Marriage fail

10 gadi
Reitings 16
Reģ: 11.08.2013
Mana laulība ilgst mazāk par gadu.. Viņš mani bildinàja drīz pēc iepazīšanās un es piekritu. Kad rozā brilles paslīdēja zemāk , es vairs nebiju pārliecināta, ka vajag tādas kāzas. Ierosināju-labāk tikai sarakstamies. Mēnesi pirms kāzām es vairs nebiju pārliecināta, vai maz vajag sarakstīties. Es ļoti mocījos ar lēmuma pieņemšanu, bet domāju, ka padoties pirms pašas laulības noslēgšanas būtu gļēvi un pati sev apsolījos darīt visu, lai mums viss sanāktu. Darīju, ko varēju, bet mēs esam kā suns ar kaķi. Mani nepamet tā sajūta, ka viss beidzies lāgà nesācies. Remontējam viņa dzīvokli, mani vecāki tam nolūkam uzdāvināja pieklājīgu naudas summu, pati visu mūsu kopā būšanas laiku esmu ielikusi tur visu brīvo naudu. Man ir intuīcija, ka nākotnē mums nekas nesanāks, pat ja es viņu mīlu. Mani bez visa tā moka kauns par neveiksminieces statusu, ar šausmām iedomājos kā pievilšu savus vecākus un kāda būs draugu reakcija. Viņi teiktu, ka tik ātri nevajag padoties, bet es redzu, ka nekas nestrādā. Es nezinu, kā labāk rīkoties-mēģināt tomēr?
11.08.2013 00:11 |

Reitings 2482
Reģ: 18.07.2012
Varbūt mazāk vajag domāt, ko citi par to teiks, jo runās pat tad ja viss būs kārtībā. Pašlaik tu eksistē. Ir laiks dzīvot! Izdari pareizo izvēli
12.08.2013 22:46 |

Reitings 309
Reģ: 17.06.2013
Oi, veca, ir tak pari, kas apprecas un pec dazam dienam izskiras. Un to visu zin, ne tikai vinu draugi un radi, bet visa pasaule to lasa presee.:D Turi vesu pratu, dzivo tak sev, nevis citiem. Ja nav, tad nav - skiries. Tuvakie un svarigakie cilveki sapratis, par parejiem - pofig!
12.08.2013 22:52 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
nu ar šādu attieksmi tomēr nevar dzīvot kopā. un, jā, pat ja jūs dzīvojat šķirti (katrs savā dzīvoklī), jūs skataties laulībā tik ilgi, kamēr nav tiesas sprieduma par to, ka jums ir šķirta laulība. no sākuma, manuprāt, vienmēr visiem ir liels šoks un visi grib atrunāt, bet, ja esi izlēmusi, tad turies stingri pie sava lēmuma.
turklāt, tu esi ieguldījusi savus līdzekļus arī dzīvoklī. kādā sakarā viņš to uztver kā tikai savu? es tavā vietā bēgtu ko kājas nes. un diez vai, ka naudu atgūsi, bet, ja tu strādā un tev ir nauda, tad es uz to vsp neskatītos, lai aizrijas ar to naudu.
13.08.2013 10:39 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits