es nezinu, kam buutu jaanotiek, lai aizietu paalii uz randinju, lai mans partneris no taa randinja notiitos (te jau vairs nav runa par paaris kokchiem), ja taas nav alkoholisma paziimes, tad gan es nezinu, kas tas ir
piekriitu karinjo, es jau pashaa saakuma sapratu, ka tur tas suns apraksts, pashaa pirmajaa diksusijaa, kuru veidoja "skolniece" privaatsklotaajs bija uzcelts debesiis:D un pats traakais ir tas, ka ne jau kuru katru vinjsh grib nokoliit, bet stipri jaunaakas. negribeetos te apvainot cilveeku nepatiesi, bet man jau ir izveidojis priekshtats par to, uz kaadu vecuma grupu shis cilveeks meerkjee, te tikai figuree tas 18, lai taadas, kaa kubiete, nevareetu mentus uzriidiit. ja vienbriid likaas, ka vinjsh ir sieviete, runaajot par sievieshlietaam, tad tagad, redzot, cik laika pavada forumaa, var secinaat, ka visi staasti par sievieshlietaam ir copy paste no googles,un vinjsh ir viirietis... gados... .... esmu saskaarusies ar shaada tipa viirieshiem, veel viena paziime ir tas, cik informeeti vinji ir par IP adreseem, par to, ka internetaa neatstaaj peedas, maskeejaas, taisa n-tos profilus, lai gan visiem ir skaidrs, ka tas ir viens un tas pats tipaazh, lasa gudru literatuuru,lai vareetu paziimeeties...taa vien liekas,ka tevi zinu