01:36 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
man tā bija un ir vēljoprojām. tikāmies varbūt kādu reizi darbdienās, bet vispār brīvdienas pavadījām kopā. dzīvojot kopā, protams, ir vieglāk. vai arī brīvdienās viņš strādā? neuzskatu, ka pārāk bieži randiņi ir laba lieta. cilvēki viens pie otra pārāk ātri pierod un tad vairs nevar saprast, kas ir kas. protams, vienmēr gribējām paildzināt tikšanās brīžus vai biežāk tikties, bet tas viss tomēr ir tiiik patīkami.
tagad nesen bija tā, ka draugs strādāja no rīta līdz vēlam vakaram. nu faktiski maz redzējāmies. tagad būs atkal naktis, bet tas jau nav pats galvenais dzīvē. man ir laiks sev un citām lietām. nav jau tā, ka jūs mēnešiem neredzaties.
12.08.2013 12:14 |

Reitings 8272
ja tas ir pagaidām, tad kas ir pāris mēneši salīdzinājumā ar visiem gadiem, kas vēl priekšā?
ja starp jums valda patiesas jūtas, tad šīs retās tikšanās ir nieks salīdzinājumā ar to, kas jūs vēl sagaida priekšā. tās nudien nav lielākās problēmas attiecībās, par ko tagad būtu jāstreso.
12.08.2013 12:18 |

Reitings 8272
ja viņš tev raksta, zvana, viņš tevi aicina uz randiņiem, tu jūti viņa rūpes par tevi, tad viss ir kārtībā. nevajag jau pārspīlēt ar to intereses noturēšanu. tu drīzāk noturēsi viņa interesi tad, kad nečīkstēsi katru dienu, kad jūs varēsiet tikties, bet gan ļaut viņam pašam tevi uzaicināt uz tikšanos. tas nebūt nenozīmē, ka tev viņam vispār nav jāraksta, bet ļauj vīrietim būt vīrietim, bet brīvajā laikā sakārto savas lietas.
12.08.2013 14:36 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Es tā dzīvoju jau 4 gadus :D un neko..vismaz nav laika izbesīt vienam otru un mīlestība 4 gadu laikā nav zudusi..tad tika paaugstināts un darba palika arvien vairāk, bet ilgošanās sajūta dubultliela. tad nu katru brīvo laiku pavadam kopā un kopīgās brīvdienas un vakarus pavadam kopā...
12.08.2013 14:42 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
lasi - taadu, kurs nestraadaa kaut kaadaa noliktavaa pa naktiim

:D dažam derētu izlīst no alas un pačolēt, cik daudzās darba vietās ir maiņu darbs.
12.08.2013 14:43 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
cik daudzās darba vietās ir maiņu darbs.

Nu paarsvaraa nekaadus baigi labos amatus, kur jāstrādā pa nakti, neesmu dzirdeejusi.
12.08.2013 15:05 |

Reitings 8272
nu labi, ja čalim mēneša beigās pat nav naudas transportam, lai aizbrauktu pie mīļotās, ir jāaizdomājas..
mans draugs strādā maiņu darbu un pelna diezgan labi. tā kā ne visi maiņu darbi ir ar zemu atalgojumu
12.08.2013 15:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits