Sogad skolaa jaiet prakse. Izvelejos to darit tur pat kur veicu Erasmus studijas- Portugalee.
Intervijaa teicu, ka tiesam gribu daudz darit, nevis vnk iet un atsedet, boss pateica- uij, seit buus daudz jadara, citreiz sedesi lidz 9iem vakaraa lai pabeigtu, citreiz pat naaksies raudat. Mani tas mazliet sabiedeeja, bet domaaju-supper, taada pieredze buus!
Rezultaats? esmu savaa prakses vietaa jau gandriz divsu menesus, UN TAS IR DRAUSMAS. lielaakoties, man nekas nav jadara, visu dienu pavadu lasot cosmo.lv diskusijas un citus suudus ko varu atrakt internetaa. Zinu, ka taada ir praktikanta dziive, bet nu es beidzot to izbaudu, un saprotu kas tas ir tik tiesam drausmigi. es atnaaku no rita uz darbu, iesledzu kompi, izchekoju epastus un visu citu ko vien var. Un nav jau taa ka nejautaaju ko varu padarit. jautaaju un kaa vel. Man liekas kolegiem jau esmu liidz kaklam. Es saprotu esmu zals gurkis un viniem pashiem darba tik daudz, nav laika nemties ar mani. Un boss, kur tik loti solijaas ka man te buus naave jo bus daudz jastradaa-vispaar ignoree mani. Principaa vispar ar vinu nekontakteeju deelj pieredzes- vins man iedod kkadu darbu, un pec tam vinam nav pat 1 min laika lai ar mani padiskuteetu, jo man piemeram radusies jautaajumi par uzdoto uzdevu. Vins riktig aiznemtais tipins.
Katraa zinaa, sajuuta ir pretiga, naaku uz shejieni skolas deelj, ne prieks sevis.
Bija doma, jautaat par iespeju pavadit kadu 1 menesi citaa departmentaa, bet nu kada iespeja ka nebus tiesi tas pats? Ne nu var jau risket, bet no sakuma jaatrod istais briidis lai to pajautaatu savam superaiznemtajam bosam!
Patiesibaa kad atgrieziisos LV gribeetos aiziet uz savu skolu un pateikt- prakse ir pilnigi nevajadziga lieta un laika izmeshana, likvideejiet taadu praksi!
Labums ir taads, ka sheit esot man tiek maksaata stipendija, bet piemeram ja ietu praksi Latvijaa? Izmestu miskatee 4 menesus sava laika, neko neiemacitos un nekaadu naudu nepelniitu!!!
Juuus arii esat saskaarushaas ar shaadu situaciju prakses laikaa?