Telefoni

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Esmu izvēles priekšā. Ar šo telefonu jau nošāvu greizi,jo pēc nedēļas vairs nepatika, tad nu tagad negribās.
Galvenie jautājumi:
1. vai nav sarežģīts pēc "iekšām"
2. vai var mainīt vāciņu un vai var ielikt tajā stilīgajā maciņā ar to vāciņu atveramo:D
3. Patīk/nepatīk; iesakat/neiesakat.
tātad manas izvēles:
Sony Xperia E C1505

Samsung S5830i Galaxy Ace

Nokia X7-00
05.08.2013 13:55 |

Reitings 1093
Reģ: 02.11.2011
Man ir Galaxy Ace II. Sākumā telefons ļoooti patika, nopirku to arī, kad nesen bija iznācis. Bet tad viņš sāka izstrādāt dažādus jokus ik pa laikam, piemēram - pats no sevis restartējas, bet slēdzoties atpakaļ ieslēdzas tikai līdz pin kodam, protams. Un tāpēc citreiz neesmu sazvanāma. Tāpat arī man kaut kas ar mikrafonu - mani bieži nedzird runājot. Pēdējais joks - telefons ņēma un izdzēsa visas, visas bildes no mapītes "galerija". Nekādas failu atjaunošanas programmas nelīdzēja, lasīju arī internetā, ka citiem gadījies līdzīgi un, ka telefons tās programmas pretīm neņem.
Bet var jau būt, ka tikai mans telefons tāds interesants. Uz garantiju arī nevaru aiznest, jo nedzīvoju LV.. Lēnām domāju par jaunu telefonu, no Samsungiem gan neatkāpšos, joprojām uzskatu, ka tie ir ērtākie.
06.08.2013 09:57 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Man toties ticība neļauj pirkt vecu tehniku, ja tā ir vienā cenā ar labāku jaunāku versiju. Nevis tāpēc, ka tas būtu moderni un stilīgi, bet tāpēc, ka mūsdienu telefoniem un datoriem (nu jau arī fotoaparātiem, televīzoriem un pieļauju, ka drīzumā arī ledusskapjiem un gludekļiem), ir nepieciešami regulāri sistēmas atjauninājumi, jebšu update, lai sistēma strādātu bez gļukiem. Tad nu pirkt telefonu tikai tāpēc, ka smuks, zinot, ka būs tikai gļuki, pie kam, ja Tevi par to brīdina nevis viens, bet vairāki cilvēki.. :D
Ok, labi, manī ir pārāk daudz informācijas par mūsdienu tehnoloģijām, lai es spētu šo te sagremot. /Eju nokaunēties/

Varu vien novēlēt pacietību ar jauno pirkumu :)
06.08.2013 10:03 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Par tiem LG, ko rādīji, man no tās sērijas bija šāds:

Nervu bende konkrēts. Viens kolēģis ieteica dauzīt to touch ar sērkociņu, otrs .. ar āmuru :D
06.08.2013 10:06 |

Reitings 11698
Tad nu pirkt telefonu tikai tāpēc, ka smuks, zinot, ka būs tikai gļuki, pie kam, ja Tevi par to brīdina nevis viens, bet vairāki cilvēki..

Es tomēr esmu optimistiski noskaņota un man vienalga:D Mani brīdināja arī par manu tagadējo telefonu. glučījot, bremzējoties, karoties utt.....interesanti,ka 3 gadu laikā man viņš nav nedz nokāries , nedz nojucis (diemžēl), tāpēc akli apgalvot,ka man būs jāmokās ar šo telefonu, manuprāt ir muļķīgi. šeit pat bija meitenes,kas ir apmierinātas ar saviem telefoniem.
Kad pirku GoClever planšeti arī bija daudzi brēcēji par to,ka slikta un sūds....nekā slikta nevaru pateikt un nekādu problēmu man nav. dzīvosim - redzēsi. tas ir tas pats pateikts,ka VISI veči krāpj. Vajag pārbaudīt VISUS,lai nonāktu pie šāda apgalvojuma :D tikmēr,kamēr tas nav izdarīts, apgalvojums ir muļķīgs.
06.08.2013 10:13 |

Reitings 82
Reģ: 19.09.2009
čāča
tas Samsungs ir baigais s.ds. Tiešām neņem, vēl par tādu cenu. Man tāds mājās mētājas. Draugs bija paņēmis pirms 2 gadiem (es tajā laikā paņēmu htc - salīdzinoši htc bija 3x labāks).
Tas samsungs ir tāds kā parasts platsmasas gabals, un viņam iekšējā atmiņa ir maza, tas nozīmē, ka praktiski, tev tas telefons tiešām bus tikai zvanīšanai, jo aplikācijām nav īpaši daudz vietas. Samsungs (konkrēti tevis izvēlētais) ir lēns. Ieteiktu paskatīties kādu citu. Par pārējiem diviem neko nezinu, bet domāju, ka par šo tu noteikti varētu nožēlot. :(
06.08.2013 10:15 |

Reitings 11698
es jau minēju,ka man vajag zvanīšanai, pāris dziesmām, fona tapetei un sms. Viss. ā, un lai smuki izskatās :D nekādas figņas iekšā man nevajag, jo tam visam man ir planšete.
06.08.2013 10:16 |

Reitings 482
Reģ: 25.07.2010
Labāk nopirkt dārgu un labu mantu, nevis lētāku mēslu, bet nu, katram jau savs

Vispaar androids ir krietni vien labaaks un daargaaks par Iphonu,kuram tieshaam meeslu iekshas, domaats blondiineem.
06.08.2013 11:35 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits