Drauga draudzenes

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
Tātad situācija ir apmēram tāda...ar draugu esam kopā gandrīz 2 gadus, bet viņam ir pāris draudzenes meitenes, viņi ir draugi ilgāk kā 2 gadus, tātad vēl pirms satika mani. Ik pa brīdim satiekas un sarakstās. Nav tā ka es uztraucos par to ka viņš varētu mani krāpt vai kas tamlīdzīgs, ja ko gribētu tad tur jau sen viss būtu noticis, bet es nevaru paciest to faktu ka viņam ir jautri un viņš labi pavada laiku ar citu meiteni, jā esmu greizsirdīga, nevaru paciest to ka viņam ir vēl citas meitenes ar kurām viņš var izrunāties, ka viņiem ir kopīgi joki, ka viņas viņam uzticas un stāsta privātas lietas un visas savas ķibeles un tā tālāk. kad redzu kaut kur komentāros ka kāda sūta buču vai ko citu mīļu, no dusmām varu uzsprāgt. pirms tam viņas bija vēl vairāk, bet ar savām scēnām no daudzām tiku vaļā, bet tās tuvākās ir palikušas. Viņš manu nostāju zin, esam par to runājuši, bet atbilde vienmēr viena un tā pati, "esam tikai draugi, tev nav par ko uztraukties" utml. Tad vēl tas ka katrs dzīvojam citā valstī, un satiekamies apmēram reizi mēnesi uz 2 nedēļām. pēdējo reizi kad biju pie viņa, vienai no tām meitenēm, varētu teikt 2 ir tādas tuvas, kuras mani kaitina, vienai no viņām tad bija kaut kādas problēmas ar draugiem, kāds viņu piekrāpa un tad viņa meklēja mierinājumu pie manējā, tās divas nedēļas ik pa laikam viņš ar viņu sarakstās, un es jūtos stulbi, jo esmu pie viņa, tās pāris dienas, ko varam pavadīt kopā, viņš tērē laiku lai "mierinātu" viņu, jo redz viņa arī bija viņam līdzās un atbalstīja kad viņš izšķīrās no ex. ir vēl tā otra, arī lai draugi, baigi jautri viņiem kopā, mīļi jociņi, sirsniņas bučiņas un pārējās muļķības, bet šai ir draugs. Nav sanācis nevienu satikt dzīvē.
Esmu pārāk greizsirdīga? vai ar šo situāciju ir jāsamierinās? jāsamierinās ka viņam ir arī draudzenes meitenes? kāda būtu jūsu attieksme šādā situācijā? vai jums drauga draudzenes ir pieņemamas?
07.08.2013 23:39 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
katru dienu viņi gan nesarakstās, pāris reizes mēnesī varbūt. piekrītu arī tam ka esmu pārāk greizsirdīga un paranoiska, bet esmu tik ilgi viena ar to cīnījusies, ka beidzot vajag vēl kādu viedokli.
08.08.2013 02:42 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Jautaajums autorei - no kaa tu baidies, kaapeec esi atteikusies no sapaziistinaashanas?
08.08.2013 02:46 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
es domāju, ka viņš pūš pīlītes :D
pašās beigās dzirdēju pašu galveno . tajā īsajā laikā, kad esat kopā, viņš labāk mierina savu parastu draudzeni. ar to es gan nebūtu mierā un pateiktu, ko par to domāju. un pateiktu arī, ja nākošajā reizē kāds viņa draudzenei salauzīs sirdi, tad, lai draugs par to pabrīdina, lai tu varētu palikt mājās.
labi, ja viņi vakarā parunā pusstundu pa tel. vai skype, es par to netrakotu, bet ja laiks ar mums tiktu dalīts līdzīgi vai viņai vairāk, es, man tā liekas, ilgi negaidīdama brauktu mājās.
bet vispār attāluma attiecībās ir jārēķinās ar šādām lietām, kā arī ar to, ka jūsu starpā, iespējams, var pastāvēt kādi meli vai citas paralēlas attiecības.
08.08.2013 11:42 |

Reitings 2248
Reģ: 12.03.2009
Es kādreiz svēti ticēju tādai draudzībai starp sievieti un vīrieti, bet diemžēl dzīvē vairākkārt pierādījās pretējais. Agri vai vēlu vismaz vienam rodas simpātijas. protams, izņēmumi ir tie gadījumi, kad vizuāli vienkārši nenormāli viens otram nepatīk. Man ir tādi draugi, ar kuriem nekad mūžā nebūtu kopā tikai viena iemesla dēļ, jo vizuāli pilnīgi garām. Bija man tāds smukais draudziņš, saukājām viens otru par brāli un māsu, pēc tam sākām pa tusiņiem stūros bučoties, kāmēr pārgulējām, un visa mūsu draudzība kaput.
08.08.2013 11:51 |

Reitings 8272
raccoon - es arī svēti tam ticēju līdz brīdim, kad draudzenes draugs man sāka uzmākties un beigās jau nelika mani mierā, rakstīja sms, utt, lai gan es līdz tam domāju, ka mēs esam baigie čomi.

es nesapratu autores rakstīto vienā vietā - ja tu saki, ka viņi bieži sarakstās un viņš viņu mierina sirdssāpēs, tad, kā tas iet kopā ar to, ka tu uzrakstīji, ka viņi mēnesī sarakstās pāris reizes???? te nu iet laikam jautājums, kas ir bieži un kas ir reti.
08.08.2013 11:56 |

Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
Līdz galam tomēr neticu sieviešu un vīriešu draudzībai.
Manam draugam ir daudz draudzenes. Tādas, kas ķeras ap kaklu viņu ieraugot, tādas, kas zvana, kad vien ienāk prātā, tādas, kas reāli kantējas un izrāda savas simpātijas un pat viena tāda, kura pat man nekautrējas atzīt, ka grib manu draugu sev.
Tās meitenes pārsvarā visas pazīstu. Bet ļoti ātri sapratu, kuras tiešām ir tikai čomenes un kuras pašas grib ko vairāk.
Ko daru es? Neko, jo zinu, ka viņam tās meitenes neko nenozīmē. Zinu, jo redzu viņa attieksmi. Nevienu brīdi nav gadījusies divdomīga situācija, kurā man vajadzētu rasties šaubām.
Ja tā padomā, tad es esmu ļoti atbalstoša šajā situācijā. Jo mani vīrieškārtas draugi ir atbiruši šo gadu laikā, jo ik pa brīdim saņēmu piezīmes šajā sakarā.
08.08.2013 12:03 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Es arī būtu greizsirdīga.
08.08.2013 12:06 |

Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
- es arī svēti tam ticēju līdz brīdim, kad draudzenes draugs man sāka uzmākties un beigās jau nelika mani mierā, rakstīja sms, utt, lai gan es līdz tam domāju, ka mēs esam baigie čomi.

Man tas pats :D
08.08.2013 12:08 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Viss svarīgs no konteksta - kādā sakarā raksta, zvana. Negribētu, ka manu draugu pataisa par draugu-geju, kam sieviešu problēmas uzkrauj un krata sirdi par neuzticīgu draugu. Un kā jau te minēja BacK - ātri vien var saprast attieksmi, kura tiešām ir tikai draugs un kura bāžas virsū.
08.08.2013 12:10 |

Reitings 2248
Reģ: 12.03.2009
Man arī bija līdzīgi ar draudzenes VĪRU. šis man skype rakstīja, vienkārši čomojāmies, tiešām likās forši, ka ar veci tā var parunāties, kāmēr viņš man bezmaz mīlestībā atzinās un sāka uz randiņiem aicināt ar piebildi to neteikt sievai. Visforšākais man patika, ka šis mani aicināja uz kino un tāds priecīgs saka, ka sievas nav mājās, jo šī aizbraucu uz laukiem, jo mamma slimnīcā. Super, ne? Tā vietā, lai brauktu līdzi, Tu vēl viņas draudzenēm bāzies virsū. Pasūtīju dirst, tagad vairs neesmu forša, esmu viņas sliktākā draudzene :D
Jāpiebilst, ka viņu soc. tīklu galerijās ir visādi burvīgi albumiņi ar nosaukumiņiem "es ar savu mīļo sieviņu"utt...Peee..
08.08.2013 12:15 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Iesaku tev izdzīt tarakānus no savas galvas.
08.08.2013 12:19 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Neticu tādām draudzībām, ja vien viens no abiem nav ar citādu orientāciju.
Es negribētu, lai manam draugam tādas draudzenes ir. Paziņas - jā. Bet kkādas čatošanās un baigās ''problēmu uzticēšanas'' - negribētu, lai tādas manam draugam būtu. Es vispār nesaprotu tās baigās siržu kratīšanas kkādām beibēm - kas viņam ar viņām būtu pārrunājams, ko viņš nevar man uzticēt un ar mani pārrunāt? Kādas viņam pasaulīgās problēmas, kuras savai mīļotajai uzticēt nevar un padomu lūgt, bet kkādai beibei var??
08.08.2013 12:20 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Neticu tādām draudzībām, ja vien viens no abiem nav ar citādu orientāciju.
Es negribētu, lai manam draugam tādas draudzenes ir. Paziņas - jā.

Pat ja vecis teiks nē, ši tapat var baziteis virsū. Vai izdomat visadas pasakas lai jauktos pa vidam. Sievietes lielaktoties ir zarazas. Un vēl nedo dies ja pasai nebus čala, vai patisk tas it ka "draugs"
08.08.2013 12:24 |

Reitings 8272
raccon - mani draudzenes draugs gribēja ievilkt gultā un padarīt to par mūsu "mazo noslēpumu", vēl piedāvāja sexu ar mums abām. par to es biju vēl lielākās šausmās . tikai pēc draudiem, kad izstāstīšu visu viņa draudzenei, viņš lika mani mierā. patiesību sakot, tad arī beidzās visa lielā draudzība, it sevišķi no viņa puses. es vnk kļuvu uzmanīga un īsti ciemos pie viņiem negāju. tagad šis ar draudzeni pat ciemos nekad nebrauc, arī svētkos nē. ja brauc, tad draudzene viena pati.
08.08.2013 12:31 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Tu uzvedies, kā mans vīrietis dažreiz. Man nav draudzeņu , bet ir ļoti daudz labu draugu vīriešu. Un jā viņi ir tikai mani draugi, daudziem ir ģimenes , sievas un bērni ... citi vienkārši blandās pa pasauli, man ar viņiem ir interesanti un tas nenozīmē, ka es ar viņiem guļu vai plānoju to darīt ...
Lielāko daļu pazīstu 8-10 gadus... Tu neesi mēģinājusi iepazīties tuvāk ar tām meitenēm ?
Kad mans , sāk runāt muļķības par maniem draugiem, mani tas aizvaino:
1) es neeju ar viņiem satikties , lai kaut ko samuķītu, ieriebtu, aizvainotu vai vēl sazin , ko ... draugi nešķiras katru dienu ( tavā gadījumā par draudzeni kura izķīrās ar ex ... ). Paskaties no cita skatu punkta, ja Tu būtu tās meitenes vietā ? Kā justos Tu ?
2) ja es kaut ko gribētu , tas jau būtu miljons reižu noticis un varēja notikt , bet NENOTIKA
3) vēl joprojām, vienmēr, kad eju satikties ar saviem draugiem piedāvaju arī savam vīrietim nākt līdzi, man nav ko slēpt ....
Nu taču neviens, nevienam nav piesiets un neviens, nevienam nepieder !
08.08.2013 12:34 |

Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
es neticu vairs tādam variantam, tikai un vienīgi pēc savas sliktās pieredzes. un ja vēl vīrieša attaisnojums ir padarīt tavas bažas par muļķībām, ar frāzēm, mēs jau neguļam, tur nekā nav, vai, viņa ir tikai cilvēks, it kā tu būtu beigās muļķīte... tad tie ir tikai vārdi. ja vīrietim ir vajadzīga ļoti personiska emocionāla saikne ar citu sievieti, ar ko nav attiecībās, tad tas ir sarkans karogs, ka ar tevi viņš to nesaņem... atvaino bet tā es domāju.

tu minēji, ka tiekaties reti. nu tad tā ir arī atbilde. vari nescēnot, ir jau pa vēlu.
08.08.2013 13:53 |

Reitings 1724
Reģ: 01.02.2013
Zinu puisi, kuram jau no skolas laikiem labākās draudzenes ir meitenes. Pašai reizēm šķiet nedaudz dzīvaini un pieļauju, ka viņa draudzenei vēl dīvaināk, bet zinu arī, ka starp viņiem nekas tāds nav un nebūs + viņam šī draudzība ir ļoti svarīga, tāpēc iesaku tev pašai samierināties, ne velti ir tas teiciens - puiši/meitenes nāk un iet, bet draugi paliek, tā kā beigās palikt bešā vari tieši tu.
08.08.2013 13:58 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
Tādai draudzībai neticu. Un ja to neilgo laiku,ko varētu pavadīt ar tevi, viņš velta citai, tad ....

tu minēji, ka tiekaties reti. nu tad tā ir arī atbilde. vari nescēnot, ir jau pa vēlu.

tieši tā.
08.08.2013 14:00 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Es neticu draudzībai starp pretējo dzimumu, jo esmu no tām draudzenēm,kas palika par miļoto sievieti ar kuru dzīvo kopā un plāno kāzas :D
08.08.2013 14:04 |

Reitings 33
Reģ: 23.07.2013
Manam puisim arī bij draudzene jau 5cus gadus. Bet tā kā viņš bij stāstījis daudz ko kas starp viņiem bijis, es viņam aizliedzu ar viņu kontaktēties, ja viena meitene tad viena. Man nevajag lai ja mums kkas satiek dēlī viņš iet viņai pasūdzēties, meklēt mierinājumu or smtng. Es to pieņemt nevarēju un netaisījos. Teicu lai izvēlas - es vai viņa - un viņš izvēlējās mani :) Plus vēl viņš man ir teicis ka netic ka meitenei ar puisi var but vienkārši draudzīgas attiecības un neviens nevienā ar laiku neiemīlēsies, tad nu sry.
08.08.2013 14:16 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits