Man pilnigaka dilemma, gribetu dzirdet viedoklus, ka jus rikotos un kadi ir jusu uzskati. Lieta tada, ka beidzot varu iesniegt dokumentus uz patstavigo uzturesanas atlauju Kanada. Es 100% atbilstu visiem parametriem, janoliek tikai IELTS tests un jasavac nepieciesamie dokumenti, kas ir nedelas jautajums. Ieprieks mes savas darba atlaujas kartojam caur advokatu, ari soreiz aizgajam pajautat, cik tas maksas, jo caur advokatu kaut ka drosak – slavens kantoris un vini zin, ko dara. Summa kopa sanak ap $8k, ja kartojam pasha, tad ap $2k. Tagad nu dilemma – vai iet caur advokatu vai pasiem kartot? Pikis baigais, ja, bet tomer tas ir vienreizejs pasakums, kas izskir visu musu dzivi, jo ja nedabujam atlaujas, tad japamet valsts. No otras puses, dokumentus javac pasiem, viss japilda pashiem, tad man rodas jautajums, ko tas advokats par tiem 6 tukstosiem dara? Aizsuta musu pieteikumu?
Kada ir jusu attieksme pret tadam lietam? Labak samaksajam lai miers un Berzins, vai tomer censtos pashas?
Vel tada piebildite, kad ieprieks taisijam dokumentus pie advokata – mums atnaca atlauja 10 dienas, kamer daudzi pazinas, kas ir seit gaidija lidz par 10 meneshiem. Nu kaut kam tur jabut starp advokatiem un imigracijas dienestu, jo advokatu kontorim jau ari svarigi, lai mes dokumentus dabutu, jo tas tomer atspogulo vinju reputaciju.
Aj, es nezinu, tik loti negribas maksat, bet no otras puses … ja pashi nedabusim, tad es sev to visu dzivi parmetishu.