esmu viens no gaisa pārstāvjiem - ūdensvīrs. ļoti labi saprotos ar savu gaisa brāli - dvīņiem! kaut kas pie viņiem ļoti velk, saskan, vienmēr ir par ko parunāt un esmu ievērojusi līdzību temperamentā, lai arī katrs dvīnis, ko pazīstu, ir savādāks, attiecības ar šiem cilvēkiem ir ļoti interesantas.. labi saprotos arī ar vēžiem un lauvām. Pēdējā laikā interesantākais ir tas, ka, ja es kādu iepazīstu un veidojas kontakts, šis cilvēks ir vismaz 3-4 zīmju starpā, ar kuriem man parasti arī veidojas labie kontakti. teorija stāsta, ka man nesapas ar vēršiem, nu - dzīvē reāli pierādās! Es , protams, nesaku reālo skaitu, bet, ja pieņemsim es pazīstu 3 vēršus, tad ar 2 no tiem man nebūs pa ceļam ĻOTI. tur vienkārši kaut kas nav :D nespēju komunicēt, rast kopīgu valodu.. ir tikai pagaidām 1 vērsītis, ar kuru attiecības superīgas. Kaut kā arī ar skorpioniem neštimmē,bet pieveru uz to acis, jo pārāk maz pazīstu skorpionus, lai spriestu, ka ar šo zīmi nesader, iespējams vaina, ko horoskops nemaz neietekmē.