Telefoni

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Esmu izvēles priekšā. Ar šo telefonu jau nošāvu greizi,jo pēc nedēļas vairs nepatika, tad nu tagad negribās.
Galvenie jautājumi:
1. vai nav sarežģīts pēc "iekšām"
2. vai var mainīt vāciņu un vai var ielikt tajā stilīgajā maciņā ar to vāciņu atveramo:D
3. Patīk/nepatīk; iesakat/neiesakat.
tātad manas izvēles:
Sony Xperia E C1505

Samsung S5830i Galaxy Ace

Nokia X7-00
05.08.2013 13:55 |

Reitings 2196
Reģ: 19.10.2012
expedition, htc one noteikti.
pati arī gribēju pirkt htc one,bet beigās nenoturējos un nopirku asus padfone 2 :D likās baigi forši tā fīča ar planšti. :D
05.08.2013 23:50 |

Reitings 255
Reģ: 04.06.2013
Ļoti neiesaku Samsungus kā tādus. Bet ja tomēr izdomā iesaku ņemt ko labāku tieši no samsungiem jo tevis piedāvatajam modelim ir iets uz kvanitāti nevis kvalitāti, proti salikts viss bet tā īsti neiet nekas. Varbūt padomā par s3 mini vai ko tādu ? Nokiām nebūs androids, būs tāds pats kā dators ar windows 8. Dotu priekšroku Sony Xperia, pati šobrīd lietoju un man galīgi negribas piekrist tām kuras saka, ka ''iekšas'' ir sarežģītas. Galīgi tā nav, turklāt atkarīgs kam gribi lietot telefonu ja mūzikai un izturībai tad labāk Sony, bet ja internetam un sociālajiem tīkliem tad varbūt Nokia
06.08.2013 00:31 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Sliecos piekrist šim attēlam:
06.08.2013 00:34 |

Reitings 108
Reģ: 10.09.2012
No Tevis minetajiem izveletos Samsung, bet, ja visparigi - tad dodu prieksroku iPhone. Man nekad nav bijusas sudzibas par iPhone, ari aplikacijas gandriz visas ir bezmaksas. Idejiski man viss skiet daudz pardomataks iPhone, vismaz 3. un 4. modeli, 5. tikai plana - sagaidisu Ziemassvetku akcijas un tad mainisu so telefonu. :) Vispar cilvekiem apkart redzu parsvara iPhone vai Samsung, tiem seit lielaka piekrista.
06.08.2013 01:55 |

Reitings 2015
Reģ: 18.11.2012
stilīgais vāciņš gan man nepatika. Uzreiz telefons liekas tāds liels klucis. Panēsāju 3 dienas un noņēmu. Galīgi neērti bija, jo nevarēju vienā rokā paņemt telefonu un parakstīt,ja ir tas lielais maks.
06.08.2013 02:05 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Nez, apple lai padariitu par lietojamu un neteereetu naudu uz aplikaacijaam un muuzikai, ir jaaveic "jailbreak", kas savukaart uzreiz telefonam nonjem jebkaadu veikala garantiju, ja pirms aizneshanas uz remontu nav iespeejams uzlikt atpakalj fabrikas uzstaadiijumus. Android nekas nav jaalauzj, piedevaam par leetaaku cenu. Protams, nav tik brendiigi, bet kaut kaa IT speciaalistus ar Iphone neesmu redzeejusi staigaajam apkaart, lai gan vinji to vareetu bez probleemaam atljauties. Un arii "back" podzinja ir ljoti, ljoti liels android pluss, par iespeeju nomainiit bateriju nemaz nerunaajot.
06.08.2013 02:09 |

Reitings 108
Vacins gan man netrauce. Tiri noderigi cilvekiem ka man - kam viss krit no rokam ara. :)
06.08.2013 02:11 |

Reitings 108
Pluss - man ir vacins, kam ir otra baterija ieksa. Loti noderigi garos parbraucienos. :)
06.08.2013 02:15 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Esmu par telefoniem ar Android. Ja pati šobrīd mainītu telefonu, ņemtu Samsung Galaxy S4.
Manā īpašumā nesen nonāca izstrādājums ar iegrauzto ābolu, pagaidām ar to ir dažas neērtības. Savā Samsungā metu iekšā attēlus, dziesmas, video, filmas - visu, kas ienāk prātā. IOS (ābola operētājsistēma) tas nav iespējams bez kaut kādas īpašas atbloķēšanas vai kā nu to sauc, lai to ierīci apmānītu. Visu jāgādā caur iTunes. Ja savā telefonā varu noskatīties kādu video, skatīties seriālus online, tad ābolā es redzu gandrīz tikai youtube video, lielākā daļa interneta video ir liegti, jo ābols neatbalsta attiecīgo programmu. Ir aplikācijas, kas Android ir par velti, bet IOS jāmaksā. Gribēju ābolā ielikt CSN mācīšanās aplikāciju, ar kuru darbojos telefonā, App store man to piedāvā par 8 eiro, kamēr Play veikalā es to dabūju bez maksas.
Kopumā, Samsung un Android man ir daudz pievilcīgāki kā Apple un IOS.
06.08.2013 02:33 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Par vāciņiem grūti teikt, bet...
Par Android gļukiem sūdzas tie, kam līkas rokas un sūdīgi paziņas - to vajag regulāri updeitot, nekādas vainas.
Samsung Galaxy Ace man bija pirms diviem gadiem - jūs brīnāties, ka šodien lēts. Come on, tās versijas Android sistēmai vairs nav ne updeitu, ne jaunu aplikāciju un uz tik veca telefona, ja pat kāds uzstums jaunāku versiju, tas ir garām. Toreiz es to telefonu dievināju, tagad liekams gandrīz vai vienā plauktā ar Nokia 3310.
Ja Nokia X3-02 jau tagad gribas izmest pa logu, tad ar Nokia X7-00 diži savādāk nebūs. X3-02 man arī ir bijis. Ekrānam stūri vēl vaļā nelīmējas?
iPhone tāpat, kā visa cita Apple produkcija ir specifiska. Tiem, kas saka, ka cilvēki vairāk par android, nekā par Apple, gribu atgādināt, ka ābolisti ir sekta. Pamēģiniet šodien nopirkt ss.lv vecu iPhone modeli un paklausieties, kā slavēs. Toreiz tas bija labs, foršs un dārgs, viņi kaut kā ciklējas uz to. Nez, man pašai ir bijis iPhone 4s. Nopirku (lietotu, bet labu), lai paspēlētos ar Siri. Bija ok, bet ātri pārdevu, samainīju pret android. Sinhronizācija ar kompi vākā, Appstore lielākā daļa maksas, netu rij kā velns.
Sony Xperia E arī neņemtu. Android versija normāla, bet ekrāns būs švīkās pēc pāris mēnešiem.
LG L9 ir tīri ok, bet diezgan liels. Pēc Nokia X3-02 liksies milzīgs, pie kam, ja viena roka aizņemta, sms ar otru neuzrakstīt - vidējas sievietes rokas īkšķis nestiepsies līdz burtam "a", ja pieņemu, ka plāno turēt labajā rokā. Man ir LG L7. Tas pats L9, tikai mazāks. Un stipri lētāks. Bet Gorilla Glass ir viena no manām prasībām pret telefonu - negribu saskrāpētu telefonu pāris dienu laikā.
Es saprotu, ka jums visām draugi un vīri zinoši šajā jomā, bet es labāk konsultējos ar speciem šajos jautājumos. Te jau kaut kur bija ieteikums palasīt boot.lv. Vēl varu ieteikt palasīt krizdabz.lv (viedoklis līdzīgs, kā boot.lv, tikai tautai saprotamākā valodā). Varu ieteikt arī cilvēkus twitterī, kam pajautāt.
Citādi atliek vien apbrīnot, kā var mēģināt izvēlēties starp 3 gadus veciem modeļiem, ja tajās pašās cenās ir jaunāki, labāki un vienkāršāki, ar mazāk gļukiem.
06.08.2013 05:06 |

Reitings 11698
Ja Nokia X3-02 jau tagad gribas izmest pa logu, tad ar Nokia X7-00 diži savādāk nebūs. X3-02 man arī ir bijis. Ekrānam stūri vēl vaļā nelīmējas?

Nē. mans Nokia ir ideālā stāvoklī pēc skata un "iekšām" diemžēl. Neviena skrāpējuma uz ekrāna nav :D
Vispār man nevajag ne aplikācijas tai teleofnā ne citas figņas. Man vajag pāris dziesmas,ko klausīties ejot uz darbu, fona attēlu, zvanīšanas iespēju un sms uzrakstīt. Viss.
Man ir planšete un šo gribējās tikai kā telefonu, nevis spēlēm, netam utt..
06.08.2013 08:59 |

Reitings 7408
Es jau sapratu, ka mēs te par vienkāršām lietām, tāpēc arī komentārā par dārgā gala telefoniem nekā nav. Ar Ace vienā cenā ir LG L5. Arī izmēri tie paši un jāsaka, ka lietošanas ziņā pat vieglāk nekā Ace. Man ir L7 tikai dēļ vienas aplikācijas, kas vajadzīga darbam - tā laikam ir vienīgā ielādētā aplikācija manā telefonā. Pat mūzikai to nelietoju, lai gan skaņa ok - baterijas taupēšanas nolūkos (darba laikā vajadzētu telefonu ar skoču pie auss pielīmēt), mūzikai man ir pleijeris.
06.08.2013 09:09 |

Reitings 11698
es noteikti varētu iztikt arī ar Nokia 3110, bet tomēr gribas ko smukāku :D
man kaut kā paķēra tas Samsungs. Jūtūbē pačolēju un itkā patīk. Vienīgais,kas satrauca mazliet- par to lielumu. Man ir maza bērna roka un gribas,lai ir ērti, bet ja viņš ir tik milzīgs, tad hz...
06.08.2013 09:15 |

Reitings 478
Reģ: 12.06.2012
Samsung S5830i Galaxy Ace točna neņem. Man ir bijuši ļoti daudzi Samsungi vispār un tagad ir tieši šis, ātri sāk lagot un ja esi no tiem cilvēkiem, kurš ar vienu telefonu dzīvo gadu vai divus, tad nojūgsies katru reizi gaidot, kad viņš izdomās darīt, ko Tu gribi.

Ja esi Nokias cilvēks, iesaku arī palikt pie Nokia. Vai labāk paskaties kādā cenu amplitūdā gribi un skaties vēl kādu citu.. Iesaku ņemt Blackberry.
06.08.2013 09:27 |

Reitings 11698
Negribu Nokias vairs. Vispār esmu izlēmusi :D
06.08.2013 09:28 |

Reitings 7408
Gan LG L5, gan Samsung Galaxy Ace ir nelieli - man patika. Man arī rociņas maziņas, nemīlu lielus telefonus. Cik saprotu, tad Tev visu laiku tikai Nokia telefoni bijuši. Nu tad apgaismošu vēl tādā lietā - Android vecās versijas ir bremzīgas. Vienmēr ir bijušas. Tikai tolaik jau nebija nekā labāka un cilvēki bija sajūsmā. Savulaik jau cilvēki staigāja ar lielajām Motorollām un domāja, ka nekā labāka pasaulē būt nevar.
Ieej kādā veikalā un paņem rokā to L5 - tie tagad veikalos ir, cena ap 100Ls, interneta veikalos pat par 80 var atrast. Kāpēc tik ļoti esi iespērusies uz kaut ko vecu, ja to pašu, pie kam arī dizainā gandrīz identisku, var atrast labāku par to pašu naudu? Pie kam displejs ir daudz labāks. Attēls dzidrāks un dabīgāks, arī acis mazāk maitās.
Bonusā - LG ir krāsu izvēle, man bija arī tas virināmais maciņš, vācu ebay atradu. LG ir arī plānāks, līdz ar to arī rokā ērtāks. Nav jau tā, ka būtu pārākā LG fane, bet L sērija viņiem ir tiešām ok, par par dažiem citiem viņu ražojumiem gan ne vienu vien rupju vārdu atrastos, ko pateikt.
06.08.2013 09:28 |

Reitings 11698
Man šitajais Samsungs patī, pēc skata :D
uz ļoti īsu brīdi bija LG tačs man un man nepatika tās iekšas. nu telefonu spaidot, man daudz kas nepatika. Ātri vien no tā telefona atvadījos un tiku pie sava tagadējā.
06.08.2013 09:35 |

Reitings 7408
LG pirmie touchscreen telefoni bija domāti tam, lai ātri iemācītos krievu valodu. Nevaru nepiekrist.

Te ir apskats pirmajam LG telefonam, kurš man neradīja vēlmi piesaukt māti svešvalodās:
http://www.youtube.com/watch?v=yG4AVIWqE2M

Neviens jau Tev nevar aizliegt ņemt to Samsungu. Ņem, bet es jau tagad tad paredzu diskusiju pēc pāris nedēļām par to, kāpēc tās šausmas nav aizliegtas ar likumu un vēl naudu par viņiem prasa. Patiesībā es tiešām brīnos, kāpēc apgrozībā ir tik veci modeļi.
06.08.2013 09:44 |

Reitings 11698
Nu es nesmu no tiem cilvēkiem,kas alkst pēc jaunākās modes un ja ir iznācis kas jauns-grābt to, tikai tāpēc,ka tas ir jauns. Man vienalga,ka ir jaunāki modeļi un krutāki. man tīk šis.saplīsīs, pirkšu citu. Tāda dzīve :D tas taču ir tikai telefons. :D
P.S.diskusijas par telefonu čakariem es netaisu :D
06.08.2013 09:48 |

Reitings 11698
man bija šitāds uz īsu brīdi :D

liela kaka. :D
Draugam bija šāds uz īsu laiku:

riktīgs riekstu skaldāmais.:D arī kaka.
06.08.2013 09:53 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits