Tātad... man ir radusies problēma. Mēs rīt braucam prom uz 2 nedēļām, bet mājās paliek augi podiņos. Ko lai dara,lai tie nenosprāgtu pa tām 2 nedēļām? Tiešām negribas,lai te viss apmirst
Visi ,kas varētu nākt laistīt, arī brauc ar mums uz Latviju.
Ņemt līdzi 10 puķu pogus?
Atkarībā kādi augi? Pirms dodies prom kārtīgi salaisti, bet ne jau tā ka pludo un noliec tumšākā vietā, tur kur tieši saules stari netiek klāt. Ir arī augi, kurus var ielikt ledusskapī. Bet kā jau teicu, atkarīgs no tā kādi augi. :)
Tieši šodien redzēju pa Tv raidījumu, kur blakus istabas augam novietots trauks ar ūdeni, tajā ielikts vilnas materiāla pabiezs diegs un otrs diega gals puķu podā. Tā ūdens nepārtraukti tiek piegādāts augam. Pati gan neesmu mēģinājusi :D
Marily, varbūt Tev mājās ir kāda vēsāka istaba. Sanes tajā augus, kārtīgi aplaisti, ūdeni ielej arī trauciņos, kas stāv zem puķu poda. Domāju, ka tad nekas augiem nenotiks, un visi izdzīvos :)
Nu orhideja nenomirs, vēl ir lillija podiņā, tā arī itkā labi dzīvojas. Bet man ir kādi 6 podiņi ar papriku :D Un tos ir katru dienu jālaista, savādāk viņi uzreiz nolaiž savas bēdīgās sejiņas un rociņas tik zemu un tik skumīgi sauc pēc palīdzības... ehh
Es jau tiešām sāku apdomāt visus tos paprikas podus ņemt līdzi :D