Klusais smaids, izdari kaut ko labu - pakaries.
Iespējams, te uzkavēšos pat vairākus gadus, jo privātās sarakstes patiesi ir interesantas.
dalībnieces intelekta līmenis neļauj viņai pamanīt atšķirtības, piemēram, manā rakstības stilā un valodā, tad drīzāk izjūtu līdzjūtību pret šo dalībnieci.
Vai drīzāk tas neizklausās pēc sievietes slinkuma un nevēlēšanās apgrūtināt sevi (karjera prasu milzu darbu un piepūli), tajā pat laikā sagaidot, ka šo darbu paveiks vīrietis?
Pirmkārt, es uzskatu, ka ģimenē pilnīgi pietiek ar vienu bērnu.
Otrkārt, man patiešām žēl, ja Tavs partneris vakarā pārnāk un "piecūko" māju. Atceroties mani rakstīto par Tev simpatizējošajam mačo tipa vīriešiem, tāda attieksme no Tava partnera puses šķiet visai loģiski.
Treškārt, jau tas vien, ka cilvēks ļoti cenšas, strādā, norāda, ka viņš nepieder viduvējībām; drīzāk šai grupai pieder tie un tās, kas ģimenes dzīvi uzskata par tik smagu slogu, ka nespēj to apvienot ar savu darbu un karjeru.
drīzāk šai grupai pieder tie un tās, kas ģimenes dzīvi uzskata par tik smagu slogu, ka nespēj to apvienot ar savu darbu un karjeru.
Ja ir iespeeja, beerniem ir jaabuut vismaz diviem, lai neizaugtu egoists.
gudri un veiksmiigi cilveeki izdomaa kaa nostraadinaat citus, nevis pashi rukaa ar melnu muti ntaas stundas. Tam vinjiem ir domaati vietnieki, sekretaares un menedzeri, kas to darbu izdara. Kameer liela uznjeemuma iipasnieks atpuushaas kuurortaa 5x gadaa, tikmeer vinja mazie padotie, kuri galvinjaa ir iedomaajushies, ka ir baigie prieksnieki, nostraadaajaas liidz infarkta staavoklim pa 14h dienaa.
Kas vainas egoistiem? Manuprāt, tieši tie dzīvē ir motivēti sasniegt vairāk.